tiistai 17. maaliskuuta 2015

I could murder the world in all the blood I’ve spilled

En shoppaile nykyään yhtä päättömänä kanana kuin nuorempana ja itseasiassa paljon harvemminkin kuin ennen.
Facebookin Lip Service Addicts-kirppiksellä törmäsin kuitenkin yhteen aarteeseen. :)

Soudin ja huopasin ostamisen suhteen viikon, koska en ollut varma mahtuuko rinnat mekkoon vaikka laihtuisi luurangoksi, mahdunko siihen koskaan, onko se liian lyhyt jne. Lopulta päätin kuitenkin ottaa riskin ja niin tämä aika vanha Lip Service mekko muuttikin Englannista luokseni.


Olen syvästi hämmentynyt että se mahtui päälleni ja rinnat sinne, vaikka en ole lähelläkään tavoite-painoa. :D Nyöritys voi saada ihmeitä aikaan!Mekossa on edessä muotoon ommellut kupit, joissa on toppaukset. Ne eivät ole onneksi luokkaa bombshell, mutta en ole aivan varma otanko ne pois vai en.
Takaa löytyy nyöritys, jonka avulla mekko meneekin nyt päälle. Toisesta sivusaumasta löytyy piilovetoketju.

Minusta mekko on äärimmäisen kaunis ja mikäs sen parempaa kuin punainen leopardi-kuosi, vai mitä? ;)
Vaikka usein puhutaan siitä, että vaikka vaate X menee päälle niin se ei näytä välttämättä super hyvältä. Mielestäni en näytä ihan kävelevältä valaalta joka on ängetty liian pieneen mekkoon, joten aika varmasti aion ottaa riskin ja pistää mekon päälle Steel Pantherin keikalle.


Mekko on tosin hyvin lyhyt, kuten arvelinkin sen olevan. Tiedä sitten mikä kukkahattutäti minusta on viime vuosina tullut kun vierastan näin lyhyitä helmoja, mutta mustalla perus trikoisella bodycon hameella saa monista mekoista käyttökelpoisia!
Maksaa H&M:llä 4,95€, eli ei ole hinnalla pilattu. Käytän sellaista lähes aina mekkojen alla "turvana". Sitä kun ei tiedä koska unohtaa laittaa pitsiunelma-alushousut joidenkin Hello Kittyjen tilalle! :D


Sitä vielä, että hiuskriisiä pukkaa. Olen jo pidemmän aikaa halunnut otsiksen takaisin, mutta Oslossa onnistuin loihtimaan ihan kivan Eiffel-tornin päähäni ja jotenkin pystyin hyväksymään sen. Viime vuoden lokakuussa kävin kampaajalla, ja päätettiin jättää vähän aikuisempi + pidempi otsatukka joka on nyt tottakai kasvanut aivan täysin ulos muodostaan. Se oli tosi kiva mutta silti mua houkuttelee mun emo-otsis! Mutta mutta mutta.
Tämä on myös vastalauseeni lnaisten muotilehtien joka vuotisille kauneus-trendeille, joissa hehkutetaan samoja kauneus-vinkkejä vuodesta toiseen. "Korosta joko silmiä tai huulia".
Mitäpä jos joskus keksittäisiin uusi trendi ja se olisi : maalaa naama yhtä mustaksi kuin sielusi - korosta huulia JA silmiä.


Translation ;

It took me like a week to decide do I want to buy this dress or not.
My fave print, from one of my fave labels, super nice design but what if it's too small, too short etc.
Luckily I didn't listen too much my "what if?"-voice and just bought the dress.

It's so pretty! It's velvet and full of nice little details. It's from Lip Service and pretty rare nowadays.
I am so happy I bought it, it's SO awesome!

2 kommenttia:

 1. Vau, upea mekko ja sopii sulle ihan täydellisesti! Värilliset leopardikuosit on parhautta, mulla on kaapissa pinkkiä, harmaata ja violettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kuulostaa hyvältä! Mulla oli pinkkiä, mutta en osaa käyttää muuta kuin punaista, mustaa tai harmaata. Mulla on joku väri-vamma. :D

   Poista

Scream for me!