perjantai 13. maaliskuuta 2015

Lost inside her dirty world, no one hurts this pretty girl but her

Slipknot-kiertueella tuli turvauduttua oikein kunnolla mustaan luomiväriin. Tuntui kovin kotoisalta maalata silmät niin mustiksi kuin jaksoi. En ole hetkeen meikannut näin vahvasti, olen todella laiska meikkaamaan töihin enkä ole missään oikein ollutkaan viime aikoina. Mutta sisäinen emo-poikani teki comebackin!
Eikä kannata ihmetellä tuota vaaleaa tomua hiuksissani, se on vain kuivashampoota jota lirautin vähän rankemmalla kädellä hiuksiin. En ole siis homehtumassa!

Monen päivän unen puutteen ja keikkailun väsyttämän naaman että silmärypyt saa helposti pelastettua riittävällä määrällä mustaa luomiväriä. Mistä tietää mihin asti viedä rajaus? Sinne asti minne tummat silmänaluset/rypyt/silmäpussit jatkuvat. Mustan kajaalin ja luomivärin suhteen ei tunneta sanontaa "vähemmän on enemmän". ;)
Kuvia ei ole myöskään editoitu kovin paljon, kauniimman näköisen ihon tarjoaa MAC Studio Fix Fluid meikkivoide. Norjassa eksyttiin pariksi tunniksi MACin liikkeeseen, jossa sitten uskaltauduin kokeilemaan meikkivoidetta, jonka seurauksena sain tietää että huomata miten hyviä ihonhoito-tuotteitakin heillä on. Mun naama oli laikukas ja yhtä punainen kuin mun naama, mutta niin vaan niillä tököteillä saatiin naama rauhoittumaan. En uskoisi niiden tehoa ellen olisi nähnyt sitä omin silmin!
Sen jälkeen vielä tarkka valinta meikkivoiteen sävystä, sekä tietenkin meikkaus. En voi sanoin kuvailla miten hävetti kun meikkaaja puhdisti sen laastin naamasta minkä itse olin laittanut, käyttänyt naaman peittämiseen 4 tuotetta. Nyt saatiin yhdellä tuotteella jo varsin vaikuttava tulos! Meinasin ruveta itkemään!
Neljä tuotetta pitäisi käydä jossain vaiheessa vielä ostamassa. Aloitin ehkä vähän väärästä päästä, mutta ton kokemuksen jälkeen en pystynyt edes katsomaan Lumenen meikkivoiteeseen päinkään!


En hymyile kuvissa koskaan, koska en mielestäni osaa hymyillä. Hampaat on ruman muotoiset, liian keltaiset ja mielestäni näytän pikemminkin irvistävältä kuin hymyilevältä. Mutta mustavalkoisella kuvalla voi saada ihmeitä aikaan! :D


Ekat kuvat oli todisteita siitä, että osaan näyttää edes joskus joten kuten normaalilta ja eteeriseltä mutta tämä viimeinen kuva tiivistää tunnelmat ja persoonan aika hyvin. En vaan osaa olla pelleilemättä!


