maanantai 20. elokuuta 2012

Say "show me the dead stars, all of them sing"

Oi! Elossa olen ... juuri ja juuri. Palasin Ruotsista tasan viikko sitten ja sen viikon aikana elämä ehti heittää semmoisen vuoristoradan käyntiin ja paska-flunssan kimppuuni että ne kuuluisat oksat pois.
Mutta täällä ollaan, ja ehkäpä pitkästä aikaa hyvinkin inspiroituneena! Ei jotain huonoa ettei jotain hyvääkin :)

Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty.
On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen!
Mistä sinun blogisi on tehty…. sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista? "

" Tell with ten photos, where have your blog been done.
It's challenging to limit the whole blog-theme just for ten photos! Challenge five blogger to do the same and remember to tell from who you got this.
Where have your blog been done ... sugar, flowers, ginger, cinnamon or what? "

Itsehän en saanut haastetta keltään, vaan törkeästi ryöstin sen MouMoun blogista. Shame on meeeee ...


1. Minusta / About me


Niina and I, at The Big Red-bar in London, july 2012.

Minusta tietenkin kerta minun blogini on, haha!
Simba, 22-vuotta, pääkaupunkiseudulta.
Tuntomerkit: punaiset hiukset, amazoni, aina jotain leopardia päällä, hersyvä nauru ja loppumaton puhe.
Boheemi taiteilija-sielu, joka rakastaa juosta ympäri ämpäri maailmalla hyvien bändien ja keikkojen perässä. Rämäpäästä löytyy kuitenkin toinenkin puoli, se hiljainen ja ujo pohdiskelija.
Tosin, persoonaa tai asennetta musta ei kyllä puutu :D

About me, of course 'cause this is MY blog haha!
I'm Simba, 22-years old, from 'metropolitan' area in Finland.
Attributes: red hair, I'm tall, always wearing something leopard, laughing and talking all the time.
I'm kind a bohemian who have a artistic-soul, I love to run all over in the world seeing good bands/gigs. There's also another side in me - shy, quiet and thinker.
But gotta say that there's a lot of personality and attitude in me :D


2. Shoppailuistani / About my shopping


Shorts from W:O:A 2011.

Jotain kiinnostavaa sisältöä, tottahan toki.
Mielestäni on kiva esitellä uusia juttuja mitä on tullut ostettua, ei siinä mielessä että haluaisin leuhkia vaan siksi että se nyt vain on kivaa esitellä mitä on haaviin tarttunut. Ale-löytöjä, second hand-löytöjä jne.
Hius-jutut, meikit, vaatteet, asusteet, kengät yms.

I like to show and write about my shopping, what I have found from sale or from second hand-store. Don't know then do they intrested of anyone but I like to show them :D
Hair-things, make-up things, clothes, accessories, shoes etc.


3. Kengistä / About shoes


My shoes ... in my room.

Kengät ovat paheeni. Rakastan kenkiä!!!
Rakastan kenkiäni enemmän kuin mitään muuta turhaa kuten esim. miehiä ( hah hah haa!!! ). Tulen suunnattoman onnelliseksi avatessani kenkä-paketin, kuinka paljon voikaan pari korollisia klopottomia piristää niin kovin ankeita päiviä. Mulle kengät ei oo vain kenkiä ... ne on mun sala-rakkaita, asioita jotka eivät onneksi kovin usein petä ( ei ole vielä kovin moni pari rikki mennyt heh ) ja sopivat aina taatusti, olit sitten minkä kokoinen tahansa.

Shoes ... oh shoes. Shoes are my vice, I love shoes!!!
I love my shoes more than anything unnecessary like men ( hah hah haa!!! ). I come so fucking happy when I open a brand new box of brand new shoes what I have been looking for ages and they're finally MINE.
Shoes are not just shoes for me ... they're something more. They cheer me up when I feel gutted, they don't cheat and they always make you look fabulous!


