perjantai 16. maaliskuuta 2012

Bad bones baby and a jawbreaker too, don't mess with the ones who got nothing to lose

Tzau!

Sain vihdoinkin kuvattua tuossa siivoillessa uusvanhoja juttuja kuten parit kengät Nellyltä. Ja juuri kun kirjoitin tämän muistin etten ole yhtiä saappaita kuvannut jotka sieltä ostin ... oho hups, mutta ne tulevat kyllä näkymään blogissa ennemmin tai myöhemmin :)
Ja siis nämä kaikki on ostettu jo viime vuoden puolella, paitsi nuo saappaat alesta joskus tammikuussa.

Näitä molempia tosiaan hehkutin jo joulukuussa ja niiden tilausta mutta sain nyt vasta kuvattua. Omasta mielestäni nämä oli vielä makeampia luonnossa, vaikka tuota väriä on yllättävän vaikea saada kameralle semmoisena kuin se on, eli kirkuvan punaisena. Tai ainakin silloin jos huoneessasi ei ole kunnon lamppua ja on ilta myöhä heheh.

Nelly Shoes - Becky






Yksityiskohtia / Details;


Näistä kirjoitinkin että ovat älyttömän hyvät jalkaan ja olen edelleenkin sitä mieltä!
En malta odottaa että kaduilta sulavat lumet ja jäät pois ja pääsen kipsuttelemaan näissä mahtavissa nilkkureissa ... toivottavasti mahdollisimman pian. Pääosinhan kadut ovat hyvin sulaneita, mutta tällä hetkellä joudun edelleen juosta bussille isojen kinosten seassa, oi tätä ihanuutta kun asuu 15min päässä Sellolta mutta silti aivan kuusessa ... kirjaimellisesti.

Suosikkini Beckyissä aivan uskomattoman värin ja mallin lisäksi ovat tietenkin yksityiskohdat ja erityisesti tuo vetoketju + hapsu-yhdistelmä, käsittämättömän herkullinen. Perfection!

Nelly Shoes - Adora





Yksityiskohtia / Details;

Adorathan olivat norjalaisen bloggaajan Carolina Bergin suunnittelemat.

En keksinyt näistä aiemmin, enkä ole vieläkään keksinyt mitään huonoa sanottavaa. Nämäkin kengät hipovat täydellisyyttä, ja vaikka näissä tekonahka ei ole yhtä siloista kuin Beckyissä vaan vähän rouheampaa eli kuluneempaa lookkia, se on mielestäni aivan mahtava!
Nämä ovat myös super hyvät jalkaan ja toivottavasti kesälle siunaantuisi jotkin juhlat joihin näitä pääsisi ulkoiluttamaan, muutenkin kuin vain terassille jne :P


Kengät kustantivat yhteensä lähes 100€, euron tai pari alle. Suht kallista tekonahkaisista kengistä, mutta vaikuttavat olevan varsin jykevää tekoa eli toivotaan kestävän pitkään! :)

Ostin tämmöistä leopardikuvioista trikoo-kangasta joskus joulukuussa Eurokankaasta, ja nyt mietin sitten mitä tästä tekisi ... varmaan aika lailla toppeja/mekkoja!
Mielessäni siintää yhdistää kangasta punaiseen ja mustaan tekonahkaan, D- ja O-renkaisiin, sekä nyörityksiä ja mielenkiintoisia leikkauksia ... mitäs sanotte? ;)


... ja voisi muistaa käydä ostamassa tätä lisää.
Jos kukaan tietää mistä voisi ostaa/tilata punaista leopardi-kuvioista kangasta niin vinkatkaa! Tai sitten valkoista, niin että sen voisi värjätä ... mistään ei tunnu löytyvän ja tällä hetkellä ei ole itsellä aikaa selata netin ihmemaata, eli jos joku tietää niin wink wink. Kiitokset jo etukäteen!

Translation;

Here's my latest red shoes what I bought from Nelly.com in december 2011, you might remember the post where I was talking about these ... I finally have some time to get photos of them and I think they even more awesome irl! Just so amazing! Specially the color, just that red what I totally love.

The last photo is about leopard-printed tricon-fabric what I bought from official finnish fabric-store Eurokangas in december -11 too. Just thinking about what to do of it ... tops? Dresses? With leather-details and loots of D- and O-rings :P

10 kommenttia:

  1. ihania kenkä löytöjä olet tehnyt!!!:) ja kuulostaa melkoisen hyvältä tuo idea kankaan taikomisesta joksikin vaatteeksi!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ;)
      Kiva kuulla, tässä vielä pähkäilen mitä kaikkea tuosta saisi aikaan :P

      Poista
  2. On kyllä nyt niin teikän näköiset kengät :D

    VastaaPoista
  3. Apua miten upeet kengät *_* Näkee kellä on lähes samantyylinen maku. Onneks ei miehissä kuitenkaan :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin :P
      Hahah juuh, ei miehissä ihan mutta eihän se haittaa. Menee jaot hyvin ;D

      Poista
  4. Oooo, kenkiä <3
    Mutta tuota voin ehkä olla väärässä, mutta muistan nähneeni valkoista leokangasta täällä Turussa eräässä kangaskaupassa. Voin tehdä tarkempaa tutkimusta asian suhteen kun jaksan hiippailla moiseen kauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenkiä! <3

      Oikeesti?! Jos sen voisit tehdä ja vaikka ottaa kuvan siitä mulle tms. Olen aika tarkka sen leo-kuvion suhteen :'D
      Mahtavaa! ^__^

      Poista
  5. Punainen kyllä pukee sinua hyvin. :D Räyhäkkäitä rokkipopoisia molemmat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana! :)
      Ovat, en ole varma uskallanko käyttää niiitä ... pienet rakkaat lapsukaiseni :'D <3

      Poista

Scream for me!