maanantai 25. helmikuuta 2013

Lock up the Freak and throw away the Key

Wooohooohooohoooo! Oon taas vaihteeksi maailman paskin bloggaaja ja sillä tiellä jatkan vielä muutaman päivän :D
Mä jo mietin että voisin aloittaa kirjoittamaan siitä keskiviikkoisesta Crashdïetin keikasta mutta enpäs voikkaan koska mun pitää tässä puolen tunnin sisään lähteä töihin eikä siitä jaarittelusta tulis loppua muutamaan tuntiin, se on varmaa, joten jätetään jollekin toiselle kertaa. Sori! Lähden myös huomenna Ruotsiin, en tiedä ehdinkö kirjoittaa joitain postauksia ajastukselle, tulen Suomeen takaisin vasta torstaina ... let's see, koska mulla on töitä tänään( kin ) sen verta myöhään että olen kotona vasta kymmenen jälkeen. Sitten mun pitäis vääntää yksi liivi ja ehtiä aamulla salille ja ja ja ja ... ja nyt se sitten alkoi! Keikka-putki, joka kestää näillä näkymin elokuun loppuun asti. Hellurei ja hellät tunteet, täältä tullaan mustelmat ja muistipalapelit! Mustelmia tosin löytyy jo nyt mitä ihmeellisimmästä paikoista, mutta tunnetustihan more is more. Right?

Happy Simba, happy ( ? hopefully haha ) London woo-hoo!

Tajusin just että mulla saattaakin olla ihan saatanasti lisää hommaa ompelukoneen kanssa. Voooehan berbera sentään, taidankin viettää romanttisen ja hikisen yön ompelukoneeni kanssa. Toivon mukaan sekin työ palkitaan joskus ... tässä on muuten tulossa ihan super-juttuja tuolla vaatetus/ompelu-puolella etten meinaa pysyä liitoksissani! Iiks ääks!

Mitäs muuta ... sitä niin, että oon viime aikoina ollut todella onnellinen! Lukuun ottamatta muutamaa pala-huora-helvetissä-kohtausta :D Mutta muuten, wayyyy to go Simba. Varmaan tolla auringonkin comebackilla on jotain osuutta asiaan ... Erityisesti tuon Dïeetin keikan jälkeen olin super-onnellinen vaikka menin 1,5h unilla töihin ahkeroimaan 11 tunniksi. Jynssäsin siellä paikkoja ihan innoissani, sama fiilis jatkui loppuviikonkin, mikä on jo historiallista! Oikeesti haha.

Haluan myös lähettää paljon halauksia ja lämpimät terveiset niille ihanille tytöille jotka tulivat moikkaamaan ja kertomaan lukevansa blogiani siinä On the Rocksin yläkerrassa kun odoteltiin ovien ( tai no Rocksin tapauksessa kettingin XD ) aukeamista. Saitte mut jäätymään hienoilla ja mieltä lämmittävillä sanoillanne niin paljon, ja voin kertoa ettei sitä tapahdu kovin usein että mä jäädyn :D Viimeksi jäädyin teitä ennen Piggy D:n edessä ( wohoooops ) ja teidän jälkeenne jäädyin jonkun ihmeen takia Martinin edessä. Kuulostamatta liikaa kopealta bitchiltä, oon tavannu Dïeetit aika monta kertaa ja ties missä / milloin, niin en tosiaan ymmärrä mikä muhun meni ... eikä kyllä vissiin sekään eikä Ira. Loppu-illasta jäädyin tyyliin kaikkien niiden kohdalla, way to go Simba ... taisi olla liikaa onnea, ihania ihmisiä ja hienoja juttuja ilmassa että mun sisäinen grumpy cattini meni IHAN SEKAISIN.
Mutta te tytöt, haleja - ootte ihania, pitäkää sama boogie yllä loppuelämänne! Pus och kram! :D

Mä menin taas ihan sekaisin kun aloin muistelemaan noita tapahtumia sekä lievä kiireen poikanen tekee jo tuloaan. Sen haluan sanoa, että Crashdïet on ehdottomasti yksi mun lempi-bändeistä ja jos ei ole sun niin imaiseppa vaikka berberaasi :D
No ei kai, toivottavasti kaikki viihtyivät keikalla tai keikoilla :)

Katsellaan ehdinkö kirjoitella jotain ennen kuin lähdetään katsomaan että millainen Savage Playground siellä Ruotsissa odottaa ... ;)

4 kommenttia:

 1. vitsit oli kyl huikee keikka! :) kivaa reissua sinne ruotsiin! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä juu mahtava keikka! :)
   Kiitos - hauskaa oli!

   Poista
 2. Voi sä olet kaunis! (;
  Ja Peter, uh <3 *w*
  Mukavaa Ruossinreissua! (;

  Peeäs; Sulla on ihana blogi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Musta tosin Peter on kauniimpi kuin minä :'D

   Poista

Scream for me!