4. Piirustuksistani / About my drawings


Tarja Turunen, 2010

Some woman from catwalk, 2012

Viime aikoina en olekkaan paljon piirustuksiani esitellyt ... mutta tosiaan, rakastan piirtämistä!
Nykyään tosin aikaa tälle rakkaalle harrastukselle ei ole niin paljon kuin toivoisi, tosin inspiraatiokin on monien asioiden summa. Itse en ainakaan saa mitään paperille aikaiseksi ellei ole oikea mood päällä.
Olen piirtänyt ihan pienestä pitäen, kaiken maailman juttuja mutta pääosin ihmisistä. En osaa piirtää eläimiä lainkaan :D
Tykkään piirtää ihan tuntemattomia ihmisiä, olen suunnitellut oman merkkini katalogeja 13-vuotiaasta lähtien ( tsiisus!!! Kohta 10 vuotta :O ), muotokuvia artisteista tai julkisuuden henkilöistä.
Olen antanut piirustuksiani lempi-artisteilleni kuten esimerkiksi Tarja Turunen, Emilie Autumn sekä voittanut joitain piirustus-kilpailuja.
Haaveilen eräästä 76:n ( ? ) puuvärikynän pakkauksesta ... kun sen saan, voin olla super-onnellinen.
Yritän myös kohdata ongelmia ja alkaa käyttämään muitakin kuin lyijy- ja puukyniä piirtämisessä.

I haven't update my drawings lately so much ... anyway, I love drawing!
Nowdays I don't have as much time to my dear hobby as when I was younger but my inspiration is not either on the mood all the time. I can't draw anything if I don't have the right mood! And sometimes if I have a perfect idea for something, I have to get up from the bed like 3 a.m. just to get it out of my head heh.
I have draw since I was a little girl, almost everything but mostly people. I can't draw animals at all :D
I like to draw unknown people, I have design my own label catalogues since I was 13 years old, portraits of artists/celebrity members and then just some 'deep shit' haha.
I have give some of my drawings to my favorite artists like Tarja Turunen and Emilie Autumn and I have also won some drawing-competitions.
At the moment I'm dreaming some really good drawing-materials ... hopefully I'll have a job soon so I get money to buy them!


5. Ompeluksistani / About my designs/sewings


Beg For It-miniskirt, 2011

Trinity Fields-blousedress, 2012

Neck-corset and waist-corset for Heavenly Circus, 2010

Coma White-outfit, 2010

Oma kiinnostukseni vaatteiden tekoa kohtaan on myöskin lähtenyt ihan pienestä pitäen!
Aloitin ensin tekemällä vaatteita pehmoleluille ja Teletappi LaaLaalleni ( :DDD ) jonka jälkeen siirryin Barbeihin ja Bratzeihin, ja siitä luontevasti laukkuihin ja omiin vaatteisiini.
Olen valmistunut HYRIA-ammattioppilaitoksesta pukuompelijaksi ja tällä hetkellä opiskelen Omniassa lisää vaatetus-alaa, mutta haluaisin vaihtaa teatteri- tai ateljee-linjalle. Tai jotain! Toki haluaisin ihan korkeakouluun opiskelemaan vaatesuunnittelijaksi tai kenkäsuunnittelijaksi muttei ainakaan vielä ole napannut :(
Tykkään suunnitella vaatteita kaiken näköisille ja kokoisille ihmisille, mutta ominta itseäni ovat oman tyylini tyyliset vaatteet; nahkaa, niittejä, ketjuja, remmejä, erikoisia leikkauksia jne.
Jos ja kun tässä saisi töitä niin aion perustaa oman toiminimen/merkin, nimi on jo tiedossa ja muutama tilaus joten olisi jo aika perustaa se :P
Inspiraationi vaatteiden suunnitteluun lähtee aina musiikista - joko jostain tietystä biisistä tai bändistä/musiikki-tyylistä tai sitten kengistä.

