tiistai 19. helmikuuta 2013

Jesus needs more babies for his war machine!

Huh, vihdoin ja viimein keskiviikkona se koitti. Kampaaja!! Pientä ja tarpeellista aivot narikkaan juttua ennen autokoulun 2. vaiheen ensimmäistä päivää, jota jännitin mm. ihan sairaasti!

Tapani mukaan luotin pääni ... tai no hiukseni, Twisterin Sandran käsiin. Olen tainnut käydä epäsäännöllisen säännöllisesti hänen kampaaja-tuolissaan asiakkaana vuodesta 2007 asti ja en halua edes tietää millainen variksenpelätin olisin tätä nykyä jos en olisi koskaan löytänyt Twisteriä sinä eräänä päivänä Hyvinkäällä tallustellessani, epätoivoisena yrittäessäni löytää jonkun suht opiskelija-ystävälliseen budjettiin sopivan otsiksen leikkaus-paikan sekä sen näköisen kampaamon, että tietäisivät miltä gootti-tyylinen V-mallinen otsatukka näyttäisi ja leikkaisi sen minulle. Koska sen halusin. Ja Twisteristä sen sainkin!

Sitten löysin tosiaan Twisterin ... ja se oli menoa se. Niin hiusten kuin lompakonkin kannalta :D
Mä olen tosin aina pitänyt suurta haloota hiuksistani, niiden on vain oltava tiptop ja niiden saattamisesta fucking amazingiksi suostun kyllä maksamaan. On uskomaton rikkaus löytää kampaaja, jonka käsiin voit luottaa hiuksesi ja tiedät lopputuloksen aina miellyttävän silmiäsi. Sanot muutaman asian mistä diggailet ja kampaaja luo niiden pohjalta ( tai omien parempien ideoidensa :D ) sunlaisen, taatusti huomiota ja ihastusta herättävän lookin. Vaikka välillä epäröisit jonkun asian suhteen saa kampaaja suostuteltua sut siihen ja se paljastuukin jymy-jutuksi ja siitä tulee osa sua koko loppuelämäksesi, kuten mulle kävi undercutin suhteen. 6,5 vuotta ( !!!!!! ) mulla on nyt ollut undercut ja se on niin suuri osa mua että ihan pelottaa haha!

Nuo kaikki elementit löytyvät Sandrasta ja hän on kyllä huippu parturi-kampaaja. En voi kuin suositella häntä, eli jos kaipaa enemmän tai vähemmän radikaalia muutosta tai muuten vaan kunnon potkua persuksiin hiusten saralla niin ei kun sinne vain. Twister vaikuttaa tällä hetkellä Hyvinkäällä, joten sinne ei edes ole pitkä matka pääkaupunkiseudulta ;)

Tosiaan, keskiviikkona 13. päivä heräsin ja otin nokan kohti Hyvinkäätä. Ei voi käydä huonosti kun on kyseessä keskiviikko 13. päivä haha jos tajusitte vitsin!
Mua hävetti jo valmiiksi mun sen hetkinen letti, niin kuin noista aiemmista täälläkin julkaistuista kuvista on saattanut huomata ... yli 3 cm juurikasvu, kulahtaneemman väriset hiukset kuin 666 vuotta homehtunut tiskirätti ja ei sen kunnossakaan paljon kehumista ollut. Leikkaus oli myös kasvanut yli, mun muutaman kerran itse leikattu otsatukka oli aivan ylikasvanut jopa emo-lookkiin ja kertakaikkisen kamala.
Niin kuin aiemmissa hius-kriisi postauksissa kerroin, hain jonkun sortin muutosta. Tosin, paljon ei ole vaihtoehtoja jos on toivomuksena "rikottu, rock-henkinen, pääosin punainen"-malli, mutta haaste heitettiin silti varmoin mielin ilmoille :D
Tässä tätä upeaa lookkia ennen muutosta ( kuvat otettu Hyvinkään juna-aseman vessassa, kiitos narkkareiden mun hiukset eivät näytä ihan niin kamalan kulahtaneilta tuossa smurffi-valossa mitä ne oikeasti oli! :D ).

Ennen / before ;... your hair ...

Toivomukseni oli siis "rikottu, rock-henkinen, pääosin punainen" ja Sandra otti haasteen vastaan. Mun sen hetkinen "liukuvärjätty" tukka ; melkein musta, juurikasvu tasaisena rintamana "liukuen" elämääkin haalistuneemmaksi mylittleponyksi sai väistyä uuden, punaisesta oranssiksi liukuvärjäytyvien hiusten tieltä!!

Jälkeen / After ;

Yes or No? 8)


Myönnettäköön, etten tunne oranssia niin mun väriksi ja olin aluksi vähän epäileväinen mutta Sandran ammattitaidon tuntien ja oman muutoksen-halun saattelemana olin samantien ideassa mukana. Sitä paitsi, itse halusin jotain uutta joten why not?! Musta toi punainen + oranssi-yhdistelmä näyttää ihan superhyvältä luonnossa, kunnon tulitukka!! :)
Päätettiin myös pitää musta osio jonka itse hahmottelin ja värjäsin joskus marraskuun alussa, tosin muokaten sitä hieman. Mustaa osiota rajattiin vähän tarkemmin jolloin siitä tuli hieman isompi tuoden lisää kehystystä kasvoille sekä moniulotteisuutta hiuksiin.
Otsiksen muoto leikattiin paljon rikotummaksi kuin yleensä. Nyt mulla on myös mahdollisuus laittaa se ylös, jolloin siitä tulee todella hauskan ja mielenkiintoisen näköisen kun se on 50/50 punainen ja musta. Harmi vain että otsis kasvaa niin nopeasti että joudun itse sen saksimaan sitten vähän ajan kuluttua tylsääkin tylsempään sivu-otsiksen muotoon, joka tosin sopii mulle parhaiten ... mutta mun mielestä tämäkin toimii oikein hyvin! Positiivisesti yllätyin kuinka noin rikottu otsis voi sopia mun päähän :P

