tiistai 6. lokakuuta 2015

I still can see your eyes believing in your Love for me as you watched me Die

Värjäilin tuossa tovi sitten uudet hiukset itselleni! Itse asiassa jo elokuussa kyllästyin ja turhaannuin ombre hiuksiini ja blondasin hiukset kokonaan saman sävyisiksi. Olihan se ombre kaunis ja hieno juttu mutta ei se vain ollut minua.

Halusin kuitenkin jotain uutta nyt ja jonkun aikaa onkin kutkutellut mustan paluu hiuksiin jossain muodossa. Kaivoin väripurkit esille ja annoin sudin laulaa!
Loppujen lopuksi värjäsin vain yhden mustan palkkiraidan hiuksiini, tosin sen avulla saa luotua paljon erilaisia hiustyylejä sekä tarvittaessa pystyn muuntautumaan kokonaan punapääksi. Ovelaa. ;)
Pitämällä keskijakausta ( !!! ) olen lähes täysin punapää ja mustan osuuden pystyy pidennyksillä peittämään niin että se jää kokonaan piiloon, jos haluan sen piiloon jäävän.
Huomatkaa myös kuinka pitkät mun hiukset on, jee!


Tältä hiukset näyttää jos laitan ne kiinni tai kampaan taakse. Draculamainen tai Cruella De Vilmainen raita se siinä iloisena möllöttää. Inspiraatiosta saapi kiittää muuan herra Piggy D.:tä. En ole copycat, vaan copybat. Ho ho ho, tajusitko? Tsekkaa herran uusi lavatyyli!
'Jakamalla' raidan saan sivujakauksen että mustan ombren hiuksiin. Halutessa voin myös laittaa mustat pidennykset joukkoon ja näin ollen hiukset ovat mustat päältä ja punaiset alta. Woohoo!
Jos taas pidän sivujakauksen siinä, missä se ykeensä on, ovat hiukset puoliksi mustat ja puoliksi punaiset! Myönnetään, tässä viimeiseksi mukana on mustia pidennyksiä koska en värjännyt noin paljon omia hiuksia mustaksi. Ei se hassummalta näytä ilman pidennyksiä mutta kivemmalta näin heh.
Ja nämä mustat pidennykset ovat saman mittaiset kuin mun omat hiukset kun laitan ne hiuksiin?! Wtf? Mun hiukset siis oikeesti kasvaa!

Tykkään itse tosi paljon! Pienellä muutoksella saa paljon uusia tyylejä aikaan. ;)
Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. That's how I like it.


Translation ;

Here are my new hair!!!
I bleached my ombre back to full red already in august as I couldn't deal with that ombre anymore. Yes it was damn beautiful but it's not me. You know what I mean?

Now I decided I need something more in my hair ... some twist. Some little change! I was thinking of adding some black to my hair for a while but I finally did it. It's just a quite small highlight but it's very versatile as you can see in the photos above!
I do have black extensions in the last three photos but in all other photos all hair are my own. My hair actually grow woohoo they're getting longer, finally. Yay!

4 kommenttia:

Scream for me!