torstai 23. elokuuta 2012

Rockin' Helsinki Vol. 1. - Hardcore Superstar, 7.6.2012

Crashdïetin jälkeen oli vuorossa Hardcore Superstar! Lisää maukasta ja mukavan näköistä ehtaa ruotsalaista lihaa!
Pisteet kotiin tapahtuma-järjestäjälle bändien välillä olevista roudaus-tauoista - ei tarvinnut venata tunti tolkulla vaan ne hoidettiin vallan ripeästi. Ja ei edelleenkään unohdeta sitä että molemmat lämppärit saivat soittaa sen tunnin joka on musta ihan huippua ... lisää tämmöisiä!

Olin viimeksi nähnyt HCSS:n öö ... en nyt justiinsa muista että missä koska Radio Rockin risteilylle en päässyt ( buuhuu!!! ) mutta jonkun aikaa siinä oli kai vierähtänyt.
Olin ihan kikseissä tosin rupesi naurattamaan kun tajusi että Avatarin rumpali John alias tourmanagerlol ( hohoho ) roudaa niitä TAAS. Eiiih, miksi ... liian tuoreessa muistissa ne joulukuun tapahtumat ja feilaukset :'D

Hardcore Superstar aloitti ylläripylläri Sadistic Girlsillä ja tunnelma oli enemmän kuin katossa. Hardcore Superstar nyt vaan on paras!!
Ja näin naisnäkökulmasta on pakko se sanoa että Jocke nyt vain on ihan helvetin kuuma, näpit palaa kun uskaltaa herraa tuijottaa vähänkin kauemmin :P Meoooww!!
Sen perään yks mun uuden levyn lemppareista eli Guestlist jonka tuli spiikkaamaan Negativen Antti. Antti on muuten ihan loistava tyyppi ... karmaisevaa vaan että se on nähnyt mun ja Iran junassa meikkaamassa/nukkumassa/kuolaamassa. Woopsie!
En tiedä kuinka moni luki Iltalehden vai Ilta-Sanomien sivuilta jutun jossa joku lukija kauhisteli kun lavalle päästettiin ördäämään joku wannabe ... oli kuulemma väkisin juossut lavalle ja tuuppinut järkkäreitä. Joopa joo, mitä jos ihmiset käyttäisi joskus järkeään ( jos semmoisella on lahjottu ) ja silmiään ( jos ne päästään löytyy ) ja keskittyisi siihen mitä lavalla oikeasti tapahtuu. Tai sitten voisi ottaa vähän selvää bändistä ... jos bändin biisiin ei kyseinen juttu kuuluisi niin tuskimpa ne antaisi jonkun wannabe randomin hiippailla ördaamaan lavalle ja vaan katsoa vierestä ja lopulta taputtaa selkään ja halata. Tai no noista ruotsalaisista tiedä ;D

Jauzaaa Kajjjjsaniemi!


Tilulilulaa ...

Hulk-Jocke

Sen jälkeen oli vuorossa Kick On The Upperclass jolle en ihan hirveästi lämpene livenä. Mutta toki sekin hyvin vedettiin ja marmatan silti haha.
Oli tosi kiva huomata että pojat muisti meidät vielä, en tiedä voiko olla muistamatta jos näkee jossain vaiheessa samat naamat viisi päivää putkeen, mutta kyllä se aina lämmittää. Tai no parta-jeesus-Adden parta lähinnä hämmästytti ja hetken aikaa jo mietittiin onko se Adde vai ei.
Haa! Siitä muistuikin mieleeni että miinusta järjestäjille tai kenestä se ikinä kiinni onkaan - lava oli aivan liian korkea. Ei siitä eturivistä nähnyt rumpalista kuin päälaen. Olisi saanut olla jotain 30-50cm alempana se lava niin olisi ollut parempi, ja nähnytkin jotain.
Aluksi näkyi paremmin kun oltiin enemmän oikealla mutta sitten jotenkin kummasti se ihmismassa liikkui ja madeltiin koko ajan lähemmäs keskustaa buuhuu.

Olin aluksi sillai että tää on ihan järkyttävä kuva mutta näytin sille PhotoScapea ja musta tästä tuli aika siisti! :)
Mitä nyt 666 leukaa Jockella ...

Älä itke, täällä mä beibi oon. Täällä näin, juuhuuu?!