Oranssi ei näissä kuvissa niin hyvin ehkä välity, koska oranssia on nimenomaan latvoissa ja tässäkin tuon punaisen osuuden latvat on aika lailla hyvin piilossa tuolla takana enkä saanut itseäni sen verta hyvin taivuteltua pienessä kiireessä että olisin ehtinyt kuvia napsaista! Mutta tässä muutama lisää silti.
Aidan aka Kili also likes my new hairstyle naauu ;)
At least I wanna believe my eyes that he's saying "awesome" hahaha!

Näitä kuvia katsellessa ja vertaillessa viime viikonloppuisen lauantai-illan lookiin ei voi kun sanoa että nyt pitää alkaa taas opetella hiusten laittaminen uudestaan. Se törkeä pallo saa nyt ihan oikeasti väistyä, vaikka tämmöinen kampaus ei ihan pilviä metsästele niin on se kyllä paljon tyylikkäämpi ... tai sitten mun pitäisi kerrankin aloittaa itseni laittaminen ajoissa etten laita hiuksia tyyliin 10 minuutissa koska ne harvemmin onnistuu halutulla tavoin niin lyhyessä ajassa. Huoh :D

Lisää tietoa yms. Twisteristä löytää heidän kotisivuiltaan ; KLIK! sekä heidän Facebook-sivultaan ; KLIK! :)

Mutta, itse tykkään. PALJON. Juurikin kaipaamani ja tarpeellinen pienempi tai isompi muutos tuli saatua :P
Mulla on myös onneksi itsellä vielä melkein 3/4 osaa jäljellä Directionsin oranssia-shokkiväriä joten voin leikkiä oman elämäni Sandraa ja liukuvärjätä näitä hiuksia, wuu-huu.
Mulla on seuraava kampaaja jo huhtikuun n. puolessa välissä ja silloin tapahtuu jotain suurempaa!! Josta tulikin mieleeni että mun pitäisi kirjoittaa ylös kalenteriin maaliskuun puolivälin kohdalle, että soitan Sandralle ja sovin erinäisistä asioista ... Köyhdyn kuin kirkon surkein rotta mutta who cares. Paitsi se fakta, että mun tekisi mieli ostaa Black Milkkiä ja Campbelleitä ihan sikana, ja nekin maksaa ... no, mihin sitä ruokaa edes tarvii. Ainakin laihtuu jos ei ole rahaa millä ostaa!! Ja Black Milkiltä tulee uusi LOTR/Hobitti-mallisto maaliskuussa!!!

My face after I realized that the new LOTR/HOBBIT-collection from Black Milk will be out in march.
CAN'T. FUCKING. WAIT. 

Maaliskuussa myös lähden Lontooseen melkein viikoksi, maaliskuussa näen Hardcore Superstarin 5 tai 6 kertaa, vähän Stam1naa, Halestormia, kaksi kertaa Wednesday 13 ja ja ja ja ... ja helvetin maaliskuu. For real, miksi kaikki tapahtuu maaliskuussa?! Ja miksi kaikki semmoinen mistä mä ( ja no varmaan muutama muukin :D ) on kiinnostunut?! Miksi kaikki hyvät bändit keikkailee päällekkäin Suomessa maaliskuussa?! Vuodessa on 12 KUUKAUTTA ja te kaikki valitsette MAALISKUUN. Wtf?! :D

My opinion about march haha.

No ei kai sentään tässä vielä kuoleman omia olla, nyt pitää vain tehdä ihan sikana töitä että saan kaiken mitä haluan. Muuhunhan minä en sitten suostu, se on kaikki tai ei mitään :D

Haha I thought you would like this too X)

P.s. Oon ihan rakastunut noihin gif-kuviin, mulla on tallennettuna niitä ihan sikana koneelle kiitos Tumblrin!! En osaa itse niitä tehdä mutta heeei, who cares koska tumblr on pullollaan niitä. Varoituksen sanana se, että niitä tullaan näkemään täällä blogissa ja paljon jos sopivat tilanteeseen ... :P

Translation ;

My new hairstyle!!! By the one and only Sandra, the best hairdresser in the whole world. I seriously won't let anyone else than her to cut or color my hair ... except myself. By myself I can do little things but she's still the best and the one who I trust in this hair-business haha.

As you can see my previous hair were ... HORRIBLE. My roots were + 3cm and almost black ( it's my natural = my own color ), the "red" parts were faint to horrible peach/very very light-pink-color and the cut were out of duty ages ago. Or how about my fringe?! It was too long for even emo-look haha!!

So Sandra decided to solve the challenge like this ; making the black part a bit more bigger and better lined, red part ; as a gradient coloring - from red to orange, so now my roots are more red and the other parts more orange. Looks pretty cool, unfortunately you can't see the whole idea from the photos 'cause I couldn't take photos from back :(
The cut have now more layers and the fringe have new shape also. I can put it up now too, it'll look pretty cool like that too :P

Yes or No?! 8)

4 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! :) Siulle kyllä sopii tuollainen oranssimpikin punainen tosi hyvin, vau. ^^ Jotenkin ihanan räväkät taas, tykkään kovin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkäsin paljon tuosta oranssista. Olenkin tässä värjäillyt pidennyksiä oranssiksi, on ihan jees :)
   Minäkin tykkäsin! :D <3

   Poista

Scream for me!