torstai 7. helmikuuta 2013

Yesterday is Dead and Gone

Ehh ... mitä minä juuri menin kokeilemaan. Takaraivossani takoo rautaa tasaisin väliajoin mustien hiuksien-halu mutta näiden kuvien perusteella ... mitä jos ei sittenkään?! Näytän ihan ... kamalalta :D En yhtään itseltäni.

Tämä viikko on ollut kyllä hyvä. Tosin, tällä hetkellä musta tuntuu että mun vatsalihakset muistuttaa enemmän rupsahtanutta kilpparin kupua kuin vatsalihaksia. Oi ja voi. Mulla on ollut tässä aamu-vuoroja niin en ole valitettavasti ehtinyt mitään ihmeellistä raapustelemaan mutta asiaahan olisi vaikka muille jakaa. Kuten se että Black Milkin paketti saapui ja olen niiiiiin syvästi rakastunut MEKKOON ( ja Legolakseen ) että pitäisi varmaan tuntea jotain häpeää mutta kun en tunne. Ihanaanaanaanaaa, Legolas on niin hieno livenä, ja näyttää että tuntuu hyvältä mun päällä . Hell yeahzz >: D
P.s. Muahahahahahahhaha :

I wouldn't mind to grab both of those asses 24/7 ...

Translation ;

Oh my ... GOD. What I just tried?! There's sometimes very, very strong voice in my head which is saying that I should dye my hair black, all of them. Well ... when I'm watching these photos I'm more like ... NO NO NO. I look so weird, so stupid. Not myself at all :D

Sorry for being silly and silent Simba lately, I have had morning-shifts and I have had killed my abs 666% much at the gym. Great.

4 kommenttia:

 1. Kuvaa siitä mekosta nyt jo hittto! :D Meinasin huuella jo fb'ssä

  VastaaPoista
 2. Kyllä sulla kuuluu olla punainen tukka. On toi mustakin ihan jees, mutta tulee liiallisia emoviboja. Toisaalta taas sä oot upea miten päin vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta, punaisessa tunnen oloni eniten minuksi! :)
   Joo, kunnon emo-boy XD Voi kiitos ihaana!

   Poista

Scream for me!