Palatakseni tuohon iho-asiaan, josta puhuin pari postausta takaperin, kävin vihdoinkin kosmetologilla torstaina 5. maaliskuuta.
Varattiin kaksi tuntia aikaa, kun ei oltu varmoja mikä hoito kannattaisi ihooni tehdä kun se tuntuu olevan täynnä monia erilaisia ongelmia sekä varatessa aikaa oli meikkiä päällä, niin kosmetologi halusi rauhassa nähdä millainen iho meikin alta löytyy ja miten se reagoi kun se puhdistetaan.
Lopulta valittiin kosteuttava hoito, ja voi että se oli IHANAA! Eikä mustapäiden kitkeminen tuntunut niin pahalta kuin pelkäsin, vaikka edelleenkin miellän sen laitteen virkkuukoukuksi millä niitä kaavitaan - en tosiaan tiedä miksi. :D
Kosmetologi selvitti hoidon aikana, mikä olisi syy ihoni ongelmiin. Punoitukseen, kiristävään tunteeseen, erilaisiin ihottumiin, kuivuuteen jne. Hoidon loputtua oli aika kuulla tuomio ja olin varma, että kun katson peiliin hoidon jälkeen sieltä katsoo takaisin punainen paloauto. Olihan naamaa vatkattu joka ilman suuntaan että mustapäitä hoidettu hengiltä. No mitä vielä! Naamahan oli tasaisemman värinen kuin viimeiseen pariin vuoteen!
Olin hämmentynyt. Tämän jälkeen kosmetologi kyseli mitä tuotteita käytän naamaani, ja vastauksen saatuaan kertoi syyt ihoni huonoon kuntoon. Toinen syy mistä punoitus ja ihottuman tapaiset punaiset näppylät voivat johtua, on ruusufinni. Sen olisi kuitenkin pitänyt reagoida voimakkaammin hoidon aikana, jotta sen voisi sanoa olevan osasyyllinen. Suurin syy on kuitenkin väärät tuotteet. Että kaikki ihonhoito-tuotteet, mitä käytän on vääriä iholleni. Etää pitäisi kuulemma suosiolla viskata ne kaikki roskiin, ne eivät tee muuta kuin hallaa iholleni! Ihan kuin se ei olisi tarpeeksi hämmentänyt, hän sanoi että ihossani on tulehdustila, jonka takia se näyttää että voi hyvin huonosti, mikä johtuu vääristä tuotteista jotka eivät hoida ihoani mitenkään vaan päinvastoin pahentaa sitä. Olin järkyttynyt että helpottunut!
Helpottunut siksi että jokin konkreettinen syy selvisi ja että se ei ole mikään super hirveä, mutta samalla järkyttynyt koska olen siis vuosia tietämättäni vain pahentanut ihoni kuntoa. Onneksi menin sentään nyt kosmetologille ja asia selvisi!
Kun on näin herkkä iho muutenkin, ei tulisi kuulemma käyttää marketti kosmetiikkaa tai rasvoja ollenkaan, mieluiten apteekin tai hoitoloiden tuotteita. Parempi sekin tietää nyt kuin ei koskaan! Kosmetologi oli oikein pätevä ja vallan ihana tapaus, ottaa jokaisen asiakkaan ongelmat hoitaakseen/asiakseen. Sekä kertoo faktoja, ongelman ytimen, miten ongelma ratkaistaan. Sainkin pari näytettä erästä ihonhoito-sarjaa, tietenkin niitä kaikista kosteuttavimpia. Olen käyttänyt niitä nyt kaksi päivää ja varsin lupaavalta näyttää. Ihoa ei kiristä yhtä paljon, kuivalta se tuntuu edelleenkin mutta kosteutuksessa menee oma aikansa. Suurin muutos lienee se että kasvot eivät ole läheskään yhtä laikukkaat tai punaiset! Minun tulisi käyttää vähintäänkin sarjan rasvaa, mutta mieluiten myös seerumia sekä öljyä. Yhden tuotteen hinta on 50-70€, kestävät 3-4 kuukautta. Kyllähän se heittää vähän skeptiseksi ja pihiksi, kun ensin kuulee että on väärät tuotteet joihin on tuhlannut pienen omaisuuden ja nyt pitäisi sijoittaa vielä paljon enemmän?
Mutta niinhän se on, kuten kosmetologikin totesi, että jos haluaa tässä tilassa olevan ihon kuntoon niin siihen valitettavasti menee vähän enemmän rahaa. Minulla ei kuitenkaan ole ennen seuraavaa palkkaa varaa ostaa yhtäkään näistä, joten joudun reilun viikon pärjäämään vanhoilla tuotteillani. Pelottaa!
Tämä analyysi sai minut myös hieman epäröimään niiden MACin tuotteiden suhteen, koska on pidettävä paria ainesosaa silmällä mitä tuotteista löytyy jotka on ehdoton no-no. Aionkin pyytää näistä näytteet ja katsoa miten iho reagoi, ensimmäisellä kerralla näytti ainakin toimivan paremmin kuin hyvin mutta mieluummin ottaa tarkemmin selvää kuin maksaa paljon tuotteesta jota ei voikaan käyttää.

Olen ottanut vertauskuvia sekä aion ottaa niitä jatkossa, ehkäpä jotakuta kiinnostaa nähdä erot?
Saman vertailun aion tehdä meikkivoiteiden kanssa.


Translation ;

One of my looks for Slipknot gig in Helsinki. It was the final gig from Prepare For Hell-tour in Europe! 
All I can say is that there's never too much black eyeliner/eyeshadow.

2 kommenttia:

 1. Sanoko se kosmetologi mitä ainesosia sun pitäis välttää? Alkoholia? Mä luulen et toi Garnierin Misellivesi (micellar water) vois sopii sunkin ihonhoitorutiiniin :B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta en enää tarkkaan muista mitä. :D Olisikohan ollut kaikkia öljyisiä ja marketti-kamaa, ainakin nyt kun ihossa on tulehdus-tila päällä jolloin siihen ei käytännössä kelpaa/auta mitkään muut kuin kunnon kama. Jee ... lompakko huutaa riemusta.

   Pääasia oli se, että kunhan mikään puhdistusaine/kasvovesi/rasva ei kirvele, niin silloin on hyvä. Ja 95% mun jutuista kirvelee, joten lentää kamaa roskikseen oikeen urakalla. :D
   Mutta kuulemma rasva ei pelkästään auta, vaan seerumi-öljy-rasva komboa pitäisi käyttää seuraavat kuukaudet. Ei mulla ole rahaa kaikkia kerralla ostaa, joten aloitan rasvasta ja sitten varmaan toi seerumi. Ajattelin kokeilla esim.kookosöljyä ihoon myös!

   Poista

Scream for me!