keskiviikko 1. elokuuta 2012

I've said it once before and I will say it once again - Sex, Drugs and Rock'n'Roll is all I got!

Ai että mua ottaa pannuun!
Mulla ois NIIN paljon postattavaa mutta jotenkin tuntuu ettei aika riitä yhtään mihinkään. TYHMÄÄ :(
Koitan tässä kuitenkin ryhdistäytyä, tässä pitäisi nyt vihdoin tulla joku rytmi tähän lusmuiluun ... Tosin ilta-ihmisille tää ei oo mitään herkkua heh. Mutta mitä vain että unelmat käy toteen!
Kerrankin mua väsyttää ihmisten aikaan ... tai ei mua mutta mun kroppaa haha.

Oon tosiaan aatellu kirjoittaa kesän kaikista siisteistä tapahtumista postaukset, kyl mä sen vielä teen trust me, ja niitä tuleekin varmaan semmoiset joku 20 postausta.
Mua on myös viime aikoina kuohuttanut niin moni asia että oon miettinyt pitäisikö tämänkin blogin puolelle laittaa muutama mielipide-postaus kehiin ... se on aina niin kiva sohaista muurahaispesää ... valittaminen on kivaa ... ihmiset on hassun näkösiä kun ne vetää palkokasvit nenään!

Kohta Simba-täti paasaa.
29.6.2012

Oon myös tosin paljon pohtinut mun elämää, mitä mä siltä haluan, mikä ois mun unelmien ja tulevaisuuden kannalta paras ratkaisu nyt. Periaatteessa mun tulevaisuus minkään suhteen on ihan veitsenterällä, enkä nyt suinkaan tarkoita minkään sortin emoilemista eli kaulan katkaisua vaan ihan vaan eri vaihtoehtoja on niin paljon että joka toinen päivä diggaan enemmän jostain toisesta ja joku toinen jostain toisesta mutta eiköhän tämä tästä selkiinny. Monien asioiden summa loppujen lopuksi mitä syksy tuo tullessaan.

29.6.2012
@ Bäkkäri, Jaujau ( = Alexi ) Laiho's guitar and my sensitive moment ...

Vielä olisi kahdet festari tältä kesältä käymättä - Myötätuuli Rock ja Skogsröjet! En malta odottaa etenkään jälkimmäistä, en jaksa odottaa että tapaan mun ihania ystäviä ympäri Eurooppaa ... ihanaa ihanaa ihanaa!
MTR:kin on hyviä bändejä esiintymässä, ajattelin siellä ottaa vähän saman meiningin kuin Graspopissa - laittautuminen olkoon toinen asia, pääasia olkoon kahden hengen wall of deathit ja hauskan pitäminen ilman sen kummempia kranttuuksia. Onko ketään tulossa? :)

Ja Skogsröjet ... se, että siellä on ihan supereita tyyppejä, mun ihana vitun ( juoppo haha! ) apina on luvannut laulaa mulle suomeksi Petri Nygårdia ( !!!!! EN MALTA ODOTTAA :D ) on esiintyjätKIN ihan superhypermahtavia! Vai mitä sanotte:


Tuolla on niiiiiiiiin paljon hyviä bändejä ja aikataulut menee kerrankin aika nappiin että jeejee vaan!
Tosin ... koska tuolla on kaikkea hyvää niin paljon niin en tiedä missä vaiheessa ehtii tehdä lähempää tuttavuutta minttu-karpalolonkero yms. muiden perus-drinkkien kera mutta eiköhän siellä joku väli ole ja koko yöhän on aikaa! Eipähän tule kylmä :D
Otan haavin mukaan niin tuon itselleni tuliaisiksi aimo annoksen ehtaa ja komeaa ruottalaista lihaa!!

Huomenna pitäisi vielä raahata kuukauden ( tai no ... puolentoista kuukauden ) tauon jälkeen berbera salille. Tulee varmasti mielenkiintoista :D Nyt, öitä!

Ja jos on jotain postaus-toiveita, nyt on sana vapaa! ;)Translation;


It's me here, heeelou!
I'm so fucking tired atm ... I haven't been tired at this time in a looong time, I'm not a morning person at all so it's weird to be tired at this time haha.


I'm GONNA post every intresting event of summer, I will - I promise, it just might take some time 'cause I have to fix my life a bit - get the rhythm ( the "what rhythm?" haha! ) on and then I'll be blogging a lot more :)


Summer is ending buuhuu but still there's 2 festivals to go : Myötätuuli Rock in Finland and Skogsröjet in Sweden!
Can't wait specially Skogis, lots of my good friends from Europe are coming there and it will be superhyperawesome!


But now I'm off to bed ... stay stuned and maybe meet you in some of these festivals? If you see me, come and say hi! I won't bite :P


p.s. If you have some wishes of things/stuff/whatever what you would like to see me blogging, just leave a comment! ;)

2 kommenttia:

 1. Ei hitsi nuo siun hiukset on uppeet!:O Mie tykkään tuosta mallista ihan hirmuisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Vähän vaihtelua tuolla toispuolisuudella, tuntuu että niin kovin kauan ollut se sama vanha jo heh ... ja noin nuo pidennykset näyttää vähän järkevämmältä :)

   Poista

Scream for me!