keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Graspop Metal Meeting, day 3

Herättiin lauantaina semi-ajoissa, ja mä heräsin aivan hirveään kuumuuteen. Luulin että teltan läpi tuleva valo oli aurinko, ja riisuin hirveessä paniikissa VILLAPAIDAN jonka olin joskus yöllä laittanut päälleni. Samalla huomasin että mulla oli päällä samat vaatteet kuin oli ollut koko päivän perjantaina ... olin kuulemma sammunut kuin katulamppu telttaan ne vermeet päällä.
Ihmettelinkin kun oli vähän epämukavat oltavat nukkuessa, kai nyt jos on mm. verkkopaita kiristämässä läskejä ja niittivyö ja ketjut yms.

Hyvää huomenta, Graspop. Are you ready for BFMV?!

Hyvvää huomenta Graspop! Are you ready for tBB?!

Kesti jonkin aikaa päästä käyntiin. Varsinaista kiirettä ei ollut, koska ulkomailla ihmiset eivät jää jumittamaan eturiviin samalla tavalla kuin Suomessa, joten tiedettiin että teltassa on meille paikat Bullet For My Valentinen eturivissä! :D
Tosiaan, teltan oven avattua tuli huomattua että sataa VETTÄ. Huomattiin myös että vaikka meidän teltta muuten piti vettä ilman erillistä pressua, aivan teltan keski-osassa oli pieni alue jossa ei ollut sitä ihme-kangasta joten laitettiin siihen fiksuina tyttöinä jätesäkki suojaksi, ja koska ei löytynyt yhtäkään hakaneulaa ( !?!?!?! ) niin käytettiin koruja :D

Insinöörit työnsä jälkiä ihailemassa ... aijai.

Lopulta saatiin naamat ja vaatteet valittua. Lähdettiin kävelemään festari-alueelle vähän heikossa hapessa ja suunnattiinkin suoraan nimmarien jako-teltalle katsastamaan koska BFMV:llä on nimmarien jako. NO NIIMPÄ TIETENKIN, aivan liian myöhään että vois lähtee eturivistä sinne hengailee. Perkele!

Odotettiin hetki että teltta, Marquee II, jossa BFMV:n pitäisi esiintyä, tyhjenisi edellisen bändin osalta niin voitaisiin mennä eturiviin hengailemaan. Oltaisiin toki voitu mennä suoraa sinne, koska tajuttiin ohjelman ostettuamme että missattiin ADEPT! Perkele! :D
Onneksi kaikki emot kuitenkin kuoriutui sieltä ulos ja me saatiin rauhassa valita paikka eturivistä. Vakkari-paikalle mentiin toki, keskelle, suoraan Mattin eteen ;)

Ennen seuraavaksi  teltalla soittavaa Kylesaa, menin tsekkaamaan pari biisiä Lacuna Coililta, jotka soittivat päälavalla :)

Matkalla katsomaan Lacuna Coilia.

Katsoin noin 15-20 minuuttia, ennen kuin alkoi satamaan sen verta paljon etten viitsinyt enää siellä seistä. Hyvinhän ne soittivat mutta itse tykkään Lacunasta enemmän klubi-keikoilla!
Kuvatkin on mitä on, koska en tässä vaiheessa tajunnut että kamera oli edelleenkin eilis-illan jäljiltä ihan ihme säädöillä :D


Hei, älkää nyt noin innokkaasti puhkuko niihin mikkeihin, tukehdutte vielä.

Lacuna Coilin jälkeen piti katsoa Kylesan keikka, ja bändin kuva näytti tylsältä ja muutenkin ihan never hörd-bändi, joten odotin kauhulla kuinka jaksaisin katsoa ne :D
Olihan se loppujen lopuksi harvinaisen pitkä 45 minuuttia, mutta ei se nyt pahimmasta päästä ollut. Ei kuitenkaan niin hyvä että menisin kyseistä bändiä varta vasten katsomaan.


