torstai 21. kesäkuuta 2012

When you know your days are numbered, make every second last, this is our countdown 'til we die so party 'til you're dead!

Tosiaan, huomenna starttaa vihdoin ja viimein kauan odotettu reissu!
Vuorossa on tämän kesän kolmannet festarit mutta lähdetään tälllä kertaa merta edemmäs kalaan ... ;) Viime vuotiseen tapaamme katoamme viettämään juhannusta Belgian paska-pelloille Graspop Metal Meetingin merkeissä.
Tämä on nyt järjestyksessään kolmas kertani kyseisellä festarilla ja perinteeksi sen on tarkoituskin muodostua.

Suski and I, watching Bullet For My Valentine from the front row at GMM 2011!

Esimerkiksi Tuska on Graspopin ja Wackenin rinnalla ... aika lame. Yli hintaiset liput, paska sijainti ja samat bändit vuodesta toiseen ei oikein jaksa itseäni innostaa. Kaiken lisäksi suurinta osaa Tuskan bändeistä näkee muuallakin Suomen festareilla tai muuten vaan paljon klubeilla, ikävä niitä aikoja kun Tuskassakin oli jotain spesiaaleja bändejä ... tämähän on toki vain minun mielipiteeni, tarvi vetää niitä kuuluisia herneitä nenään tai johonkin muihin reikiin ;)
Loppujen lopuksi reissu Blegiaan festarille ei tule kamalan paljon kalliimmaksi ... ja ottaen huomioon että festari-lippu sisältää leirinnän eli majoituksen neljäksi päiväksi sekä junaliput mistä vaan Belgiassa Graspoppiin ja vielä kolmen päivän festari-lipun ja on vain n. 45 € kalliimpi kuin Tuskan riistohintainen kolmen päivän lippu ... tai ylipäätänsä mikä vaan Suomen festarin lippu.
Ja sitten vielä jos vertailee noita bändejä niin ... niin. Mutta toivon totisesti että Tuskaan ja muille Suomen festareille saataisiin mielenkiintoisia esiintyjiä, eikä kaikkien tarvi olla raskaampaa musiikkia tai juuri sitä mistä minä tykkään mutta kun katsoo tuota festari tarjontaa niin jokaisella festarilla on samoja esiintyjiä, suosittuja juu, mutta maailmassa on niin paljon muitakin upeita ja mielenkiintoisia bändejä että olisi niitäkin kiva välillä nähdä.

Mutta koska elämässä kaikki nallekarkit ei mene aina tasan, koin suurimman pettymyksen aikoihin eilen. Black Veil Brides peruutti Graspopin keikkansa :'(
Ei ketuta juu yhtään ... mutta onneksi siellä on monia muitakin bändejä, mutta en ole ikinä nähnyt heitä joten kovasti toivon että olisin päässyt nyt he tsekkaamaan ... myöhemmin sitten!

Tällä kertaa tosin on tsekkaus kohteina enemmän pienempiä ja osa vähän tuntemattomampiakin bändejä. Tänä vuonna pääesiintyjät ovat Ozzy & Friends, Limp Bizkit, Guns'n'Roses, ja mikään noista bändeistä ei mua varsinaisesti kiinnosta sen enempää. Gunnarit aion toki katsoa vaikkakin Axl on nykyään semmoinen vittupää ettei mitään rajaa :)
Myöskään Slayer, Megadeth tai Motörhead ei hetkauta mua suuntaan tai toiseen ja Megadethkin keikkuu mun top 5:ssa mitä tulee maailman tylsimpiin ja paskimpiin bändeihin. Enkä oikein ymmärrä miksi helvetissä joku Limp Bizkit on yksi pääesiintyjistä ...
Onneksi bändi-tarjonta on kuitenkin sangen monipuolista :P


Semmoista. Hyvää juhannusta kaikille, juhlikaa sielunne kyllyydestä mutta muistakaa pitää huoli itsestänne ja kavereistanne ;)
RAI RAI RAI, KIPPIS JA KULAUS!


Cheers/skål/kippis, bitches! xoxo

Translation;


I'm off to Belgium for my third festival at this summer, Graspop Metal Meeting.
It's always one of the highlight's in my summers ... it's my third GMM time at this year and I hope I will go there in future every year!
I can only recommend this festival to everyone, it's awesome, pretty cheap and just full of good bands and nice people.


If you're coming to GMM, catch me up and let's say hi to each other and party our asses off haha! KIPPIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!