torstai 7. heinäkuuta 2011

I haven't slept since I woke up and found my whole life was a lie, motherfucker!

Ennen Graspop Metal Meetingia oli suunnitelmissa värjätä letti vähän erilaisemmaksi!
Pitkään on jo otsasuoni kohonnut omiin sfääreihinsä siksi että olen jostain syystä  että punaiseen tukkaan ei sovi pinkit vaatteet ... päätin ratkaista asian ja laittaa päähän molempia!
Kuinka ovelaa ;)
Tällekkin tapahtumalle antoi lähtölaukauksen Rimmelin eräs pinkki-huulipuna, oli pakko saada samanvärinen tukka! ( Huulipunakin näkyy alempana kuvissa. )

Aseina olivat seuraavat ;Directionsin Pillarbox Red-shokkiväri, Elean vaalennusväri sekä Stargazerin UV-pinkki shokkiväri.

Lähtötilanne. Kammottavaakin kammottavampi juurikasvu ja yli haalistunut punainen.
Juuren värjäyksessä oli omat hankaluutensa, koska en omista silmiä takaraivossa enkä semmoista peiliä mistä näkisi takaraivon kunnolla. Ja molemmat kädet tarvitaan värjäykseen, joten pitäisi olla kolmas käsi jos haluaisi säätää vielä jotain ylimääräisen peilin kanssa. Saiskohan samaisesta kaupasta aivoja? Omani jäivät äitini kohtuun ...
Tämä Elean väri on oikein hyvä blondaamaan erityisesti juurikasvua. Ehkä suosittelisin koko pään blondaukseen ( esim. mustasta ) Schwarzkopfin blondaus-tuotteita, parhaimpia ovat ne L+-++ vai mitä niitä nyt on :D


Ja kunto on 10+ :'D


Tärkeintä oli saada juuresta täysin vaaleaksi undercutin reuna, ja sitten tietty tästä edestä/päälaelta. Taakse sudin sitä ihan tuntumalta, mutta kai se ihan okei meni ...


Koska missiona oli saada puolet päästä pinkiksi, niin päätin blondata sen ''puolen'' ( eli 1/4 osaa ) kokonaan. Yllättäen tulikin tuumaus että fuck, olisi pitänyt sittenkin ottaa kaksi purkkia ... siis haloo, tämän pituisiin hiuksiin.
Syynä saattaa olla se että levitän aika helvetin tarkasti juuret, no mutta inhoan sitä jos sinne jotain epäkohtia ...
Muistin vasta blondauksen lopussa että jos puolet päästä on pinkkiä, voi tuskin pinkin sekaan tunkea punaisia lisäkkeitä ... clip-onit eivät vaalenneet juuri yhtään, yllätys sinänsä jos ne on jo valmiiksi ostettu punaisina :'D
Lahopää mikä lahopää ...

Hiukset olivat siltikin ihan kiitettävästi vaalenneet, vaikka väriä ei ollut ihan tarpeeksi. Osa latvoista oli jopa valkoisia! :D
Laitoin blondaus-värin likaisiin hiuksiin, ja vaikka olin lukenut Stargazerin paketista että väri pitäisi levittää pestyihin mutta pyyhekuiviin hiuksiin, niin siinä innostuksessa unohdin ne ohjeet.
Niimpä tunkaisin molemmat värit ns. likaiseen päähän, mikä oli loppujen lopuksi suuri virhe. Pinkki väri ei tarttunut lainkaan, siitä tuli todella outo pinkki, ei ollenkaan shokki :(

Se harmitti todella paljon, koska värjäsin letin vielä seuraavasti ( hienon idean saatuani ) ;


Siksak-kuvioisen jakauksen idea oli se, että hiukset ei näyttäisi niin 'junteilta' jos pitäisi keskijakausta ; yleensä kun jos värjää hiukset puoliksi eri värillä on tapana tehdä keskijakaus jonka jälkeen hiukset näyttää niin selkeästi 'rajatuilta'. En halunnut semmoista lopputulosta, vaan ns. liukuvärjätyn.
Siksak-kuvio kyllä toimi paremmin kuin hyvin loppujen lopuksi! Jouduin värjäämään hiukset uusiksi seuraavana päivänä, koska halusin päheän letin festareille ja käytin samaa tekniikkaa. Hyvältä näyttää kun ei ole niin selkeää 'rajaa' vaikka pitäisi keskijakausta!