The taide-kuva! NiinQ.

Kylesan jälkeen oli kyllä tiedossa jotain kiinnostavaa, joku emo-bändi nimeltä Bleed From Within. Ainakin kuvan perusteella näytti että soittavat hyvää musaa ja ei siitä ikinä haittaakaan ole jos laulaja on söpö :D

Ennen BFW:a kävin kuitenkin pikaisesti siellä BFMV:n nimmarin jaossa! Olin ihan että voi helvetti kun kävelin sitä tönöä kohti - mega-pitkät jonot, ja nimenomaan jonot monikossa koska niitä oli vielä kaksi!
Mulla ei ikinä aika riittäisi jonottaa siellä eikä olisi mahiksia päästä koska se kestäisi vain 30 minuuttia, joten päätin vaan hengailla siinä aidalla mistä pystyi täydellisesti kyyläilemään bändiä mutta et vain päässyt just siitä hakee nimmaria :D
Padge oli kaikista hauskin, ensin se vain katsoi eteenpäin siihen aidalle, huomas mut, laski päänsä alas kunnes salamana nosti sen ylös ja katsoi mua ilmeellä "SINÄ! ... siis mitä vittua sä täällä teet, mikset sä ole täällä juttelemassa meille?" ... sitten se kuiskutteli jotain Mattin korvaan joka nauraa hykerteli naama virneessä vaikka kuinka kauan. Ja pian virnuilin minäkin koska sillä oli KUMISAAPPAAT JALASSA. Anteeksi nyt vaan rakas Matt, mutta mitä helvettiä?!
En voinut kuin revetä ääneen :D
Okei, siellä sato joo, mutta silti. Katsoin niitä jalkoja niin olin vaan että ''ompas naiselliset jalat ja SAAPPAAT'' ja kun yhdistin ne päähän ... vooi hyvä luoja. En kehdannut jäädä hirnumaan sen enempää siihen vaan lähdin takaisin hamuilemaan paikkaani!

"EMO-BÄNDI?!?!" ... ja Simba heräsi horroksesta.

Eilis-ilta saattaa näkyä silmissä ...

Ennen BFW:a poseteltiin sekä tutustuttiin yhteen ruotsalaiseen emoon. Tutustuminen alkoi kuitenkin sangen nolosti, kun kertoilin Suskille jotain tarinoita ja sönkötin niissä ruotsia oikein ruotsalaisesti mongertaen. Lopulta tämä söpö kyylä uskalsi kysyä että ollaanko me kenties Suomesta ja oltiin että joo, mistä arvasit.
''Koska puhut ruotsia noin hyvin'' ... hyvin ja hyvin ... ja kun sanoin että ymmärrän sitä mutten osaa puhua, niin se sitten ystävällisesti kysyi aina kaiken ruotsiks. REILU PELI :D

Ärsyttävää oli ennen BFW:n alkua se, että joku helvetin valopää järkkäri otti musta kuvia. Ei sillä, mutta noi belgialaiset pervot papat sais ottaa kyllä ihan jostain muusta kuin mun naamasta kuvia. Se änkesi myös pinkin ankka-pillinsä siihen, vertailuksi kai mun hiuksia varten tms. Otti niin vietävästi päähän tommoinen sirkus-tähtenä olo että näytin kameralle keskaria. Rispektiä sateli muilta järkkäreiltä iha kivasti sen jälkee :D
Niiden pomohan ei mua pomota!

Tuskimpa jäi kenellekkään noiden tötteröiden jälkeen epäselväksi kuka/mikä oli lavalla ...

"Näytä tissit!"-kitaristi.

"Näytä tissit!"-laulaja.

