sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors

Joitain viime aikaisia, viime kuisia tai muuten vaan aika vanhoja shoppauksia joita en ole vain muistanut esitellä ... "hups".
Linkin punaiset korkokengät, vähän 50's tyyliin, Seppälästä. 19,90e - henksu-ale.


Hähää, suoristimpas varren ja ovelana tyttönä leikkasin Paintilla sormeni pois ;D


Demonian Tormentit (malli jotajustnytenmuistaenkäjaksaalkaaetsimään). Näitä olen etsinyt niiiin pitkään, en vain suostunut maksamaan mokomista 99 eurosta ylöspäin olevia riisto hintoja, NO WAY. Ainahan näitä kaupataan 38-39 kokoisille, mutta missä on kengät numeroa 40 ?!? Multa meni varmaan muutamaan otteeseen ohitse Huuto.netissä nämä 40:set, mutta lopulta sain haltuuni kerran käytetyt 40:set, jes! N. 50e, sis. postikulut.


Leg Avenuen pinkki perus verkko-paita tarttui mukaan myös Huuto.netistä. N. 6e, sis. postikulut.Ja jotain yleistä naama-krääsää Seppälästä. ''Vanhat'' Wet'n'Wildit on alennuksessa (-50%), ja tällä kertaa mukaan tarttui tämmöinen joku poskipunan/tms asiaa ajava 'megashimmer'. Oli pakko ottaa valkoinen, koska toinen vaihtoehto oli joku todella rusehtava persikka, ja näyttäsin joltain japsi ernulta semmonen naamassa, kun oon kalman kalpea :D N. 2,95e.
Toinen ostos oli, perus irtoripset BodyTalkilta. Nämä on vaan niiiin hyviä, sekä se toinen harvempi ripsinen malli. Toimii hyvin aamuina/päivinä/baari-iltoina, kun ei jaksa laittaa ripsaria mutta kaipaa silti jotain sähäkkyyttä silmiin, eikä ole hinnalla pilattu. Kelpaa myös moneen kertaan käytettäväksi jos jaksaa vain huoltaa. Hinta on sen 2,95e.

Nyt pitää mennä kuvailemaan myyntiin tulevia juttuja! Ääähh, päivän valo katoaa, mutta kyllä mä jotain keksin! Palaillaan illalla :)

2 kommenttia:

  1. Ouu, nuo demonian poposet on nätit! ^^ <3

    VastaaPoista
  2. Insanity : Kiitos, niin ovat :) <3
    Kauan noita piti etsiskellä ja ovat kyllä yhdet lempparit Demonian kaikista popoista :)

    VastaaPoista

Scream for me!