maanantai 7. heinäkuuta 2014

Somewhere in the end we're all Insane to think that light ahead can save us from this

Edellisessä postauksessa selvitin hiustenpidennysten syvempää olemusta, sen voit lukea läpi tästä!
Tällä kertaa tartun tarkemmin aiheeseen siitä, miten vähän kovia kokeneista pidennyksistä saa kuin uudet. Yksi päivä kun pidennyksiäni kampasin ja siistin, tuli mieleen että näistä muutamasta niksistä saattaisi olla jollekin hyötyä. Ainakin olen itse huomannut että näin on ns. helpointa hoitaa pidennyksiä. :)
Tässä postauksessa leikin oman elämäni taikuria tai noitaa, joka taikoo kovia kokeneista pidennyksistä kuin uusia! Eikö ole hieno puhe? Iskee varmasti ihan 57-0. :D


Katsotaan mitä meillä tässä on tarjolla ;
1. Siistityt klipsi-pidennykset. Ne on harjattu, kammattu sekä käsitelty erittäin monikäyttöisellä ja hoitavalla seerumilla/hoitosuihkeella.
2. Vuoroaan odottavat takkuiset ja bileitä nähdyt harjaamattomat pidennykset.
3. Ei ole ihan ruusuilla tanssimista tämäkään siistiminen, koska toisinaan suurimpien takkujen jäljiltä jää käteen hiuksia.
Tavoite saada kaikki pidennykset kiiltäviksi, eloisiksi ja hyväkuntoisen näköiseksi.


Mitä tarvitsen pidennysten takkujen taltuttamiseen?
1. Silky SEXY HAIR ; Frizz Eliminator LITE-seerumi, lisätietoja esim. tästä!
Esimerkiksi tämä SEXY HAIRin seerumi on hyvä vaihtoehto herättämään enemmän tai vähemmän kärsineet pidennykset eloon. Pullo kestää todella kauan ja sitä kannattaa käyttää omiinkin hiuksiin mikäli on kovin kuivat tai korppuiset ; tuo kosteutta, upeaa kiiltoa ja kammattavuutta. Yksi tai kaksi pumppausta riittää, koska on koostumukseltaan hyvin riittoisaa ja öljymäistä.
2. Harjan joka on tarkoitettu nimenomaan aidoille hiuksille että hiustenpidennyksille. En ole varma onko näille jotain omaa nimeä, mutta harja itsessään on kaukana niistä nupukki-päisistä muovi-hirviöistä. Kammassa tulee olla joustavat harjakset jotka eivät katko hiuksia yhtä paljon kuin perus kammat.
Itse käytän omiinkin hiuksiini tätä ja hiukset että päänahka kiittävät. Käytössäni on myös Tangle Teezer.
3. Kamman, mieluiten mahdollisimman tiheän että takut saa hyvin kammattua auki.

Se siitä neuvoista, käydään vihdoin ja viimein itse asiaan.


Pidennykset takaisin eloon, step by step ;


Olen todennut monen monta kertaa että klipsi-pidennysten kanssa takkuaminen on vähän hankalaa kun ne eivät varsinaisesti ole missään kiinni. Kunnes törmäsin tähän loistavaan kikkaan netin ihmeellisessä maailmassa! Tarvitset vain sopivan auki vedettävän laatikoston, kuva varmaan kertoo kaiken oleellisen.
Tätä kikkaa kannattaa käyttää jos haluaa suoristaa tai kihartaa pidennykset ennen päähän laittoa. Helppoa kuin Erik Haulan kuolaaminen.

1. Paras on tosiaan hyllykkö tai laatikosto joka pysyy suht tiukasti kiinni. Itse valitsin meidän keittiöt laatikoston. :D
2. & 3. Klipsi-osa asetellaan kokonaan niin hyllyjen väliin että se ei näy tai ole mitenkään ulkona sieltä. Näin ollen se pitää pidennyksen siellä tiukasti eikä se lähde liikkumaan harjatessa.
4. Pidennys paikoillaan hyllyjen välissä ja harjaaminen voi alkaa.


1. Jos pidennys on kovin takkuinen sen voi harjata jakamalla sen kahteen osaan ellei se ole jo itse itseään jakanut kuten kuvassa. Pidennysten harjaus kannattaa aloittaa aina latvoista ja siitä kohti tyveä, oli kyse mistä tahansa pidennys-tyypistä. Tapauksesta riippuen voi jo tässä vaiheessa suihkauttaa kammattavuutta lisäävää hoitosuihketta, ettei hius rasitu.
2. Pidennys harjauksen jälkeen. Se luonnollisestikin harjataan sekä päältä että ns. alta.


