torstai 17. heinäkuuta 2014

Vastaukset! Answers!

Onko sinulla Spotify soittolistaa?
Joo kyllä on. En vain tiedä miten se saisi tänne linkitettyä. :D Löytyy mm. nimillä alexilaihonvitutuskäyrä että sakarinseksikäsnylkytys nimisiä soittolistoja jos se auttaa jotenkin!

Mikä on suosikki bändisi jos voit valita vain yhden?
Nyt kyllä pistit vaikean, siis todella vaikean. Niitä on liikaa! Mutta sanotaan että ... ööömmm ... Wednesday 13. Ei kun Amoral! Ei kun Rob Zombie! Sister! Profane Omen! Ääää ... no okei. Wednesday 13. :D

Missä työskentelet?
Olen töissä Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Kuinka monta kertaa olet nähnyt Hardcore Superstarin?
Hmm varmaan ainakin 20 kertaa. Vähän siellä sun täällä päin Eurooppaa. :) Ihan paras!

Mitä blogeja luet?
Tykkään lukea eniten rock-henkisiä blogeja mutta seuraan myös ns. tavallisiakin blogeja. Tykkään blogeista jotka kertovat bloggaajan elämästä ja muodista. Tekstiä, tarinoita, siisti ja selkeä ulkoasu, tekstiä jota on helppo ja selvä lukea eli ei mitään epämääräisiä slangeja jne., mieluiten suht laadukkaita kuvia. En tykkää blogeista joissa on pelkkiä tekotaiteellisia kuvia, sekava ulkoasu, paljon kaiken maailman rimpulaa ja tsimbulaa siellä sun täällä pomppimassa ympäri blogia ja tekstejä, teksteistä joissa on paljon eri väristä tekstiä, vaikealukuista fonttia esim. liian kaunoa ja kaikkea semmoista.
Ensimmäinen blogi jota koskaan luin, ja on edelleenkin yksi suosikki-blogeistani, on Nelliinan Vaatehuone. :)

Viisi parasta keikkaa ikinä?
Liikaa hyviä, parhaita keikkoja. Mutta tässä muutama mieleenpainuva sellainen :
1. Rob Zombie, Graspop, Belgia 2011
2. Wednesday 13, Lontoo, Englanti 13.3.2013
3. Sister, Lontoo, Englanti 13.3.2013
4. Bring Me The Horizon, Tuska, Helsinki 28.6.2014
5. Amoral + Profane Omen, Lahti 1.3.2008

Suosikki festivaali?
Wacken Open Air, eeeehdottomasti!

Suosikki juoma?
Ei-alkoholi : Vesi
Alkoholi : Vesimeloni Breezer

Suosikki kirja?
Taru Sormusten Herrasta.

Suosikki elokuva?
Taru Sormusten Herrasta-trilogia.

Suosikki biisi?
Tällä hetkellä ... Chrome Division - Raven Black Cadillac. :)

Missä maissa olet käynyt?
Hmm ainakin Viro, Ruotsi, Englanti, Hollanti, Italia, Sveitsi ja Saksa.

Parhaimmat neuvot säästää rahaa?
Eheehee en ole todellakaan maailman paras mitä tulee rahan säästämiseen mutta ainahan sitä jotain poppaskonsteja on.
Tee säästötili, joko ihan vain toinen perus-tili tai ihan virallinen säästötili. Tee sopimus itsesi kanssa siitä, minkä tietyn määrän siirrät tuloistasi sinne säästötilille joka kuukausi sekä jos myyt vaikka kirpparilla vaatteita yms. niin pistät ne tuotot sinne tilille. Ja sitten et haksahda siihen tiliin. :D
Pidä prioriteetit mielessä : vaatteita ja kenkiä saa ostettua aina mutta että matka ulkomaille? Tai jollekin tietylle keikalle? Ne ovat aina elämyksiä joita ei varmasti kadu koskaan. Ne muistot säilyvät mielessä ikuisesti. Vaatteet yms. sen kaltaiset ovat vain elotonta materiaa, joita saa aina.