Mulla meni varmaan pari ekaa biisiä näiltä tämän ilmeen -> O____O alaisena koska nää oli ihan HELVETIN hyviä!!!
Ja ei helvetti mikä meno siellä keikalla oli ... ihan hullua, oikeesti. Tietenkään Suomessa ei ois samanlaista koska ei saa crowdsurffata ( paskaa ) mutta silti, en oo hetkee tollasta menoa nähny!
Ja ne pitit, niitä oli yhdessä vaiheessa ainakin kaks isoa siellä!
Mun piti ottaa eturivi-aidasta kaksin käsin kiinni, koska pitti-himoni kasvoi aivan omiin lukemiinsa :D

Scott ( laulaja ) myös sai meidät nauramaan oikeen kunnolla ... ei ymmärretty mitä se yritti meille viestittää kun se elehti käsillään jotain tosi outoa. Vasta kun se veti paitansa ylös, näytti jotain epämääräistä käsillään, ja osoitti sitten meidän tissejä, ymmärrettiin että se/ne haluais meidän näyttävän tissimme :'D
Sori, k-18 ... no ei, iha millo ja missä vaan, muttei julkisella paikalla. Intiimi tunnelma toimisi varmasti paremmin ;)

Wäääll Öff Döööth!

Setin loppu puolella Scott yllytti yleisön tekemään Wall Of Deathin. Tältä näkymä näytti eturivistä katsottuna taaksepäin, ottaen huomioon että taakse jäi tosiaan se 4 tai 5 riviä ... tsekatkaa tämä ja tämä!
Ihan vitun kreisiä!

Valaistuttiin.

Photo by someone from BFW :'D

Oli siellä juu HIEMAN IHMISIÄ. Semmoiset 13 000 tuolla teltassa. Ei näytä tässä, ei ottanu eturiviä mukaa. Ehkä ihan hyvä ...


Bleed From Withinin jälkeen oli loistavat tunnelmat ja voivoteltiinkin kun BFMV ei voinut esiintyä näiden jälkeen, ois ollu hyvä fiilis!
Mutta ei, vielä olis vuorossa Times Of Grace ja Monster Magnet.

Sä kätes ojenna, ja taakse taivuta ... sä kätes ojenna, ja sillä piirrä ympyrä!

Janne-klooni.

Kylähullu Jenkeistä!

Times Of Grace oli ihan okei, aika puuduttavaksi se kylläkin loppua kohti kävi. Ja tuo basisti näytti jotenkin hämmentävästi COB:n Jannelta!
Tuo alimmainen kuva, jossa on tuo hemmo bissen kanssa, oli aivan hullu. Se pomppi todella oudosti ympäri lavaa ja välillä kieku mikkiin jotain ihan omaa kesken biisien. No mutta ainakin oli jotain viihdykettä :D

Monster Magnet oli ... noh. Harmi vaan että oli varsin tuskallista katsoa lavalle koska yhtäkki osa niistä tais tajuta että ''heiii, toi on se tyttö afterpartyista!" ja en kerta kaikkisesti jaksanut katsella niitä villakoiria. Anteeksi nyt vaan, mutta se bändi ei ole tippaakaan mun tyylistä musaa.
JA ne tyypit on niin kuvottavia. Tosin, niillä on paljon Jack Danielsia, se onkin sitten ainut hyvä puoli niissä :D

" *kehräystä* siellä se tBB on!"

Vihdoin ja viimein Monster Magnet lopetti ja lavalle astui BFMV:n roudarit ja etunenässä tBB!!!
Aaa, mua itseänikin naurattaa ihan sikana että olen rakastunut johonkin vitun basso-teknikkoon! Hahahahahahhahaa, en kestä itseäni.
Anygays, meillä oli varmaan kaikki Belgian perhoset mahassa tanssimassa tyyppien roudatessa. Viime keikasta oli sentään aikaa ( marraskuussa 2010 ) ja pelättiin ettei ne muista meitä. Miksi muistaisi?! Koska ollaan tyhmiä suomalaisia jotka ... tekee sitä sun tätä :D
En odota diivana että "siis pakkohan niiden on mut muistaa koska oon ollu niin monella keikalla" vaan ennemminkin odotan pelon sekaisin tuntein että muistaako ne tämän hullun. Haluan siis tähdentää, etten koe olevani mikään vitun huomio-huora, tosin semmoinen taidan olla mutta se ei ole mun oma vika. Kukin lavalla olija katsoo minne itse haluaa, eikä mulla ole asiaan osuutta eikä arpaa.
Kai me näytetään niin typeriltä että meitä on kiva tuijotella, kiusata, ja naureskella meille!
Ahahahahaha, joopajoo, huomio-huorrrrra kiittää ja kuittaa.

