maanantai 11. helmikuuta 2013

Now and Forever

Sain tuossa yksi päivä idean alkaa piirtämään ihan random-naikkosia, joita piirtäessä harjoittelen asentoja yms. Etenkin eri pintojen, valojen ja varjojen paikkoja sekä käsiä, koska oon ihan toivoton niiden suhteen ... tosin onnistuin ne tässäkin "ihan vahingossa" piilottamaan :P

Päätin sitten saman tien tehdä näistä semmoisen kokoelman, ja sen nimi on "Rock'n'Roll is all I got". En tiedä vielä kuinka monta muikkeloa on tulossa, ehkä 10 tai 100 - tulee niin paljon kuin päässäni saan niitä kehiteltyä. Varsinainen idea on siinä se, että piirrän underground-henkisiä naisia joiden tyylin luon musiikin inspiroimana ja nimenomaan tietyn bändin ... siis; 1 tyttö = 1 bändi. Yritän luoda myös mahdollisimman erilaisia lookkeja ja asentoja unohtamatta kuitenkaan yhteistä punaista lankaa, joka nitoo nämä yhdeksi toimivaksi ja rokkaavaksi kokonaisuudeksi.
Mulle musiikki antaa useimmiten suurimman inspiraation aallon, ja musta tää on ihan hauska idea. Jotain pientä haastetta ja peliä omaan tasapaksuun elämään.

Tämä ensimmäinen rock'n'roll tsirbula on tehty ruotsalaisen Sister Sinin inspiroimana, josta löytyy niin ikään mahtavan asenteen ja lookin omaava upea nais-laulaja Liv Jagrell. Musiikki on hieman rankempaa rokkia yhdistettynä rouheisiin kertosäkeisiin, jotka taatusti jää mieleen!
Mielestäni bändi toimii levyllä hyvin, mutta ehdottomasti eniten irti saa energisistä live-keikoista, sieltä ei menoa eikä meininkiä puutu. Bändin voi katsastaa Suomessa näillä näkymin ainakin Nummirockissa kesällä ... ;)

"Rock'n'Roll is all I got"-collection :
Part 1. : Now and Forever, inspired by Sister Sin (SWE)Työ on kooltaan A4, ja se on luonnosteltu ihan omasta päästä tuoman mielikuvan mukaan. Seuraavien kuvien kohdalla aion ottaa asentoihin mallia jostain ... lehdistä tms. että tulee tosiaan niitä enemmän harjoiteltua ettei tule aina ihan samanlaisia tehtyä :)
Käytin tähän lyijykyniä, eli on ehta lyijykynä-työ ja nuo valkoiset valo-kohdat on saatu aikaan ihan vain pyyhekumilla sekä jättämällä haaleamman pinnan ... Olisin halunnut tehdä tästä värillisen mutta mulla ei ollut värikyniä mukana porukoilla.

Näiden tsirbuloiden on tosiaan tarkoitus olla kunnianosoitus rock'n'roll ja underground-tyyleille, piirtäisin niille tatuointeja mutta en ole kovin hyvä piirtämään niitä ... :D Muuten ne kumartavat tyyli-suunnan puoleen erikoisina kampauksinaan, erikoisina väreinään, erikoisine vaatteineen, lävistyksineen jne. mottonaan "Rock'n'Roll is not a lifestyle, it's a BLOODTYPE."


Innostuin sitten vähän editoimaan tuota taustaa PhotoScapella vaikka en tippaakaan diggaa piirrustusten suuresta editoimisesta koneella saatikka kutsua koneella tehtyjä kuvia piirtämiseksi.
Mutta jotain tuommoista tuli nyt väännettyä :D
Jos joku ihmettelee mikä tuo epämääräinen musta läikkä tuossa kuvassa on, se on rakkaan kamerani läikkä X, en tiedä mikä se on, mistä se on tullut tai minne se on menossa mutta yksi asia on varmaa - uusi kamera on hankittava ennemmin tai myöhemmin.

Kommentteja saa jättää, kritiikkiä myös joka on asiallista :)
En siis tosiaankaan kuvittele itsekään olevani minkään sortin taiteilija vaikka helpostihan tuosta pari Mona Lisaa pyöräyttäisi!

Translation ;

I just got one day an idea ... that I start to draw random women, with them I practise positions and the places for lights, shadows ... and hands. I hate drawing hands, I suck so bad with them!! With this one, I just hide them, not in purpose ofc ;P


And when I got the idea, I also got another idea!! I will do a collection of them all, and the name for it will be "Rock'n'Roll is all I got"! I don't know how many girls are coming more - 10 or 100, who knows!! As many as my imagination will create.
The main idea is to draw underground-women who's style and positions are inspired by music. And specially it's like 1 girl = inspired by 1 band.  I also try to create many different looks and positions, which will not forget the main thing and idea which will make them one whole collection of rock'n'roll attitude and look.
For me the music is my biggest inspiration and I think this is pretty funny idea to keep on for myself :)


This first rock'n'roll chick is made inspired by swedish Sister Sin, who's front woman and vocalist is also having amazing rock'n'roll attitude and look - Liv Jagrell. Their music is raw rock with heavy/metal details and they have awesome choruses and beats on their songs.
I do like them on the record but the most I prefer them at live - they really rock the shit out of everyone when they're on stage!! At the moment they're touring in USA so ... if you have a chance to check them out - DO IT! :)

This work is a size A4 and made by the basic drawing pens. I would like to do this as a color-version but I didn't have those pecils with me at my parent's place.
Feel free to leave a comment :)

4 kommenttia:

 1. Sie oot kyllä taitava piirtämään, hieno suunnitelma! :) Pitäis itsekkin muuten harjoitella eri asentojen piirtämistä, yleensä kun tulee panostettua niihin vaatteisiin, asusteisiin ja koruihin, niin melkein kaikki miun muotinukkeakkelit on samassa asennossa. :D Kivan haasteen oot kyllä keksinyt, varmasti hyödyllinen jo senkin takia, että pysyypi se piirrustustaito yllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Joo, sama juttu mulla!! Aina samassa asennossa, vaatteet vaan muuttuu päällä XD
   Jeps, koitan sitä parhaani mukaan kehittää :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, odotan innolla seuraavia <3

  VastaaPoista

Scream for me!