tiistai 28. elokuuta 2012

They say it’s blind, they say it waits, but everytime it seals your fate

Pnfojenfellejlws. Kyllä huomaa ettei ole taas vähän aikaan salilla käyty ... hrrrrhhuoh -____-
No tästä on suunta vain ylöspäin! Ja perikatoon, koska lokakuussa on tulossa ihan saatanan hyviä keikkoja täällä Suomessa ... wautsi wau. Kirjoittelen niistä myöhemmin lisää :)

Moni on varmaan huomannutkin että Gina Tricot on laajentanut tuotevalikoimaansa: löytyy urheilu-vaatteita, meikkejä ja ompahan tulossa kenkä-mallistokin, joka lanseerataan muistaakseni nyt syksyllä tai talvella.
Itse jään ainakin mielenkiinnolla seuraamaan tuota kenkä-mallistoa, siellä kuulemma pitäisi olla joitain tuotteita ihan aidoistakin materiaaleista!
Tähän väliin pakko ilmoittaa että bongasin Zarasta ihanat bootsit, mutta ... jos ( ja kun ) ne eivät ole aitoa matskua en todellakaan maksa niistä 79,90€ ._______.

Takaisin KiinaTrikottiin. Itse päätin antaa mahdollisuuden näin alkajaisiksi luomiväreille, koska multa oli valkoinen ja musta loppumassa.


Niissä oli kaupassa testaillessani mielestäni yllättävänkin hyvä pigmentti, etenkin mustassa. Valkoisessa on kivasti vähän helmiäistä tuomassa hohdetta.
Ja kyllä ne käytännössäkin hyvin mielestäni toimivat! Ilman mun yleistä näin teet mustasta luomiväristä mustan-kikkaakin, joka on jo aika hyvä saavutus luomivärille joka maksaa 3,95€ ;D
Alla olevissa kuvissa ei ole siis kyseistä kikkaa käytetty, mukana menossa myös Wet'N'Wildin sysivanha harmaa luomiväri.
Valkoinen ja musta eivät ole ehkä kaikista parhaimpia soluttautumaan toisiinsa, musta on sen verran 'kova', joten suosittelisin käyttämään jotain 'pehmeää' luomiväriä osana silmä-meikkiä ellei halua sitten näyttää urpolta pandalta.
Itse käytin sitä sysivanhaa harmaata niin ei ole niin töks-töks :)

Töks töks ...

... not so töks töks.

Luomivärit 3,95€/kpl, Gina Tricot

Ja siinä luomivärejä in action.
Mustan mustuutta saa myös säädeltyä sillä kuinka paljon sitä laittaa mutta mielestäni se pysyy yllättävänkin hyvin luomella.
Ja sen kikan avulla se pysyy kuin sanonko mikä missä ... olisin voinut vedellä samoilla silmä-meikeillä Skutsissa muutaman päivän jos olisin halunnut, sen verta tehokkaasti nuo jämähtää ihoon :P
Vastoin kaikkia kauneus-asiantuntijoita teinkin niin Graspopissa ... lisää vaan sinne mistä oli lähtenyt vähän karkailemaan!
Nyt pitäisi varmaan sanoa että älkää lapset kokeilko moista kotona mutta musta se on varsin kätevää. Sama se kuinka rupsahtanut on vanhana, kaikkihan me ollaan! Ja kun on se aika että mä olen vanha niin eiköhän siihen mennessä oo kehitetty joku putiikki josta saa uusia silmänympärys-ihoja ostettua ...
Ostin myös ennen Ruotsin matkaa kokeiluun mustan eyelinerin koska en löytänyt mistään mun luotto-eyelineriä :'( Mutta toi GinaTricotin on vallan mainio - edullinen eli hinta/laatu suhde kunnossa, se on MUSTAA, sivellin on hyvä ja oikean paksuinen. Well done!

Ostettiin  joskus kesällä myöskin GinaTricotista ( oho! ) äidin kanssa samis-paidat meille. On se hyvä että äidillä on mut, saan sen aina näkemään että coolit vaatteet sopii sillekkin ... ja se oli mennyt omin päin ostamaan HIMin ja Northern Kingsin levyjä sekä tietty sen suosikin Nightwishin. Ei paha, ei paha ;)
Meidän samis-paita joukkoon kuuluu myös Reckless Lööövin Olli jolta löytyy samainen t-paita jolle se oli jo tosin tehnyt leikkaus-operaation joka munkin pitäisi tälle suorittaa :P
Olemme kaikki kovin epätr00 koska emme osta t-paitojamme aitojen goottien/rokkarien mekasta eli Morticiasta tai Backstreetistä ryöstö-hinnoilla - shame on us ... shame on us.


Ja tähän loppuun on pakko valistaa teitä eräästä bändistä ... nais-poweria perkele!
Halestrom - tuo maailman lahja rokille jossa on nainen keulakuvana. Mikä ääni! Muutenkin bändillä on hyvinkin omalaatuinen soittotyyli ja staili että erottuu kyllä joukosta ... olivat myös vuonna 2010 Taste Of Chaos-kiertueella, oliko edes parasta livenä *____*


6 kommenttia:

Scream for me!