Mun mielestä se on ihan käsittämättömän upeaa miten tämä bändi ottaa yleisönsä. Oon nähny satamiljoonaa keikkaa näiltä eikä IKINÄ ole tullut semmoista fiilistä ettei kiinnosta pätkän vertaa ja nää kuitenkin kiertää aika helvetin paljon ja veivaa samoja biisejä illasta toiseen. Se on musta todellinen rikkaus!
Valitettavan monet bändit sortuvat siihen että joko syystä x tai sitten väsymyksestä, krapulasta, kiinnostuksen puutteesta keikka kärsii ja ei vedetä täysillä. Se yleisö on halukas näkemään just teidät, ja se on musta yleisön aliarvioimista ja kunnioittamisesta kaukana jos vetää jotenkin sinne päin.
Ei se varmastikaan ole ruusuilla tanssimista kiertää jossain hikisessä pakussa ympäri ämpäri maailmaa tai bussissa mutta saa kuitenkin tehdä sitä mitä haluaa vaikka se ei aina niin hohdokasta glamouria olekkaan mitä on kuvitellut ...
Se että näkee itse bändistä soittamisen ilon saa itsensäkin yleisössä niin hyvään fiilikseen että ei haittaa pienet kommellukset keikan aikana.

No mutta eteenpäin!
Jatkettiin menoa ja meininkiä Medicate Mellä joka saa yleensä joka paikan sekoomaan ihan totaalisesti enkä sanoisi että tämäkään kerta olisi poikennut ... olisi muutenkin ihme jos HCSS:n keikalla joku murjottaisi naama nurinkurin. Ainakin mä saan järjettömiä musiikki-orgasmeja ( ja ei edelleenkään se Jocke ole maailman rumin miauh! :D ) niiden keikalla jonka lisäksi olen oikeasti onnellinen ja mulla on tosi hauskaa!
Ähh en mä osaa sitä kunnolla selittää muuta kuin että on ihan helvetin hyvä olla eikä haluais olla missään muualla!
Ja jos joku bändi saa tämmöisen fiiliksen aikaan niin on musta ihan ok ellei suotavaakin käydä katsastamassa keikkoja Suomen ulkopuolella.
Uudet pilipali-kengät Nelly.comista vai Hardcore Superstar vaikkapa Ruotsissa? Vastausta ei tarvitse edes miettiä nanosekuntia - keikka, ehdottomasti :)

Hei jäbät ... en mä siellä ole ... vaan edelleenkin täällä ...

"Siis mitä? Missä? Mikä hyttynen täällä inisee? Show yourself!" ... Nyt vai heti?

Voittajafiilis.jpg

Ainakin meidän porukka oli yhtä hymyä tämän keikan aikana ja tuli siellä muutama kyynelkin tirautetta silkasta onnesta kun vähäksi aikaa herkistyttiin ja soitettiin Run To Your Mama. Tykkään nykyään siitä enemmän kuin Here Comes That Sick Bitchistä koska sitä tuli kuultua niin paljon yhdessä vaiheessa ja musta tää vaan toimii paremmin livenä :)

Ennen RTYM:a tuli Dreamin' In A Casket ja Wildboys ja Maman jälkeen alkoikin myös yksi mun iki-suosikeista eli My Good Reputation. Noi on niin mahtavia biisejä jo levyllä mutta livenä vielä parempia ... en mä oikein löydä mitään sanoja miten kuvailla niitä mutta musta tuntuu että muistutan näiden biisien aikana enemmän sätkivää naru-nukkea kuin perus-keikkajamppaa. Ei voi vaan olla heilumatta ja näyttämättä über-tyhmältä koska nää vaan saa kropan liikkumaan vaikka kuinka koittaisi paikallaan pysyä!
Eikä se musta väärin ole ... svengaava musa on just parasta :P
Ja Dreamin' In A Casketin kohta "this is my show, my only fantasy" tai Wildboysin "you're my favourite toy" sopii paremmi kuin hyvin Jockeen mun mielestä ;P
Siveästä mielestä kaukana oleva fanityttö ilmoittautuu .... meeeeooooow heh!

Ainut asia mikä varsinaisesti vituttaa keikoilla on se että kuvien ottaminen joskus ihan mahdotonta koska noi on astetta pahempia juoksemaan lavaa ympäri ämpäri puhumattakaan Jocken tanssi-liikkeistä. Ihmeen hyviä näistä muutamista tuli, näkisittepä Skogsröjet-kuvat ...

