tiistai 20. lokakuuta 2015

I know I'm not as hot as the flame that burned here before Me

Haluan vielä erikseen kertoa meikistä, mikä mulla näkyikin noissa kuvissa jossa näytin uudet hiukseni!


Tämä lähinnä siksi, että mä en ole varmaan viimeiseen viiteen vuoteen tehnyt mun silmämeikkiä millään muulla kuin mustalla ja valkoisella luomivärillä, joskus harmaakin on päässyt mukaan. Nyt näin kuitenkin niin ihanan punertavan smokyn Instassa että oli pakko kokeilla sellaista !Oli kyllä vähän hakemista tämän kanssa ja eihän siitä täydellistä tullutkaan, mutta pitää harjoitella lisää!
Koska minun mielestä tästä tuli ihan näpsäkkä lopputulos. :)
Monet toki eivät perusta vahvoista silmistä ja punatuista huulista samassa meikissä, mutta minusta ne sopivat hyvin yhteen.

Oli tosi vaikeaa tehdä tämä, kun on niin pitkään tottunut tekemään yhdellä ja samalla tavalla silmämeikin. Muutenkaan en ole mikään maailman taitavin meikkaaja ... kivaa vaihtelua ja piristystä kuitenkin! Olen selvästi turhaan ollut värivammainen ja pysytellyt mustassa + valkoisessa, lähinnä vain siksi että mielestäni muut värit eivät sovi mustan seuraksi kun on punaiset hiukset.
Edellisessä postauksessa kerroin vielä tehneeni ruskean smokyn! Mikä lie kriisi menossa kun näin villiksi heittäydyn.Käytin meikkiin seuraavia tuotteita :
Pohja - MACin meikkivoide + peitevoide sekä Grimasin puuteri
Kulmakarvat - KICKSin ja L'Orealin huultenrajauskynät
Silmät - Random luomivärejä random valmistajilta :D
Ripset - Kahden euron kirppis-ripset ( pitää käydä ostaa näitä lisää! )
Huulet - KICKSin huultenrajauskynä + Viva La Divan huulipuna sävyssä N.Y.C.

Minusta ei kosme-bloggaajaa saisi tekemälläkään, koska puolet käyttämistäni tuotteista on jotain randomeita ja puolien nimiä en sen kummemmin muista! Hups.
Viime aikoina olen kuitenkin tykästynyt meikkeihin uudella tavalla ja uskaltanut mennä toisinaan mukavuusalueeni ulkopuolelle. Olen tilannut viime aikoina viisi uutta huulipunaa ( ! ) joista yksi on vielä ruskea ( !!! ).
Niin vain ne inspiraatio-kuvat aivopesee.

Ehkä tämä osaksi juurtaa juurensa siitä, koska olen huomannut meikkieni kaipaavan suurta päivitystä. Olen myös alkanut nähdä itseni hieman uudella tavalla ja ymmärtänyt että on minullakin on oikeus kokeilla kaikkea kivaa ja uutta, eikä tyytyä aina samaan vanhaan ( vaikka useimmiten koenkin olevani täysin ruma nolla ). Tässä meikissä oli hieman pelottavaa olla koska tunsin itseni oikeasti kauniiksi.
Olen jälleen käynyt hiljattain kosmetologilla ja ihoni vaatii taas uutta buustausta, näillä näkymin seuraavaksi tie käy kohti ihotautilääkäriä joka toivottavasti osaa auttaa. Ihoni tuntui hetkellisesti olevan paranemaan päin mutta on jälleen herkemmässä kunnossa ... tälle kyllä pyhitän oman postauksensa, kunhan asiat lähtevät etenemään.Translation ;

Here is my black'n'red smokey eyes make-up! 
I have made my eye make-up for AGES at the same way : smokey eyes, using only black and white eyeshadow. And at the moment I'm kind a sick of it! I want to try something new and fresh.

So I tried this one and I really like it! I still need to practice it more but I think red smokey go nicely with my hair even though I thought for years it won't.
Recently I have made also black'n'brown smokey eyes which made my eyes pop out! I really like it too.

Who knows what I try next!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!