Hevii, perkele.

Padge patsasteli patsaana.

*Örrr örrr öriöriöriöri örrrrrrrrrrr ÖRR!*

Jaujaujauuuu, eturivii. Vitut bändistä, pitää vähä posetella, niin malli kun olen! LOL!
Siis MÄKIN olen syntynyt malliks ja siks vaan käyn eturiveissä hengailees et voin posetella. D44?

Alku keikka meni hyvin, oltiin ihan pähkinöinä kun pojat tunnisti ja oli sillai "MOI!". Crowdsurffaajia tuli odotettua vähemmän ( vähemmän kuin BFW:ssa! ) ja keikasta pystyi suurimmaksi osaksi nauttimaan täysin rinnoin!
Noin keikan puolessa välissä soitettiin kaksi slovaria ja niiden molempien ajan tuli crowdsurffaajia samalla tahdilla kuin muissakin biiseissä.
Vitun pällit, tää on SLOVARI ... antakaa meille hengähdys-tauko :'D
Mulla napsahti yhdessä vaiheessa kun niitä surffaajia vaan tuli ja tuli, ja se joka madellen nous siinä meidän edessä ylös niin hakkasin sitä muutaman kerran ja saattelin sen suomalaisilla kirosanoilla helvettiin siitä. Pojilla oli hauskaa, reilua naureskella siellä sadatteluille, tulispa itse kokeilemaan siihen eturiviin kuinka herkkua se on!

Mattin alapää valaistui.