Mikä on elämän tarkoitus sinulle?
No se olisi kiva itsekin tietää! Mutta muutamia asioita on selvinnyt ; asiat hyvin harvoin menee suunnitellusti joten niiden toteuttamiseen pitää nähdä vaivaa. Jos taas jotkut asiat ovat jonkun tahon päätettävissä mihin et voi vaikuttaa niin toivoo parasta, pelkää pahinta ja on valmis taistelemaan oikeuksiensa puolesta että valmis taistelemaan vaikeiden aikojenkin jälkeen eikä luovuta. Elämä on liian lyhyt siihen, että tekee töitä joka ei ole omaa alaa lähelläkään vaan aina on hyvä etsiä muita töitä ja ottaa riskejä kun tilaisuus omalle kohdalle sattuu. Älä tuhlaa aikaasi työpaikassa joka ei ole sen ajan tuhlaamisen arvoinen. Älä hengaa ihmisten kanssa jotka eivät ansaitse sinun ystävyyttäsi ja seuraasi, tai joista et vain yksinkertaisesti pidä.
Joskus on suljettava ovia takanaan että voi avata uusia ovia ja päästä elämässään eteenpäin. Kuunnella järkeä ja sydäntä. Kohdella muita niin kuin haluaisit sinua kohdeltavan vaikka kuinka nyky-maailmassa ihmiset olisivat kuinka törkeitä.
Uskoa itseesi, unelmiisi ja tehdä kaikki sen eteen että haluaisit ylipäätään elää, saisit elää omaa elämääsi niin kuin haluat ja tavoitella unelmiasi koska mikään ei ole mahdotonta. Kaikki lähtee kuitenkin sinun omista teoistasi, joten saman aikaan olet sekä oman elämäsi herra että pahin vihollisesi.

Oletko uskonnollinen?
Uskon vahvasti että on olemassa joku/jokin suurempi voima. Kuulun kirkkoon eli olen "perus" kristitty mutta en allekirjoita kaikkia kirkon 'sääntöjä' tai ole samaa mieltä muiden kirkon jäsenten/päättäjien/jne kanssa. Minä hyväksyn kaikki ihmiset sellaisena kuin ovat ja on äärimmäisen säälittävää että hävettävää kuinka kirkko julistaa mm. homouden olevan väärin.
Itseäni ei sen kummemmin hetkauta esim. että mikä on kenenkin uskonnollinen vakaumus tai seksuaalinen suuntautuminen.

Joey Jordison vai Wednesday 13? ;)
Wednesday 13. Ehdottomasti, ei tarvitse edes miettiä. Sexy God damn manflesh.

Paras bändi/artisti joka on perustettu 50, 60, 70, 80, 90, 00 ja 10 luvulla?
Näitä nyt taas on ihan liikaa mutta jottei tulisi yksipuolisia vastauksia niin heitin tähän vähän eri bändejä kuin ylempänä.
50 : Ei kiinnosta, en kuuntele.
60 : Ei kiinnosta, en kuuntele.
70 : Ei kiinnosta, en kuuntele.
80 : Skid Row.
90 : Rob Zombie ( soolo-ura ).
00 : Crashdïet.
10 : Ömm ... suurin osa bändeistä mitä kuuntelen on pistetty pystyyn 80-00 luvuilla ja uudet tuttavuudetkin silloin. En ole aivan varma onko Butcher Babies perustettu jo ennen 10 lukua mutta ainakin internetin ihmeellinen maailma niin kertoo ja se on ihan mukiin menevä bändi, joten sanottakoon se.


Kiitos kaikille kysymyksistä! :)
Translation ;

Do you have a Spotify playlist?
Yes I do I just don't know how to post them anywhere haha. Some of my playlists are named by alexilaihonvitutuskäyrä and sakarinseksikäsnylkytys if that help somehow to find them!

Which is your favorite band if you only can choose 1?
This is a really hard question for me, I mean super duper hard one. It is ... hmm ... Wednesday 13. Njah ... Amoral! No! Rob Zombie! Sister! Ääääää. Ok. I stay with my first answer so Wednesday 13 it is. Hehe.

What do you work with?
I work at Helsinki-Vantaa airport.

How many times have you seen Hardcore Superstar?
I would say at least something like 20 times. I'm too lazy to check out haha. Mostly in Finland and Sweden but also in Germany. Such a great band, such a great people and always having good times on their gigs!