Voisin puhua vaatteista, vaatteiden teosta yms. ikuisuuksia.
Joskus inspiraatio iskee unessa tai keskellä kauppa-reissua ja piirrän sen aina ylös. Tiedän tämän olevan se mun juttu, koska aina kun olen ollut harjoitteluissa tai kun koulussa tehdään pitkiäkin päiviä töitä, ei se tunnu mulle työltä. Se on juuri sitä mitä rakastan tehdä!
Parasta on nähdä se että se idea mikä tuntui aluksi niin kovin vaikealta saada päästä ulos paperille, se idea jonka toteuttaminen aluksi pelotti kovin, niin siitä tulikin juuri semmoinen millaisena sen päässäsi näät.
Parasta on myös nähdä se kun toiset ovat ihan wau ja kehuvat designiasi. Tykkään myös shokeerata ihmisiä joten mitä enemmän h-moilasia näkee niin tietää kyllä onnistuneensa :D

Lempi-suunnittelijoitani ovat suomalaisista Tiia Vanhatapio, Kirsi Nisonen, Minna Parikka, Antti Asplund, Tiina Rikala sekä ulkomaisista esimerkiksi Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Victor & Rolf, Dsquared2 sekä Jeffrey Campbell. Pidän myös monista latex-merkeistä.
Olen ollut työharjoittelussa Antti Asplundilla ja Tiina Rikalalla ( = silloinen Heavenly Circus ) ja ne ovat yksiä parhaimpia kokemuksia elämässäni! Opin paljon monista eri asioista ja työympäristö olivat aina mukavia ja hauskoja. Pääsin myös osallistumaan moniin eri tapahtumiin!
Olen kovin kiitollinen että olen päässyt heille harjoitteluun, ihan parhaita :)

I have been intrested of making clothes since I was a little girl!
First I made clothes and stuff for my stuffed animals, then to Barbies and Bratz-dolls, then some bags and clothes for myself.
I have graduated from HYRIA-vocational school to dressmaker and at the moment I'm studying more of this in Omnia. I have tried to get to university to become a fashion designer or shoe designer few times but at least yet I haven't get in :(
I like to design clothes and accessories to every style and size, but there's the most of me in clothes and stuff which is really close at my own style; leather, studs, chains, straps, intresting cuts and so on.
When I will get a job and money, I will create finally my own label, I already know the name for it and have few things to come out for some special persons :P
My inspiration to design clothes will always start from music - some certain song or a band/music style or then shoes.

I could talk about clothes, how to make them, designing etc. for ages!
Sometimes inspiration catch me when I'm sleeping or shopping, then I just have to draw it up to my little notebook so I won't forget it. Even, all designs will stay in my head but for sure you know heh!
I know that this thing is my thing, no matter how long days I/we have had in school or my job trainings, I have loved every single moment and it doesn't feel like a job. It's just what I wanna do!
The best thing is to see, when the design is ready in your hands as a physical thing - like a dress for example. It's hard to explain in english ... but you kind a make it alive, it's not just a thought in your head or drawing on a paper.
It's also nice to hear if some special people like your design.
I also like to shock people so that's why I love it when I see confused faces all over haha!

My favourite designers are from Finland Tiia Vanhatapio, Kirsi Nisonen, Minna Parikka, Antti Asplund and Tiina Rikala and from the world for example Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Victor & Rolf, Dsquared2, and Jeffrey Campbell. Also some certain latex-labels.
I have been in job training at Antti Asplund's and Tiina Rikala's ( = before known as Heavenly Circus ) ateljee/boutiques and gotta say that they have been one of the best experiences in my life!!
I learned so much about many different things, I loved the atmosphere - always so nice and comfortable and I also got in to many different happenings/events.
I'm very thankful that I have get in to job training to places/people like them, they're the best!! :)


6. Musiikista / About musicMusiikki on elämä, henkireikä, sitä ilman ei voi vain elää.

Music is my life, I can't imagine my life without it. 