Hrrr ... suonia .... hrrr ... ihanaa ihanaa ihaaaanaaaaa. Ymmärsittekö? Vitun ihanaa pahvit!

Heti perään Moonshine, jota en osaa enää laulaa normaalisti eikä meistä kukaan ( valitettavasti ) osaa pitää turpaansa kiinni alun alkaessa ... raikaa oikein kaunis "ton't tolk äböyt mooonshain, ton't tolk äböyt waaaaaaildwai, aim gonna fainlain" .... jne. Tajuaa vasta siinä vaiheessa kun Martin tuijottaa sua huvittuneena ja pidätellen nauruansa kuinka idiootilta sitä kuulostaa ja näyttää.
Hmm ... miksihän meille ei ole tarjottu taustalaulajien pestiä ... siinäpä varsin hyvä kysymys :D
Moonshinesta tulee aina myös hyvälle mielelle, niin kuin ihan super hyvälle joka aluksi saattaa johtua tuosta alun molotuksesta. Onneksi kuitenkin Jocke on sitä mieltä että meidän molotuksessa ole mitään vikaa vaan on oikein ylpeä että osataan lausua ahh niin hyvin ja sanatkin tulee kuin apteekin hyllyltä!


Ja sitten ... antaa kuulua!

Päätin olla inhimillinen ja lisää tän enkä sitä missä Jocke deekuilee ton jekku-pullon kanssa ...

Vikat biisit oli tietenkin Last Call For Alcohol ja We Don't Celebrate On Sundays!
Ja kaikki on varmaan tietoisia siitä että LCFA:n aikana aina joku onnekas fani tai fanit pääsee lavalle laulaa riekkumaan kyseistä kappaletta ja tällä kertaa kun piti viitata että kuka haluaa niin me vain katsottiin toisiamme ja tyydyttiin pitämään ne kädet visusti aidassa kiinni.
En todellakaan halunnut edes sitä 1 prosentin mahdollisuutta että joutuisin kiipeämään jollekkin luonnottoman korkealle lavalle ja mua ei voisi edes kukaan auttaa pääsemään sinne koska olen sen verta jättiläinen joten jos mut olisi valittu olisin luultavasti vielä tänäkin päivänä punnertamassa ja raapimassa lavan lattiaa päästäkseni sinne.
Joku söpö ja kaunis tyttö sinne valittiin ja hän ainakin osasi bilettää kunnolla eikä seistä turpa ummessa nurkassa niin kuin jotkut. En oo muuten sitäkään oikeen ikinä tajunnut ... onhan meitä moneen junaan jne mutta jos sä haluat lavalle ( ja varsinkin tiedät mitä tuleman pitää ) niin onko sinne järkeä hinkua jos ensimmäinen reaktio on juosta lavan nurkkaan, seistä keskellä kuin puulla päähän lyöty tai vaihtoehtoisesti melkein alkaa itkemään kauhusta. Niin ... katkeran tilitystä? No ei sentään :D
Itsehän menen lavalle tyylillä ... hame korvissa ja kunnon rokkarin elkein eli lava haltuun ja bileet pystyyn! Toivon totisesti ettei kellään ole minkään sortin video-materiaalia taannoisesta Close-Up-reissusta viime vuodelta ... hyyh hyyh hyyh ei muistella sitä että koko helvetin laiva näki mun kauniit alushousut ja muut rimpsut mitä hameen alta löytyi.
Simba-tädin neuvo 666: ÄLÄ laita keikalle latex-hametta jos on jo valmiiksi kutina kuinka tässä oikein käy koska luultavasti käy juuri niin kuin pelkäät.
Vikaksi biisiksi sopii paremmin kuin mikään muu tietenkin WDCOS! Se on pelkkää mahtavuutta alusta loppuun asti :)