What blogs do you read?
I like to read the most my own kind of style blogs but I also read a lot of basic blogs too. Fashion and life style. Text, stories, simply and easy outfit, writing is good and easy to read, quality photos and not just for example instagram-photos and so on. I don't like blogs which are full of "art" kind of photos, no text at all, messy outfit, messy font and writing style, too much different colors on the blog and so on.
The first blog what I ever read was a Nelliinan Vaatehuone which is still one of my favorites. :)

5 best gigs ever?
These are waaaaaaaay too much too. But here are some super good and memorable gigs :
1. Rob Zombie, Graspop, Belgium 2011
2. Wednesday 13, London, England 13.3.2013
3. Sister, London, England 13.3.2013
4. Bring Me The Horizon, Tuska, Helsinki 28.6.2014
5. Amoral + Profane Omen, Lahti 1.3.2008

Favorite festival?
Wacken Open Air!

Favorite drink?
Not-alcohol : Water
Alcohol : Watermelon Breezer

Favorite book?
The Lord Of The Rings.

Favorite movie?
The Lord Of The Rings-trilogy.

Favorite song?
At the moment ... Chrome Division - Raven Black Cadillac. :)

What countries have you visited?
Hmm at least in Estonia, Sweden, England, Holland, Italy, Switzerland and Germany.

Best tips of how to save money?
Hmm I'm definitely not the best one who to ask this advice hehe but first of all you need to make a new account which is different one than your basic bank account. Then you make a deal with yourself how much money you will move to this other account every month. If you're selling some stuff like old clothes etc. at second hand stores, you can put the money what you get from those sales to that account too. And then you keep your hands off from that account! :D
Remember the priorities : If you want to travel more, go to some special gig, to lots of gigs etc. remember that those things last forever in your mind as memories, definitely they will be memorable. Clothes, shoes and etc. stuff like that are just some lifeless things which you can get whenever you want to. When there are difficult decisions like 'should I buy this expensive dress or save up for my upcoming trip' I would go saving up.

What is the meaning of life for you?
Haha I would like to know it too! But some things I have find out. First of all, there are always people who try to use you somehow or use your friendship etc. and the main thing is to find out who are your real friends and who are not, don't waste your time to people who don't want to waste their time to you. Life is too short to waste it for the things what doesn't make you happy, like it's always good to work or live in a big city but if there ever come a moment when you realize that you're not happy anymore you have to do something for it and not stay in the situation forever.
Sometimes we need to close some certain doors and people out from our lives so we can have a new fresh start and live our lives. We have only one life and there's no point of use it for just please others, you need to live your own life, do things what makes you happy and believe that after hard times the sun will shine. Believe in yourself and do everything to make your dreams come true. Everything start from your own actions, at the same time you are a hero in your life but also the biggest enemy for yourself.

Are you religious?
I have always believe that there is some higher power out there ... I do belong to the church so I'm a Christian. But I definitely not agree with all the rules/opinions/etc. by church. I accept people how they are ; I don't care about that where do they believe or what is their sexual orientation. It's everyone's own business and everyone have their rights to be what they are, love who they want to and believe or not to believe in anything if they want so. Simple as that. :)

Joey Jordison or Wednesday 13?
Wednesday 13, of course! Absolutely, no need to even think this answer at all. He is such a sexy manflesh that ... oh yes. Wednesday 13 all the things!

The best band/artist which is founded at 50's, 60's, 70's, 80's, 90's, 00s and 10s?
Here we are again with the most diffcult questions in the world haha. There are already some bands and songs said in this post so I say some different ones now ... just because I can't say all of them hehe.
50 : Not interested of music from this time, not listening.
60 : Not interested of music from this time, not listening.
70 : Not interested of music from this time, not listening.
80 : Skid Row.
90 : Rob Zombie. ( solo-career ).
00 : Crashdïet.
10 : I don't listen music from this time so much, I mean I do get to know new bands all the time but most of them have been founded in 80-00's. But I say Butcher Babies, not sure if they were alive already before 10's but internet says they weren't so let's trust Google in this hehe.


Thank you all for the great questions! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!