Siis ihailkaa ja nuolkaa mun muskeleita. Nyt vai heti?! *hullun kiilto silmissä*

Viimeisimpien biisien aikana alkoi sitten tapahtua. Crowdsurffaajia tuli tavallista enemmän, ja juuri meidän päälle monta samalla kerralla ja oli täysi työ huolehtia ettei oma pää taikka kamera hajoa.
Ensin Suskilta meni oikea käsi, ja sitten yhtäkkiä ... näin että crowdsurffaaja tulee ja normaaliin tapaan ajattelin vähän työntää perseellä taaksepäin että saisin pääni aidan 'taakse' suojaan ( = samalle tasolle kuin aita jolloin se ei ole tiellä kun surffaajia vedetään pois, sekä pystyy suojaamaan kameraa ), mutta porukka tunkikin niin paljon etten ehtinyt saada päätäni suojaan vaan crowdsurffaaja tuli koko painollaan pääni päälle. Suuni oli juuri sopivasti metalli-aidan kohdalla ja tuntui että hampaat menee palasiksi ja taju lähtee. Se voima ja kipu oli ihan sanoin kuvaamatonta. Tunsin, että nyt sattui ja kävi pahasti.
Nousin tärisevien käsien avulla 'ylös' ja yritin parhaani mukaan rauhoittua. Hampaissa ja ikenissä jyskytti niin paljon että tuntui kuin koko kallo räjähtäisi. Yritin tarkistaa onko kaikki hampaat tallella tai edes ylipäätänsä kiinni mutta en tuntenut mitään. Hädissäni kysyin Suskilta että ''ONKO MULLA ENÄÄ HAMPAITA?!" ja se oli että "on on, ei mitään poikki, kaikki tallella". Koska itse en tuntenut edes ikeniä koskettamalla vaan pelkkää jyskyttävää kipua, toistin kysymyksen ja tällä kertaa Suski alkoi huolestua ja kysyi että ''Sinna, onko kaikki okei?''. Myös vieressä oleva tyttö alkoi kysellä olostani, koska yhtäkkiä aloin vaan tärisemään ja kyyneleet virtasivat silmistä. Samalla tajusin että kohta taju lähtee ja tän on pakko olla joku paniikki-kohtaus ja koitin rauhoittua ja painoin pään alas. Tässä vaiheessa myös Suski tajusi että nyt on tosi kyseessä ja parhaansa mukaan rauhoitteli ja yhtäkkiä tajusin myös että järkkäri huhuilee ja aikoo juottaa mulle vettä.
Olin mitä ilmeisemmin valahtanut myös valkoiseksi ( miten se on mahdollista ... oon niin valkoinen jo valmiiks :'D ) ja vettä saatuani piti hengitellä taas syvään. Hetken kestin kunnes taas tärinä ja itku tuli. Se oli aivan hirveetä, semmoset + 15 000 ihmistä riehuu sun takanas ja kuulet/tunnet jyskyttävän kivun suussa etkä voi tehdä mitään.
Järkeä jos olisi, olisi pitänyt lähteä siitä helvettiin. Mutta ei, jos kyse on yhdestä mun lempi-bändistä! Onneksi Suski ja vieressäni oleva tyttö alkoi taas rauhottelemaan mua ja selviydyin kuin selviydyinkin. Kaikista hauskinta ( voiko ton jälkeen edes puhua hauskasta xD ) että kun lopulta sain nostettua katseeni lavalle niin Matt kyyläsi silmät huolesta loistaen. Samassa tajusin muidenkin katselevan mua huolestuneena ja niiden kysyvät ilmeet halusivat tietää olenko kunnossa. En voinut olla repeämättä kun huomasin myös tBBn katsovan mua järkyttyneenä. Olisittepa nähneet niiden ilmeen kun kaiken ton jälkeen repesin nauruun! :D
Suski myös kertoi että Matt katsoi pelokkaasti kun roikuin siinä pää alaspäin ja toiset hyysäs ja rauhotteli mua. Kuulemma just siltä että se kohta hyppää lavalta alas ja tulee pelastaa mut! ( Ja sitten se ottaa mut vahvoille käsivarsilleen, suutelee tulisesti ja me ratsastetaan paska-Belgiassa auringon laskuun ... mmmh. )
Etenkin Matt oli varsin helpottunut kun en kuollutkaan ( tai sitten se oli päinvastaisesti surullinen xD ) ja loppu keikka meni ihan hyvin, tosin pelkäsin joka ikistä surffaajaa ja kun yksi taas mojautti mua jollain jalalla käteen ni ai että, jos katse voisi tappaa, niin se jätkä ois kuollu Mattin katseesta! Tai vaihtoehtoisesti jos mä oisin yltäny siihen niin sen silmä-kulmassa ois mojova mustelma tällä hetkellä.

Tota crowdsurffaamistahan ei varsinaisesti hillinnyt kun bändi yllytti circle-pitteihin ja wall of deathiin, mutta semmoista se elämä on. Ihan eri meininkihän tuolla on kuin Suomen keikoilla, suosittelen tutustumaan ellei usko!

Joo joo Matami-Matt-kyylä, tääl me ollaan, TAAS!

Keikka oli siis superhybermahtavadahtava ja olin todella onnellinen kun sen loputtua, vaikkakin edelleenkin järkyttynyt!
Järkyttyneitä kun molemmat oltiin, niin ei saatu mitään kiinni mitä ne meille heitti! Moosen rumpukapula, Padgen pleku ... rähmäkäpälät täällä terve! Matt antoi vielä suoraan järkkärille plekunsa ja käski mitä luultavammin antaa ne meille ( daa, se kyylä kyyläs vielä silloinkin meitä ... raukka kun ei saa edes keikan loputtua silmiään irti ... d44 ) mutta se järkkäri vaan heitti ne ilmaan siin eturivin yläpuolella. Joo, palakoon hänKIN helvetissä ja tuskaisesti.
No Jay sentään niin 'hidastetusti' veivas plekunsa että jopa me tahmatassut saatiin ne, pienellä järkkärien avustuksella. Yllättäen yksi järkkäreistä toi meille vielä vettä ja setti-listankin!
Aloin vaa itkee, TAAS. Olin ollut just paniikki-kohtauksen ja pyörtymisen partaalla, yhtäkkiä onnellinen ja varmaan siitä syystä pyörtymäisilläni niin purskahdin vaan itkuun. Ja nauruun!
En voinut muuta ajatella kuin että tämä reissu tosiaan oli hintansa arvoinen, sain takaisin paljon enemmän!