7. Keikoista, konserteista ... keikka-matkoista jne. / About gigs, concerts, tours etc. gig-adventures!


Wednesday 13, at Nosturi FIN, december 2011

SISTER, at Skogsröjet SWE, august 2011

Crashdïet, at Wacken Open Air GER, june 2011

Hardcore Superstar, at Kotkan Meripäivät FIN, july 2011

Bullet For My Valentine, at Ruisrock FIN, july 2011

Bring Me The Horizon, at Ruisrock FIN, july 2011

SlipKnoT, at Sonisphere Finland, july 2011

Rob Zombie, at Graspop Metal Meeting BEL, june 2011

Bullet For My Valentine, at Graspop Metal Meeting BEL, june 2011

Bleed From Within, at Graspop Metal Meeting BEL, june 2011 

Monet blogia pitkään seuranneet ja mut tuntevat tietävät mun rakkaimman harrastuksen: keikkailun!
Ehei, ei mulla omaa bändiä ole mutta aina ajan ja rahan antaessa periksi käyn hyvien bändien keikoilla. En tuhlaa huonoihin bändeihin rahaa ellei ole aivan pakko = ne ovat lämppäreinä.
Musiikki-makuni on raskas, ja se on kyllä nuorempana ollut raskaampi tai ehkä ei niin ''raju'' kuin nyt. En jaksa enää sinfonista metalli-musaa ( koska kaikki kuulostaa aivan samalta ), vaan pidän enemmän svengaavasta, rajusta, rockista, rouheasta jne. tyylisestä musasta.
En ole ikinä tykännyt vanhoista kunnon klassikoista kuten Metallica, Megadeth, Iron Maiden - täyttä paskaa, yliarvostettua paskaa.
Tähän väliin tulee varmaan paljon kitinää kuinka "monet sinunkaan suosikki-bändiesi soittajista olisi ikinä aloittanut uraa jos näitä bändejä ei olisi" - sama se, se ei silti tarkoita että munKIN pitäisi niistä tykätä. Kuraa mitä kuraa ja sillä siisti :D Minun mielipiteeni.
Eksyttiin vähän aiheesta mutta niin, nykyään tykkään eniten pienemmistä klubi-keikoista ja festareista. Mun unelma olisi joku kesä kiertää kaikkia Euroopan festareita ... se ois vaan niin siistiä!
Parhaimpien ja tärkeimpien bändien keikoille pitää tietysti jonottaa ... kyllä tämä on sitten intohimoista puuhaa :D
Olen myös viime vuosien aikana alkanut diggaamaan paljon rocin saralla etenkin ruotsalaisesta rokista, tiedä sitten mitä niiden vedessä on kun sieltä niin hyvää musaa tulee mutta on aivan jäävla bra musiikkia! Sen takia tulee ravattua Ruotsissa melkein joka kuukausi kun ei ne urpåt tänne Suomeen tajua tulla ... paitsi Hardcore Superstar, jolta menin missaamaan yhden tämän vuoden Suomen keikoista. Yyhhyhyhyy olen epätr00!

Valehtelematta ... varmaan 60% mun olemattomista varoista menee keikkoihin.
En voi elää ilman musiikkia mutten voisi kuvitella eläväni ilman keikkojakaan. Jotkut saa voimaa ja kiksejä jostain seinäkiipeilystä tai leipomisesta ( :D ) mutta mä saan kaiken tarvittavan ja vielä enemmän keikoilta.
Parasta on myös se kun pääsee tutustumaan bändiläisiin ja kurkistamaan vähän että millainen ihminen se oikeasti on. Monet kusipäät on mukaviksi todettu ja taas monet mukavat kusipäiksi todettu :D
Eikä ne bäkkäri-bailutkaan hullumpia ole!!

Tykkään myös, menon sen salliessa, ikuistaa kameraani keikoilta kuvia. Tykkään muokata niitä ja saada hyviä/kauniita/mahtavia kuvia!!
En muuten todellakaan kuvittele olevani mikään pröfessiönääääl-ihQd44-valokuvaaja vaan lähinnä omaksi iloksi niitä otan.
Mutta silti, on niitä julkisessa mediassakin näkynyt. Niin bändien kotisivuilla kuin bändiläisten profiilikuvina FBssä :'D Hardcore Superstar, London After Midnight, Dope Stars Inc., SISTER, Reckless Love jne. :)
Multa löytyy myös musa-aiheinen blogi, jonne päivittelen vähän asiallisempaa tekstiä keikoista ( :DD "iik Jocke ää se on niin kuuma" saa pysyä täällä haha! ), ilmoittelen tulevista kiinnostavista keikoista/kiertueista, uusista biiseistä/musavideoista sekä tietenkin ottamiani keikka-kuvia!
Klikkaa itsesi + ROCKHOLICC + :n ja holistu kanssani! :D

Tätä keikka- ja musa-suhdetta on vähän hankala selittää. Mutta ne jotka tuntee samoin kyllä tietää mitä tarkoitan :)