Ja tosiaan, ainakin itsellä Stargazerin (UV-)väri ei tartu ellei ole vastapestyt ja kuivat hiukset.
Alla olevat kaksi kuvaa kuitenkin ensimmäisen värjäyksen jäljiltä ;Kiire meinasi tulla kun tein the operaation tiistaina, uudelleen värjäyksen keskiviikkona ja lähtö oli torstaina heti aamusta!
Samaan syssyyn piti vielä pakata ja käydä töissä ja olen tunnetusti hidas pakkaamisen suhteen niin ... mutta selvisin!

Tässäpä lopullinen tulos, kaksi päivää värjäyksen jälkeen. Ja tukka kohti taivasta Scorpions-hengessä! :D
Tukan olin tupeerannut jo edellis-päivänä, mutta nukkuessa/rymyessä torstain bileissä se oli jotenkin kummasti kaatunut maata kohti. En yleensä tykkää näin pörröstä, mutta siinä breezer/vodka-pöhnässä ei saanut muuta aikaiseksi :'D


Hauskinta tässä Stagazerin hiusvärissä oli kyllä se että se oli UV-väri. Unohdin tyystin asian, ennen kuin tajusin lauantaina keikka-teltassa nro. 2, että pinkkien kynsieni lisäksi UV-valossa hohtaa puolet päästä :'D
Mahto näyttää varsin ... hauskalta. Ainakin kuvaajat oli innoissaan, hehs.

Mutta mielipide tuosta Stargazerin väristä ... olen siis tässä reilut kolme vuotta värjännyt vain Directionsin väreillä, myöskin kokeillut pinkkiä. Tällä kertaa halusin enemmän shokeeraavamman, joten eräs kaveri suositteli tätä Stargazerin UV-pinkkiä.
Väriä saa esim. Cybershopista täällä pk-seudulla, mutta kyseisellä väripurkilla on hintaa 13 €. Ja kun näkee purnukan niin ei sen koossa varsinaisesti kehumista ole. Alle puolet siitä riittäisi hyvin tämän kokoisen länttiin hiuksia märkänä, mutta kun se ei tartu niin kuivana sitä menee noin puolet/kerta.
Ajattelin antaa mahdollisuuden värille ja ostaa sitä toisenkin purkin, koska mielestäni pinkki oli kirkas ja vielä se UV-loisto siihen päälle.

En tiedä olisiko sillä jotain vaikutusta asiaan, että pää oli täynnä lakkaa viisi päivää ja pesin ensimmäistä kertaa hiukset värjäyksen jälkeen vasta viiden ja puolen päivän päästä, mutta väri huuhtoutui melkein kokonaan pois!
Enkä edes jynssännyt sen kummemmin, normi pesu jne. Siitä tuli aika kammottavan näköinen, sama mitä se oli lähtö tilanteessa ... ( btw, sillä päällä piti mennä Sonisphereen! ). Semmoinen enemmän babypink, mistä itse en tykkää.
Ja ottaen huomioon värin hinnan ja kuinka kauan se pysyy ... ei houkuttele sen enempää.

Seuraavaksi ajattelinkin kokeilla Manic Panicin shokki-pinkkiä, jos se sopisikin tukkaani samalla lailla kuin Directionsin värit ... Directionsilta kun löytyy vain Flamingo Pink, joka on vähän turhan 'tumma' jos ajatellaan visiotani :/ Nyt on tosin päässä joku Crazy Colorin pinkki, jota sain Iralta että tämä letti näyttää inhimilliseltä Ruississa!
Ja Insanity, vinkkejä hyvistä pinkeistä shokki-väreistä saa antaa ;D

Fuck you, Stargazer!

3 kommenttia:

 1. Tuo Stargazerin UV-väri on huonoa. Toisin kuin ne perusvärit. Mulla oli kanssa toi UV-pinkki jossain vaiheessa kokeilussa ja valahti muutamassa pesussa ihan pastelliväriksi. Directionsia olen kokeillut kanssa, mutta Stargazer toimi paremmin. Itellä sävy shocking pink.

  VastaaPoista
 2. special effects -merkkinen shokkiväri pysyy kuukauden tukassa haalistumatta kovin pahasti, näin ainakin itselläni :) -psyko

  VastaaPoista
 3. Glenny ; No se on HUONOA! Onhan se toki hiuksistakin kiinni, miten tarttuu mutta taidan ainakin hetken taas pysyä Directionsissa :)

  Anonyymi ; Ahaa, kiitos vinkistä! ^^

  VastaaPoista

Scream for me!