torstai 30. elokuuta 2012

Oh I know, when I'm up : you're going down!

Pika-päivitystä kehiin!

Tänään kävin koulussa ompelemassa mun ennen kesä-lomaa maalaamani kassit. Rakastan kangas-kasseja!
Näihin tosin tein pidemmät kantohihnat mitä yleensä kangas-kasseissa on, koska niitä on hankala muuten kantaa olalla.

Kyseessä on tällä kertaa Hardcore Superstar- ja SISTER-kassit.
HCSS-kassin teksti ja tähti on oikeasti ihan pinkkejä mutta mun kännykän kamera ei ole maailman paras ... SISTER-kassin logo ja sälä taustalla on hopeaa kangasväriä.
Tein myös Iralle HCSS-kassin synttäri-lahjaksi, siinä on tosin toisella puolella teksti "Party Ain't Over 'Til We Say So!" ;)


Ja juu, tuossa HCSS-kassissa on pieni moka ja sen takia sen itsellä pidin ja annoin toiset eteenpäin jotka onnistuivat mm. täydellisesti. Haha!
Siitäkin huolimatta on jo ainakin yksi tilaus HCSS-kassille ... wuuhuu :D
En tiedä paljonko voin noista credittejä ottaa mutta tosiaan kassin mallit yms. muu härpäke on mun suunnittelemaa, ja toki bändit omistavat logot mutta laitoin niihin vähän omaa käden jälkeä ... semmosta.

Aion hankkia kun olen paremmassa raha-tilanteessa seulan koska olen tehnyt muutaman super-coolin kuvan mitä aion painaa tämmöiseen kangas-kassiin tai kankaalle!
Mutta nyt suuntaan nukkumaan, huomenna ois tarkoitus valmistaa super-cool toppi Close-Up Båtenille joka onkin jo ensi viikolla ;)


Tulee ehkä parasta!!! Can't wait :P
Kunhan noi hait pysyy kaukana ...

Translation;

Here are two bags what I sewed today at school ... I think they turn out pretty well :)
The Hardcore Superstar-bag's colour is in reality pink - not as baby pink as it's in the photo ( thanks to my super "good" phone-cam -____- ) and the SISTER-bag's colour is in reality silver, not so grey ...

Tomorrow I'm going to school to make a cool top for Close-Up Båten ... meeooowwwhhh can't wait! Look at what bands are there!! Awesomeness?! Fuck yeah! :P

2 kommenttia:

  1. Ihania kasseja. Jep, toi close up ois aika pirun jees. :D

    VastaaPoista

Scream for me!