Many of you who have follow my blog a bit longer time or just know me well know my dearest hobby: gigs, concerts, festivals!
Nope, I don't have my own band but I just love to go gigs to see all good bands. I don't pay about shitty bands or bands which I don't like if I don't have to = they're supporting some of my favourites.
My taste in music is pretty heavy and rocking, when I was younger I liked a lot more of symphonic-metal and stuff like that, nowdays I like more of harder and rocking stuff.
I have never liked those old classic bands like Metallica, Megadeth, Iron Maiden - pure fucking shit, overvalued shit.
I'm sure that some might think that "hey, many of your favorite-bands wouldn't even exist without these bands" - maybe so, but it doesn't mean that I should like them too. It's just my opinion that they're pure shit :D
Nowdays I like the most of club-gigs and festivals. One of my biggest dreams is to tour the whole summer around the Europe in all good festivals ... someday!


About 60% of my all money ( what money? ) goes to gigs, travelling or something what join somehow to gigs.
I can't live without music but I can't live without gigs either. Some people likes climbing or baking, I like gigs. They give me everything what I need and even more!
You also get to know band-members better, see what kind of people they are behind the stage-person ...
And there's nothing bad in backstage-party haha!


I also like to take photos during the gigs, if I just remember and can do it heh. I like to edit them, make them look cool, beautiful, touchful and hot!
I'm not thinking that I'm some kind of fucking professional-photographer, no not at all!! Mostly I'm doing this just for myself as a hobby :)
Still, there have been my photos in social media - like on bands websites or FB-page, or as a bandmember's FB-profile pic haha. Hardcore Superstar, London After Midnight, Dope Stars Inc., SISTER, Reckless Love and so on!
I also have my music-blog where I write a bit more matter-of-fact texts of gigs, let people know about upcoming gigs/tours what intrested of me, new songs/music videos and of course photos what I have took on the gigs!!
Klik klik to + ROCKHOLICC + !

It's a bit difficult to explain this music- and gig-relationship. I'm sure that everyone who feels/think the same understand me :)


8. Elämästä / About lifeEn nyt tiedä sopiiko toi kuva otsikkoon kovin hyvin mutta ei välitetä siitä :D
Eli siis ihan yleisesti elämästä; miten menee, koulusta, töistä, mitä olen tehnyt jne. Tiedä sitten kiinnostaako ketään mutta musta on kiva löpistä kaikesta tapahtuneesta!

So just basic talking about life, how I'm doing, what's up with school or work, what I have done and so on. Don't know how many are intrested of it but I like to tell stuff like that heh.


9. Hiuksistani / About my hair
Hiukset on naisen kruunu, sanotaan, ja mulle ainakin niin suuri osa identiteettiä ettei tätä voi olla laittamatta tähän listaan!
Mun tunnusmerkkini on ehdottomasti mun hiukset, olen se hullu punapää :D

Koitan kokeilla usein erilaisia variaatioita tai leikkauksia koska kyllästyn hyvin äkkiä kaikkeen. Pienilläkin yksityiskohdilla saa jo suurta muutosta aikaan!
Mun päässäni on ollut melkein kaikki värit mitä voi olla - ruskeaa, punaista vaikka kuinka monessa eri sävyssä, pinkkiä, vihreän eri sävyjä, violetin eri sävyjä, mustaa, sinimustaa, punamustaa, violetinmustaa jne.
Tähän punaiseen olen kuitenkin jämähtänyt, se on vain niin mua. Since 2008 tällä shokki-punaisella, ensimmäisen kerran punaiseksi värjäsin ala-asteen 5. luokalla.
Välillä himoan mustia hiuksia mutta sitä himoa varten olen ostanut mustan peruukin! En mä olisi mä minkään muun värisillä hiuksilla :)
Ja tosiaan, vaihtelua saa yhdistämällä tähän eri värejä - pinkki, musta, oranssi ja lila esimerkiksi toimii.
Otsiksenkin leikkauksella saa paljon aikaan, tosin palaan aina tähän emo-lettiin :'D

They say that hair are a woman's crown and at least for me my hair are the biggest part of my identity. That's why they must be a part of this list!
People know me about my hair ... I'm the insane red-hair girl from Finland! :D

