sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Scream louder, they will never find you

Eilen illalla aloitin operaation, joka on pitänyt tehdä jo kauan. Eli tarkistin blogini lukulistan!
Poistin kaikki kuolleet blogit tai joita ei ole päivitetty vuosiin. Mulla oli n. 180 blogia lukulistalla ja nyt 66 ( 6 hohoho ). Järkyttävää! Mitä blogimaailmalle on tapahtunut?

Olisin kiinnostunut löytämään uusia blogeja, joten linkitä rohkeasti oma blogisi tai blogeja joita tykkäät itse lukea kommenteissa. :)
Kiinnostaa niin kotimaiset että ulkomaalaiset blogit! Pääosin olen kiinnostunut muoti ja life style-blogeista, erityisesti alternative tyylisistä.
Ja jos on jotain toiveita mistä haluaisit minun kirjoittavan blogiini, niin nekin ideat saa toki kertoa.
Antaa mennä!!


Translation ;

Yesterday I finally started the operation what I should have done ages ago. I checked all the blogs what I read, quit reading all the dead ones and the ones which haven't been updated in years.
I had almost 180 on my reading list and now there's only 66 left? What the fuck have happened to blogs?

I am interested to see and read new blogs, so feel free to link your own blog or blogs what you like to read in comments. :)
They can be written in Finnish or English, can be international too. I am mostly interested of fashion and life style-blogs, specially the alternative ones.
Plus if there is something what you would like to read from my blog, let me know!
Aaaaaaaaaaaaaaaand GO!

4 kommenttia:

 1. Ihan nyt ohi aiheen, mut mä jo innolla oottelen lisää postauksia Hobittilasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Hobittila postaus on julkaistu!

   Poista
 2. Sun blogisi on mielenkiintoinen :) Vaikuttaa että enimmäkseen todella nautit elämästä, ja kun fanitat jotakin aihetta, teet fanituksen tunteella ja perusteellisesti :) Festarireissuista, keikoista ja maailmanmatkoista on aina mielenkiintoista lukea. Itsekin reissaan kiitettävästi musiikin perässä, mutta tuommoiseen tahtiin en lapsekkaana taivu.
  Enpä tiedä kiinnostaako sua mun aihepiirit, mutta laitan linkin kuitenkin. Tyyliblogi omani ei (toistaiseksi ainakaan) ole, mutta vaihtoehtoinen ja elämäntapablogi ainakin :D
  http://aallottarenuni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta, lämmittää niin mieltä kuin sydäntä. :) Joskus tuntuu että sitä tulee fanitettua jotain vähän turhankin tunteella, mutta ei sille vain voi mitään hehe.
   Ja kiitos linkistä blogiisi, käyn senkin katsomassa!

   Poista

Scream for me!