Ja tosiaan, mielestäni Hardcore Superstar oli tapahtuman paras bändi Crashdïetin kanssa. Ne ( valitettavasti ) pesivät ihan 6-1 illan pääaktin eli Mötley Crüen jolta odotin todella paljon.
Edellä mainittujen ruotsalaisten bändien keikoilla mulla ei hetkeksikään mielenkiinto hävinnyt tai keskittyminen karannut mihinkään epäolennaiseen, toisin kuin Mötley Crüessa jossa puolet keikasta mietin mitä mietin ja toinen naurettiin Jocken sangen ... emomaiselle asulle. Se ja Adde oli todella hauskan näköisiä bilettäessään Mötleytä ... en kestä!! Itsehän näytän paremmalta kuin Megan Fox ... NOT. Oli pakko paparazzata emo-Jocke mutta kauhukseni tajusin sen yhtäkkiä tuijottavan mua kameran kautta. Sillä hetkellä toivoin että se Kaisaniemen kenttä imaisis sekä mut että mun kameran salaman nopeasti. EI imassu vaan jouduin noloutumaan siinä eturivissä :D

Emo-Jocke angstaa ja Adde on ihan "älä itke ruma lapsi"-fiiliksillä ...

Mutta sitten taas ... onhan toi toisaalta aika söpön näköistä. Kyllä mun "sisäiseen", tai no se ei nyt kovin sisäinen enää ole vaan päinvastoin hehe, emoon vetoaa tämmöinen staili :'D
Oli vielä kamalampaa kun ei kehdannut kovin avoimesti nauraa muttei voinut naurua pidätelläkkään ... ja en nyt oleta että ne olisi meitä tulleet tuonne kyyläämään ( tai ... eihän sitä koskaan tiedä?!?! OOPS ) mutta silti ei tehnyt mieli hirnua kuin hevonen siellä ja tuskimpa Mötleykään olisi sitä kovin paljon arvostanut.
Joten tyydyin näyttämään Shrekiltä ja pidättelemään nauruani parhaani mukaan.

Hardcore Superstar, setti-lista / setlist at Rockin' Hellsinki:
Sadistic Girls
Guestlist
Kick On The Upperclass
Medicate Me
Dreamin' In A Casket
Wildboys
Run To Your Mama
My Good Reputation
Moonshine
- - - -
Last Call For Alcohol
We Don't Celebrate On Sundays

Setti oli musta oikein hyvä mutta olis kiva taas joskus kuulla esimerkiksi Into Debauchery tai Simple Plan livenä :)

Niin kuin aiemmasta Rockin' Hellsinki-postauksesta selvisi, jatkoimme Bar Bäkkäriin eli Bäksyyn matkaa. Oltiin aluksi ihan jäässä kun ei tiedetty tuleeko sinne ketään vai meneekö kaikki official-after partyihin johonkin Circukseen mutta haaaaalleluuuuuja kaikki ihanat tuli Bäksyyn. Tietenkin!

Ja siinä vaiheessa kun tajuttiin että Jocke oikeasti on kerrankin tullut baariin jatkamaan niin meinasi kyllä sydän vain lähteä rinnasta ja lentää verta valuvana Jocken luo. No ei se onneksi lentänyt mutta minä melkein lensin haha! No ei ... me mentiin kiltisti istumaan ja juomaan Alexi Laihoja ja Nikki Sixxejä ja parin rohkasu-drinkin jälkeen uskaltauduttiin puheille.
Sitä ennen törmäsin Viciin, olin siinä ViiAiPii pöydän vieressä moikkaamassa kavereitani mutten uskaltanut edes katsoa sinne pöytään päin etten vaikuttaisi stalkkerilta ( ja muuten vaan kuvaan niitä Mötleyn aikana ... hmm ... vuoden stalkkeri-titteli - I GOT IT! ) ja olin siitä lähtemässä takaisin ryystämään Nikkiä kun joku koputti mun selkääni ja olin jo ihan "voi eiiiii" koska olin sata varma että se oli siinä sohvalla/tuolilla nuokkunut tukevassa humalassa ollut böönä mutta se olikin Vic! Onnesta soikeana! Jee, kerrankin joku on onnellinen nähdessään mut *emo* :D
Jotain siinä turistiin ja sanoin että Ira on tuolla jossain että me tullaan kohta moikkaamaan uudestaan ja voi että oli se Vic vaan niin ihana. Meidän juttu-tuokio keskeytyi kun Vic halusi ilmoittaa Simmelle että se haluaa että Simme laittaa sen hiukset ... siitä vain ... sen haluan nähdä :D

