torstai 28. kesäkuuta 2012

This is a motherfuckin' invitation, the only one you could ever need

Hola!
Olen back in business ja vielä täysissä elämän voimissa, pahoittelut niille jotka toivoivat mun jääneen Belgian paska-pelloille ikuisiksi ajoiksi :)
Palattiin tosiaan maanantai-tiistai yönä ja tässä on pari päivää tullut totuteltua ajatukseen olosta kotona ... joka on muuten ihan tyhmää. Haluan takaisin festaroimaan!!
Reissussa oli ihan mahtavaa, tuli taas tavattua mahtavia kavereita ympäri ämpäri maailmaa sekä tutustuttua uusiin. Myös tuli otettua vähän damagea, nainen on täynnä mustelmia kaulasta alaspäin. Ei voi valittaa, moshpitit, wall of deathit ja crowdsurffaaminen on niin erilaista tuolla ja yli siistiä että on kaiken kivun arvoista!
Ja tänä vuonna ei tullut edes rikottua mitään sen kummemmin ... mitä nyt vähän oudosti toisessa polvessa joku luun tynkä törröttää :D


Teen toki festarista päiväkohtaiset postauksesta mutta varastin tähän postaukseen kuitenkin yhden kuvan itse festareilta. Koska siinä näkyy upouusi, rakas lävistykseni!
Joka on tosin tällä hetkellä keloidin hyppysissä x____x
Nyt mulla on siis neljä lävistystä, jollei korvan reikiä lasket. Tuo tavallinen huulessa, tavallinen nenärengas, industrial korvassa ja nänni-lävistys.
Septumista, snake biteistä ja toisesta nänni-lävistyksestä olen haaveillut pienen ikuisuuden ... saa nähdä minkä toteutan ensimmäisenä. Vai siirrynkö hetkeksi aikaa tatuointeihin :)
Tosin toisen nännin ajattelin lävistää kun on lähtenyt aloitus-painosta sen 10kg eli taitaa olla vielä joku +5kg jäljellä.

Mutta mitä pidätte tuosta nenä-lävistyksestä, hot or not? :)
Itsellä on mennyt tämän totutteluun yllättävän kauan aikaa vaikka olen monesti kuvitellut sen naamaani ...

Nopeat kuulumiset tässä, ja seuraava reissu onkin tiedossa aika lailla tasan viikon päästä mutta se kestääkin n. 1,5 viikkoa!
Siksi aikaa koitan saada teille ajastetuksi jotain ettei blogi aivan kuole ja ettette vain unohda mua ;)

Ja heeeeei, lupasin silloin joskus teille esitellä ihan mahtavan 'uuden' bändin. Kyseessä on AxeWound, Bullet For My Valentinen Matt Tuckin sivu-projekti.
Ihan helvetin loistavaa musaa, ja näin nämä muuten Graspopissa ja voin kertoa ettei jättänyt ketään kylmäksi saatikka kuivaksi ;P
Lisää infoa voipi lukea tästä postauksesta +ROCKHOLICC+:n puolelta, kannattaa tsekata ja tässä alkupalaksi Cold ;Translation;


Hola hola sweeties, guess who's back?! Simba!!
Wanted to say hi and show that I'm still more than alive after awesome festival-weekend in Belgium.


Here's a pic from the festival, wanted to put it here cuz here you can see my new piercing!! The one in the nose, what do you like about it? :)


I'm gonna do a posts of each day from the festival so stay tuned!
I'm also leaving for another a dream come true-trip about in a week so I try to put some posts ready for that so this blog won't die and you won't forget me ;)


I also add here a song Cold from one of my fav bands at the moment, AxeWound, which is Bullet For My Valentine guitarist and vocalist Matt Tuck's ''new band''.
Check them out!! More info you can find from here!!
I saw them in Graspop as well and oh my God how damn good they were, I'm sure that they didn't left anyone cold or dry ... at least not me ;P

2 kommenttia:

 1. Lävistys sopii hurjan hyvin! Ihan ko se ois ollu tuossa aina. :D Ja voe että ootan nuita festari postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Mulla oli eka pieni pelokas ajatus että tää on hirvee mutta se kesti ehkä sekunnin. En tiedä miksi tähän on kestänyt niin kauan totutella, ehkä siksi etten ole naamaan pitkään aikaan ottanut mitään ... eli oli jo aikakin! >:D

   Hihii niin minäkin niiden kirjoittamista!!

   Poista

Scream for me!