1. Tämän jälkeen otetaan kampa käyttöön.
2. Pidennys kannattaa jakaa osiin jos siinä on takkuja eri puolilla. Näin ne on helpompi selvittää eikä tarvitse repiä koko osiota. Halutessaan voi tässäkin vaiheessa suihkauttaa kammattavuutta lisäävää hiussuihketta. Pidennys kammataan perusteellisesti läpi takuista ettei takkuja jää minnekään.


Ei kannata pelästyä jos käteen jää tämän näköistä hiusta. Hiustenlähtö on luonnollista vai miten se meni hehe?
No ei vaan. Hyvälaatuiset pidennykset eivät tietenkään hajoa käsiin tai ohennu jokaisella kampaus kerralla mutta kun niitä eritoten kammataan on suurimpien ja hankalimpien takkujen kohdalla mielestäni ihan luonnollista mikäli hiuksia lähtee.

Tässä välissä hiukset voi halutessaan pestä ja kuivata.
Sen jälkeen niiden hoitoa kannattaa vielä jatkaa tällä seerumilla, etenkin jos pidennykset ovat kovassa käytössä tai niitä usein suoristetaan, kiharretaan yms.


1. SEXY HAIRin taianomainen seerumi käyttöön! Tämä on tosiaan koostumukseltaan öljyistä, eikä tarvitse kuin yhden pumppauksen per pidennys-osio.
2. Öljy kannattaa levittää molempiin kämmeniin jolloin sen levitys itse pidennykseen on helpompaa. Sen voi esimerkiksi "kammata" yläpuolelta ...


1. ... että alapuolelta.
2. Loput öljyt saa vielä pidennykseen jätettyä kun meloo koko kämmenellä, koko hiusosioon.
Näin saa seerumin varmasti levitettyä kokonaan pidennykseen, eikä vain sinne tänne vaan perusteellisesti joka puolelle. Vaikka seerumi on öljyistä, se ei jätä liukasta tai limaista pintaa. Etenkin jos antaa hetken kuivahtaa pidennykset on valmiit laitettavaksi päähän ja näyttävät upeilta, hyväkuntoisilta, pehmeiltä ja kiiltäviltä.


Tässä vielä vertailun vuoksi ENNEN ja JÄLKEEN kuvat. Ero on aika ilmiselvä vai mitä?
Tämän jälkeen pidennykset voi tosiaan laittaa suoraan päähän tai jättää odottamaan seuraavaa kertaa. En suoristaisi hiuksia käsittelyn jälkeen jos mielessä on saada ne ns. suoraan muotoiltaviksi seuraavaa kertaa ajatellen, koska suoristaminen ja kiharrus kuluttavat hiusta eniten. Ne kun kuitenkin helposti suoristaa/kihartaa/tms. vielä uudemman kerran kun niitä tarvitsee. :)
Aina kannattaa muistaa käyttää lämpösuojasuihketta eikä varmaan liene pahitteeksi suihkia kosteuttavia suihkeita silloin tällöin muutenkin niin pidennyksiin kuin omiin hiuksiin.


En ole kyllä varma kuinka hyväksi tämä on pidennyksille, mutta ainakaan mitään suurta kärsimysnäytelmää en ole kohdannut. Säilytän siis suurimman osan ajasta hiuksia näissä minigrip-pusseissa, etenkin matkoilla, tai pienissä laatikoissa. Ja nimenomaan erikseen ; puna-pinkit ombre-pidennykset, puna-oranssit ombre-pidennykset, punaiset 60cm, punaiset 50cm, mustat 40-60cm. Näin pysyy hyvin kärryillä siitä mitkä on missäkin, ja voi halutessaan lisätä helposti raitoja jos siltä tuntuu ilman että tarvitsee koko pidennys-kasaa kääntää ympäri.


Jos tiedät mistä saa tilattua 70cm pidennyksiä niin aikasi on tullut jakaa tieto kanssani!
Etsin pääosin klipsi-pidennyksiä, toki jos niissä on samantapainen hiusnauha yläreunassa kuin näissä klipseissä mutta ovat jotain muuta tavaraa, mutta niihin pystyy ompelemaan klipsit kiinni = kelpaa myös. Ja hyviä 60cm tai 65cm pitkiä pidennyksiä.
Saatavilla pitää tosin olla vaaleinta mahdollista sävyä ja tietenkin aitoa hiusta. :)

P.s. Treeni-blogin puolella uusia päivityksiä, tsekkaa tästä!

2 kommenttia:

  1. Dirty looksin pisimmät on 62-65 cm itse tilasin sieltä mustat ja ne oli kyllä sen 65 cm :D lisäks ihan älyttömän paksut ja hyvä kuntoset! Muualta en enää tilaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :o Onko ne ihan nämä ; http://dirtylooks.com/full-head-hair-extensions ? Kuulostaa hyvältä ja juuri sellaiselta mitä etsinkin. Pitkät ja paksut. :D Kiitos vinkistä!

      Poista

Scream for me!