Itku-Simba.

Keikan jälkeen melkein juostiin ulos haukkaamaan happea jossa en pystynyt liikkumaan hetkeen. Paniikki-kohtaus tms teki taas tuloaan mutta ulkona pystyi hyvin rauhoittumaan. Yhtäkkiä huomattiin että tBB roudaa kamoja siellä ja mentiin takaisin kyyläämään sen hommia!
Lopulta meidät häädettiin teltasta kohti aluetta, ja en tajua miten siinä niin kävi, mutta jotenkin kummasti päädyin tekemään komeat ilmaveivit BFMV:n roudarien edessä. Hävettikö edes?! Tai siis, Pasi Nurminenhan ON mun idoli ...
Mutta jos järkkäritkin luuli mun olevan kännissä tai kamoissa niin toivottavasti luuli nekin. Mulla oli korkeintaan häipyvä krapula sillä hetkellä oikeasti, mut luulkoon ne et olin vetänyt oikeen kunnolla kokkelia just! :D

Mentiin ostamaan ruokaa ja katsomaan Judas Priestiä. Oliko edes komea show!
En ehtinyt edes ottaa kuvia ... tai no, jostain syystä en vain ottanut, hehs. Vessat oli sopivasti siinä kohdalla mistä näki hyvin päälavalle, ja Suskin mennessä vessaan hengailin aikani hanoilla ja täytin vesipulloja. Jotkut vanhemmat naiset tuli juttelemaan jotain randomia ja pian Suskikin tuli vessasta. Sitten jotkut random pojat tuli meidän luo ja en tiedä mistä se alkoi mutta yhtäkkiä se poika heitti käsistä mun päälle vettä. Mä tyhjensin sen päälle pullollisen vettä. Sitten alkoikin mukava vesisota! Sillai, Judas Priest soittaa taustalla ja me leikitään vesisotaa tuntemattomien belgialaisten ( ?! ) jäbien kanssa?! Noin hauskaa ja randomia juttua ei tosiaan voi tapahtua missään muualla kuin festareilla! :D

Koska olen paras kuvaaja, otan kuvia "itsestäni" ja Suski strippaa taustalla "vahingossa".

Judas Priestin jälkeen lähdettiin nukkumaan, koska aamulla oli vuorossa kamojen pakkaus valmiiksi sekä samana päivänä olisi ROB ZOMBIE JA SLIPKNOT!

