perjantai 30. syyskuuta 2011

Fuck the fashion and prove them wrong (yeah, yeah, yeah)

Tsau!

Viikko on taas vierinyt eteenpäin melkein liian nopeasti. Mua ei varsinaisesti haittaa se että lokakuu vaan lähenee, koska sitä kautta myös marraskuu ja joulukuu tulevat nopeammin. Luulin että loppu vuosi tulisi olemaan ihan boooriiiing mutta onneksi olin enemmän kuin väärässä!!!
Paljon menoja tulossa ( = keikkoja ) ja sen takia joudun varmaan liftaamaan mm. kaikki matkat mutta who cares. Anything for rock'n'roll!

Tänään on vuorossa sitten Tanjan kanssa Profane Omen Levykauppa Äxässä tossa viideltä ( kiiiireeeeee! ) ja sen jälkeen painelen Iralle josta nokka kohti DOMia illalla, ja siellä SISTER SIN!!!
Mukana menossa myös U.D.O. ja Sevenfield. SS mua eniten kiinnostaa mutta eiköhän nuo muutkin menettele.
Huomenna sitten taas ihanaisen Ingan kanssa Poisonblack! Eilen taas oltiin viettämässä Jack Daniels-synttäreitä Bäkkärillä ja Private Line veti todella hyvän keikan! :)

Menoa ja meininkiä riittää mutta eihän sitä olla tänne synnytty nukkumaan. Nukkumaan ehtii haudassakin, joten adios amigos, hauskaa viikonloppua!

Some photos with Sister Sin's dudes from their last Finland-gig, from 2010 ... something :DTranslation;
Helloo-ou babes!
I'm so confused about that how fast this week have gone! Almost way too fast ... except I should be only happy about that 'cause it'll bring october, november and december faster to me and I CAN'T WAIIIIT!
So much good shit coming and I'm so excited!


Tonight I'm going to see Profane Omen to Levykauppa Äx with lovely Tanja. After that I take metro to Ira's place and then later it's time for SISTER SIN! There's also playing U.D.O. and Sevenfield.
Tomorrow it's Poisonblack and yesterday was Jack Daniel's-bday party at Bäkkäri, where Private Line played veeery good gig!
I'm busy like a bee but I love it :P


So, take care of yourselves and have a great weekend!

2 kommenttia:

 1. Luin sun elokuisia postauksia ja silmiin pisti tajuttoman hienot tennarit,mitkä sulla oli kotkan meripäivillä. :D Mistä oot mahtanu ostaa ne?

  Keikoista puheenollen parasta on se,että hcss on tulossa suomeen joulukuussa!! Ite en oo vielä nähny kertaakaan, mut toivon,että ees joku keikka olisi ikärajaton niin pääsisin vihdoinkin..

  VastaaPoista
 2. Tiina ; Oon ostanut ne Andiamosta kesällä 2010 ... veikkaampa että samantapaisia löytynee esim. Iron Fistiltä tms. :)

  Niin on! 5 KEIKALLE! Saako huutaa ja lujaa?!?!
  Veikkaan että Jyväskylän keikka on ikärajaton tai ainakin K-15/K-13 :)

  VastaaPoista

Scream for me!