perjantai 8. heinäkuuta 2011

Graspop Metal Meeting, day 1

Torstaina ( 23.6. ) oli aika aikainen lähtö. Lento lähti jo kello 14;05, ja kun kentällä piti olla n. kaksi tuntia aikaisemmin, niin piti herätä suht samaan aikaan kuin töihinkin ... koska piti laittaa hiukset!

Kentälle saavuin hieman ennen Suskia, mutta lopulta ystäväiseni saapui. Oltiin molemmat ihan täpinöissämme!

Helsinki-Vantaan lentokentän vessassa :D Ready to go!

Ihme ja kumma lähtöselvitys ja turvatarkastus meni ilman sen kummempia ongelmia ... ehkä me ei olla tarpeeksi metal, koska ei piipattu turvatarkastuksessa :(

Lennettiin KLM-lentoyhtiöllä, ja pakko sanoa että halpa-lentoyhtiöksi varsin kiitettävä semmoinen!
Olikos meidän lennot Belgiaan edes-takaisin n. 220 €/hlö ...
Vaihdot olivat seuraavat ; Helsinki-Amsterdam, Amsterdam-Bryssel. Bryssel-Amsterdam ( juna ), Amsterdam-Helsinki.
Jokaisella lennolla tarjoiltiin ruoka sekä välipala. Anteeksi mutta mitä helvettiä?! Ilmaista ruokaa? Ja juomaa?! Käy. Positiivinen yllätys. Btw, valkkari voi nousta päähän kiitettävästi lentokoneessa ...
Kaikki sujui hyvin, paitsi Bryssel-Amsterdam juna-matka ... siitä lisää myöhemmin.

Amsterdamissa.

Whii, siellä se Belgia on!

Lopulta saavuttiin Belgian maan kamaralle. Käytiin kaupassa lentokentällä ja sen jälkeen suunnattiin kohti junia.
Olin enemmän kuin paljon pettynyt kun kaupassa ei ollut mitään halpoja kirkkaita ( MISSÄ OUZO ?!?!?! ) mutta onneksi siellä oli mega-pulloja Breezereitä alle 5 € :)
Lisäksi ostin perus-Breezerin, jotain ruokaa ja pahoja sipsejä. Puoliksi ostettiin pullo Smirnoff-vodkaa.Hevinaamio.

Brysselistä menimme Louvenia kohti ja jäimme Hasseltissa pois, josta matka jatkui kohti Molia, joka oli jokaisen tumman puhuvan joukon päämäärä. Molista piti bussilla mennä festari-alueelle.
Matkoihin ei mennyt rahaa, koska festari-lippu oikeuttaa kulkemaan 'perus'-junilla Belgian sisällä ja festari-bussi oli loogisesti ilmainen.

Lopulta päästiin itse festarin ytimeen, eli porteille jonottamaan leirintään pääsyä ... kuin muurahaiskeko olisi räjähtänytl, ihmisiä oli paljon!
Eikun jonon jatkoksi vaan. Aikamme tultua saatiin rannekkeet ja suunnattiin kohti leirinnän portteja. Porteilla selvisi ettei lasipulloja saa viedä alueelle ... no eihän mulla ollutkaan kuin kolme mega-breezeriä ja valkkari mukana, sekä normi-breezer. Suski tuli takas ja tungettiin sinne jätti-laukkuun kaikki hyvin piiloon ni johan päästiin pystyttämään telttaa ;)

En tiedä kuinka avuttomilta me ( tai siis minä ) näytettiin kun levitettiin teltta siihen nurmelle, mutta heti tarjoutui joku belgialais-poika apuun sen kasaamisessa ja niinhän se teltta saatiin pystyyn ilman sen kummempia ongelmia!

Jonka jälkeen olikin aika laittaa kamat järjestykseen teltassa ja korkata pullot!

Finnish crazy motherfuckers are back!


*aaaaaaaaaaaaaaaaaa*

Jaujau. Anteeksi lievä pöhötys :'D


Meidän luo tuli myös aika nopeaa eräs saksalainen jäbä, jonka ensimmäinen lause oli "hey redhead-girl, I wanna fuck with you". Öööhhh ... ainakin suoraa toimintaa. Menin todella hämilleni ja aloin jotain juttelemaan Suskin kanssa ja kun se huomasi etten ole yksin sen toinen lause oli että se aikoo duunailla meidän kummankin kanssa :'D In your dreams ...

En tiedä minkä mielenhäiriön seurauksena lähdettiin ryyppäämään sen kanssa ja päädyttiinkin teltta-naapurien luokse, jossa oli oikein mukavia brittejä. Feilasin hienosti luulemalla Australian lippua britti-lipuksi :'D
Breezer+vodka miksaus on petollista!


Suski ja Simba feat. uusi paras kaveri.

Mikä tämä on? Emo Belgiassa angstaamassa.

"vitsi kun toi valo on niiiiiiiiin kirkas!"

Lopulta lähdettiin pois uusien tuttavuuksien luota ( haluttiin päästä eroon sysirumasta saksalaisesta sekä nähdä mistä se hirveä jumputus tuli = missä bileet ) ja lähdettiinkin Metalplazalle ( alue, josta saa ruokaa/juomaa/bile-teltta 24/7 ) ja mentiin teltalle tanssimaan ja juomaan.
En tiedä lukiko meidän otsassa joku 5 €/yö tms, koska kaikki jätkät oli meidän kimpussa ... ottaen huomioon, ettei oltu ehkä hehkeimmillämme päivän matkustettua/rymyttyä telttaa kasaan/rymyttä leirinnässä, niin oltiin ihan monttu auki :D Kai se pitäisi ottaa kohteliaisuutena ...
Viihdyttiin siellä jonkun aikaa kunnes päätettiin lähteä nukkumaan ja valmistautumaan ensimmäiseen viralliseen festari-päivään!

2 kommenttia:

  1. Uu belgia, siistiä! Näyttää olleen hauskaa xD

    VastaaPoista
  2. Leena ; Oli joo hienoo :'D Suosittelen!

    VastaaPoista

Scream for me!