Ja miten kävi mun suun, tuon BFMV-tapauksen jälkeen?
Jo valmiiksi semi-muhkeat huuleni saivat kunnon Angelina Jolie-lookin ja hampaisiin/ikeniin sattui semisti koko ajan, kaikki liian suolainen tunnetusti sattui entistä enemmän.
Kotona huomasin/tajusin, että koska huulessani oli rengas, se oli crowdsurffaajan painosta halkaissut alahuuleni siinä oli noin vähän alle puolen sentin levyinen ''reikä'' sekä kyseinen reikä oli tietenkin huulessa koko sillä alueella mihin huulikoru sillä hetkellä otti.
Kipu, mitä tunsin ylähuulessa/ikenissä kauan aikaa, johtui siitä että ikenet ottivat damagea aivan sieltä ylhäältä ( ei pahasti, mutta kuitenkin ), sekä jänne johon laitetaan smiley-lävistys, oli revennyt noin puoli senttiä. Oli lähellä ettei koko jänne mennyt katki!!! Koska jänne oli katki, myös ylähuuli tuntui liikkuvan 'liikaa'. En osaa selittää, mutta se tuntui 'venyvän' aivan liian ylös ... no ihmekös tuo.
Äidin mukaan 'mitään' ei ollut tehtävissä koska tuo olisi pitänyt 'paikata' kuuden tunnin kuluessa, joten päätettiin että jos se ei ala itsestään kasvamaan umpeen, niin sitten mennään lääkäriin.
Tällä hetkellä huomaa selvästi että jänteen katkeaminen on vaikuttanut suuhun, koska etuhampaiden alaosassa on isompi rako kuin aikaisemmin ( Ira selitti jotain että se jänne vaikuttaa etuhampaiden rakoon tms. :D ) mutta muuten on aika hyvin parantunut. Se on kasvanut itsestään 'yhteen' ja kyllä itse jänne on hieman vetäytynyt mutta siellä se on. JEE!

Mitä tästä opimme? Emme mitään, koska seuraavan päivänä eturivissä ja bändeinä mm. Avenged Sevenfold, Rob Zombie ja SlipKnoT, samalla tavalla niitä crowdsurffaajia sielläkin niskaan tuli.
Veikkaan, että sananlasku "Ei järki paljon päätä pakota" sopii muhun paremmin kuin nenä päähän! :D

7 kommenttia:

 1. Siis aivan mieletön postaus! Miten ootkin jaksanut nähdä näin paljon vaivaa tän tekemiseen! :--D Uskomaton nainen! Ja siis täähän oli mitä parasta luettavaa. Keep it going. :> Oon salaa myös _hieman_ kateellinen.

  VastaaPoista
 2. Luin tätä postausta monttu auki, melkein tuntien sen kivun hampaissani :D mutta kuulostaa tuskallisista hetkistä huolimatta ihan mielettömän siistiltä!!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Ja voi perkele, mulla on myötätunto ton sun huules vuoksi, auts.. toivottavasti parantuu kunnolla loppuun <3 Ja death wall oli iha mieletön, miten tollasta energiaa ees kestää paikanpäällä xDD? Makeit bändei kyl oot käyny kattoos, oon vähä kade.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi ; Kiitos paljon kauniista sanoistas!
  Tää blogi on tietyllä tapaa mun päiväkirja, niin siksi haluan selostaa kaiken niin yksityiskohtaisesti että voin itse joskus mummona täältä lueskella mitä tuli nuorena tehtyä, jos kävisi niin että ne muistot olisi päästä kadonneet.
  Ja kyllä, tämä jatkuu, voit olla varma ;)
  Hehs!

  Feline ; Aiii että, ei varmasti tuntunut mukavalta, vai mitä?! :D
  Se oli ihan mielettömän siistiä :) Uuuudestaan! (ilman hammas-episodia XD)

  Leena ; Kiitos, ihana!
  Toivotaan, kyllä sen tästä pitäis. Ja räpätessähän roiskuu, onneksi ei pahemmin!
  Se oli aivan mieletön ja en tiedä, itse ainakin saan siitä vaan lisää energiaa koska se on niin vitun siistiä. Vituttaa vaan olla eturivissä, niin paljon olisin halunnut olla mukana!
  En voi kuin suositella mennä katsomaan näitä bändejä, etenkin Bleed From Withinia ja Bullet For My Valentinea!

  Lady Carniwhore ; Selvä se! ^^

  VastaaPoista
 5. Vitsi nää sun keikkapostaukset on järjettömän mahtavia!!! :)
  Ps. Itellä katkes toi jännejutska joskus ku tipuin turvalleen keittiönjakkaralta lattialle :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Voi ei ... mahtoi sattua :D Mä en itse huomannut kipua lainkaan mutta kyllä parin päivän päästä vähän jomotti ...

   Poista

Scream for me!