Mulla meni ihan totaalisesti se kuuluisa pupu pöksyyn kun tuli aika vallata Jocke itsellemme. Oon niin pahasti Jocke-ihQu että joskus meen niin lukkoon että hädin tuskin uskallan katsoa sitä ihmistä saatikka puhua sille ... nyt kävi vähän samoin. Onneksi Ira ja Suski oli mun tukena ... me siinä ääni väristen riekuttiin että "Jockee" ja ahhh se mies vaan tuli ( hyi teitä pervoja! ) ja halasi. Arvatkaa kaksi kertaa kenen sydämen teki mieli taas lähteä ja leijailla siihen sentin päähän *___*
Oli ihan super ihanaa puhua Jocken kanssa kerrankin kunnolla ... ja kuulla kuinka, voi että nyt mua alkaa itkettää ahahah, kuinka sen mielestä on niin ihanaa nähdä meidät yleisössä. Tulee kuulemma niin onnellinen olo ja kotoisa, että vaikka kuinka ois möks mutta kun meidät näkee niin Jocke on ihan jeejeehappyhappy. Woohoo, eli siis ei väliä kuinka naamat on ja silmät puoliksi ummessa ja kuola valuu pitkin rinnuksia kun Jocke välittää silti. No ei kai ... onhan toi nyt ihan helvetin kiva kuulla mutta silti mua alkoi vähän naurattamaan kun miettii missä kunnossa oltiin välillä sillä joulukuisellakin kiertueella :D
Ja siellä me halailtiin kaikki vuoron perään ja melkeen itkettiin kun oli kaikki niiin hirween hirrrween hirrrrween ihanaa ja se ei edes halunnut karata pois meidän luota. Voitto! >:D
Opetettiin sille myös tarpeellisia lauseita suomeksi, vaikka toki Jocke jo osaa suomeksi vääntää sanoja -> Seinäjoki on nykyään SeinäJocke ettäs tiedätte. Ei niistä lauseista sen enempää :D
Tämä tyttö oli yhtä sydäntä kun sai siinä "ihan vahingossa" hirveässä "tungoksessa" kiehnätä Jocken vieressä .... muahahaha >;D

Aikamoinen ihme ettei mun silmät ole vieläKÄÄN muuttuneet sydämen muotoisiksi *___*

On se vaan niin ihana. Ja Skutsinkin jälkeen tekisi mieli sydämeni ottaa hatkat ja lentää Jocken luo vaikka se teki mulle tosi ikävän tempun :DDD Siitä lisää myöhemmin. Sillä on tosin jotain mulle kuuluvaa ... haluan sen takaisin!!!
Ja kerrankin inhimillisen näköisen otos ... kaikki muut on enemmän tai vähemmän ... no kohta näette.

Sitten otettiin uhriksemme Vic. Vic on kyllä yks maailman ihanimmista ja mukavimmista ihmisistä myös!
Meillä oli Vicinkin kanssa oikein antoisat keskustelut ja myös hänkin kertoi kuinka ihanaa on nähdä meitä aina yleisössä ja tuollee baarissa jne.
Tässähän ihan punastuu!! :D Ei sillä, on Vic meistäkin suuuuper-ihana heh.

Good times :)

Saimme myös uhriksi Adden! Ja oli heti ekana kysyttävä MIKÄ tuo parta on oikein olevinaan.
Selvisi sitten että Addesta on tulossa isä ja se ei aio leikata tuota partaa ennen kuin se pirpana on ulkona. Onnea vaan koko perheelle mutta toi parta ei oo kovin kiva juttu niin kuin alla olevasta kuvasta voi päätellä:


Ja Addelta kuultiin samat jorinat kuin muiltakin. No okei kyllähän siinä teki mieli leijailla pois kauas pois tästä todellisuudesta!
Se oli myös aika jäätävää olla siinä kahdestaan koska mokomat ystäväni päättivät mennä tyhjentämään rakkonsa juuri kun saatiin Adde kiikariin. Ja aikamme turistua Adden piti päästä myös vessaan. Kerrassaan pieni rakkoista porukkaa!

Me otettiin myös jotain hölmöjä kuvia jätkien kanssa. Martinin kanssa mulla ei ole kuvan kuvaa mutta toki me senkin kanssa jubailtiin! Ja se luuli mua ruotsalaiseksi, HAA! Kuvitelkaa nyt! Kun kiitin keikasta ruotsiksi ja molotin muutaman muunkin sanan. Sama se oliko se kuinka humalassa, voin leuhkia tolla kaikille että ihan aito ruotsalainen luuli mua aidoksi ruotsalaiseksi. Kelatkaa :D
En nyt ole sata varma onko inhimillistä postata näitä ( mun osalta! ) mutta postaampa silti. Voi äiti ja isä olla ylpeitä ah niin kauniista tyttärestään. Sangen kaunista materiaalia!