I try to do my best and try different variations of cuts ( = fringe ) 'cause I get bored so easily heh. With little details you can do a lot of change!
I also like to color some stripes etc. with some other color than red so it will bring THAT something to this ... I like black, pink, orange and purple with red, works well I think.
There have been in my hair so many colours ... brown, lots of different shapes of red, pink, different shapes of green and purple, black, blueback, reblack, purpleblack and so on!
But I have been redhead with this shock-red since 2008. Sometimes I miss black hair and that's why I bought a black wig haha but red hair are most of me. I can't see myself as me with any other colour than red ... it's just me :)

10. Tyylistäni / About my style


January 2012, in Sweden

September 2011, in Sweden

September 2011, in Sweden


Coming from Sweden, june 2011

Shopping in Helsinki, may 2012

Partying in Helsinki, june 2012


No tietenkin tyylistäni!
Jos mun pitäis viiidellä sanailla kuvailla tyyliäni ne olisivat: Raju, rohkea, punamusta, yllätyksellinen sekä trashy.
Plääh nyt ei oikein pää osaa kertoa mitään järkevää ... mutta mutta ... lempivärini on musta vaikkei se kuulemma väri olekkaan. Sekä punainen.
Muista väreistä joista tykkään ovat tietyt sävyt pinkistä ja lilasta, sekä valkoinen. Olen aika nirso värien suhteen :D Selkeät ja voimakkaat värit sopivat mulle parhaiten.
Materiaaleista tykkään eniten nahasta, pvc:stä, latexista, trikoosta sekä tykkään myös erilaisista printeistä.
Moni nyt varmaan on osannut arvata että lemppari-juttujani ovat mm. leopardi-kuvio sekä tykkään paljon bändi-paidoista. Kesän aikana olenkin ostanut muutaman uuden!
Harvemmin haksahdan totaalisiin heräte-ostoksiin jotka eivät ole tyyliäni lainkaan, nään niin helposti tuotteesta/vaatteesta tulenko sitä käyttämään vai en. Jo usein ostaessa mietin minkä kanssa se sopii ja mihin sen yhdistäisin, nähdäkseni että tuleeko käyttöä vai ei.
Mitäs muuta ... en oikein lämpene perus-gootti kamoille, ne on jo  myyty nurkista pois aikoja sitten.

Niin kuin ylempää selviää, tykkään tehdä itse vaatteitani ja pidän myös DIY-hommista. Nyt olisi alkamassa uusi DIY-proggis jossa aion tekaista vanhasta gootti-nahkatakistani oikein trashin ... pitäisi vain tilata pari ( sataa ) kiloa niittejä!

Of course about my style!
If I should tell about my style with only five words they would be: Raw, brave, red/black, surprising and trashy.
Hmm I don't know what to tell, my head is totally freeeezing haha! But my favorite colors are black and red ... how surprising! I also like a certain shape of pink and purple, and pure white. I'm pretty picky what come to colors. Clear and strong colors fits for me!
My favorite materials are leather, pvc, latex, tricot and I also like some cool prints.
I guess many of you won't get surprised when I tell that some of my favorite-things are leopard-print and band-shirts! I love them! I actually bought few new band-shirts during this summer :)
I don't buy so often things what I don't use at all ... nowdays I know my style so well, I know what I want and use so I don't need to buy something which is maybe ok. When I'm buying something I think what I would wear with it, where I would wear it so I'll see do I do anything with it.
What else ... I don't like basic gothic style at all at myself, but it fits for many other of course, but for me it's a bit boring.

Like you can find out from up I like to do clothes by myself and I also like DIY-things. At the moment I'm gonna start a new DIY-project : I will give a whole new life to my old long gothic-leather jacket ... I should just order tons of studs :P

Semmoinen haaste. Yllättävän kauan sain tähän aikaa tuhlattua :'D Kun alkaa juttu luistaa niin se alkaa ...
En haasta ketään, kaikki jotka haluavat saavat pölliä tämän multa!

2 kommenttia:

  1. Taisin just kuolla nähdessäni nuo sun tekemät vaatteet, ihan hullun hienoja! :o

    VastaaPoista

Scream for me!