sunnuntai 25. lokakuuta 2015

So take a deep breath, let's disappear. No one will listen so why are we still here?

Bongasin monista blogeista postauksia, joissa esiteltiin Halloween aiheisia juttuja mitä on suomalaisista kaupoista löytynyt. Ihan into piukeana siitä sitten kaupoille suuntasin täälläkin!


Ja mikä pettymys se olikaan. Kaikki joko sold out tai sitten niitä ei ole tänne tullutkaan. Kyllä muuten jonkun aikaa otti ihan huolella päähän, tosin tältä tuppukylältä nyt mitään muutenkaan pitäisi olettaa.

H&M:stä nappasin tuon joka gootin hiussoljen mukaan sekä hämähäkki-setin, Tigeristä sormuksen ja luurangot ( en edes tiedä mitä noilla teen haha ) ja Seppälästä tarttui alesta sukkahousuja sekä muutama pari alushousuja mukaan.
Tämän lisäksi olen ostanut Tokmannista kurpitsa-lamppuja ( pitää käydä santsaamassa toinen paketti vielä ... ), tyynyn ja kurpitsa-heijastimen. Lidliin on näillä näkymin myös maanantaina tulossa Halloween kamaa !

Ylimääräistä rahaa ei varsinaisesti olisi mutta kyllä se tämmöistä mustan puhuvan sielun omaavaa vampyyriä ärsyttää kun omasta kaupungista sanotaan ei oota kun kyselee Halloween-juttujen perään. Perkele! :D
Ehkä Englannissa onnistaa paremmin.

2 kommenttia:

Scream for me!