Oletko aina halunnut kurkistaa Jocken suuhun? Ollos bra ja nauti näkemästäsi!

Siis voi hyvä Jumala!! Tää on jo niin kamala että tää on pakko julkaista :D
Mun alku missio oli pussata Jockea poskelle MUTTA joku KRHMM tunaroi kameran kanssa jonka takia pitkästä poseeraus-ajasta johtuen se muuttui jonkin sortin syön sut/nuolen sua-kuvaksi. Jäätävää ... kerrassaan jäätävää. Enkä tajua miten Jocke näyttää tässä joltain 666-kiloiselta :'D
Enkä tajua muuten vieläkään noita sen vaatteita. Enkä tajua miten pitkä se on! Oon aina miettinyt että se on hirveä tappi ja aina, joka ievanan kerta tajuan sen lähellä ollessani että se onkin aika pitkä. Mulla on hei about 10cm korkkarit JA about 10cm enemmän tukkaa kuin Jockella ja silti me ollaan periaatteessa saman pituisia. Ja näemmä kultakalan muisti ... Aviomies-ainesta siis, jesss!! >:D

Pullava on Suomen suosituin pulla. Pullava on Simban suosikki-pulla. Ei itseasiassa edes ole vaikka tästä kuvasta voisi niin luulla ... Jou jou motherfuckeeeeeeeeeerssss.

Ja aina vaan paranee. Onneksi osaan näyttää aina yhtä järkevältä! Ja tuli tässä kuvaa tuijottaessa mieleeni että ... missä vaiheessa mä olen juonut jotain pullosta? Pillillä? Pillillä varmaan siksi että ei huulipunat mene, ai mikä diiva, mutta mistä tuo pullo on ilmestynyt ... se jääköön ikuiseksi mysteeriksi :D
Onneks Vic on cool ja mä näytän joltain naama-vamman omaavalta ... joltain. Ainaki hauskat muistot on ikuistettu kameraan ja nyt teidänkin verkkokalvoille! Meow! :D
Meinaan aina kirjoittaa vahingossa, huom vahingossa, verkkokarvat ...

On se elämä ja Adde niiiin hirween hirrrweeen hirrrweeen ihana.

Ja Adde. Mun mielestä tässäkin oli tarkoitus näyttää jotenkin ha-ha-hauskalta mutta mitä ilmeisimmin se on feilattu molempien osalta aika hyvin. Addella on enempi vaikka näytänkin parta-jeesukselta olen hyvä aviomies-ilme ja mä näytän siltä etten enää oikein erota aikaa ja paikkaa vaan tyydyn sulkemaan silmät koska oon niin onnellinen ... ehkä parempi niin, olis varmaan silmät sojottanut toinen itään ja toinen länteen ... kumpikaan kameraan tai Addeen :D

Että sillä lailla ... baarissa oli jälleen kerran paljon paaaaljon tuttuja muttei otettu kuvia kenenkään kanssa :( Tai jos otettiin ne löytyy edellisestä merkinnästä.
Kiitos ja kumarrus Hardcore Superstarille - olette maailman parhaita, rakastan teitä ja ääää ikävä on kova! Haha!
Roikuin muuten Bäkkärillä koko viikonlopunkin kiitos Kivenlahti Rockin ... woops.

Seuraavassa osassa sitten ne rockin "pahat" pojat eli itse Mötley Crüe, siihen asti ... keep those hair ( still ) in shape!!!

Translation;

Rockin' Hellsinki, post number 2! Hardcore Superstar, all photos and stuff is about them. Crashdïet and Hardcore Superstar rocked the shit out of people, this is what I call to awesome rock-show!!

Like you can read from the previous post number 1 about Rockin' Hellsinki we went to Bäkkäri after the concert where we met all members from HCSS, unfortunately I don't have a photo(s) with Martin buu-huu :(

Have to say that Hardcore Superstar is one of the best rock-bands at the moment ... and they also beated Mötley Crüe like 6-1!
Hardcore Superstar - You are the best, så jääävla bra, jag älskar er alla!! Puss och kram!

2 kommenttia:

Scream for me!