sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

For the love of God, will you bite your tongue? Before we make you swallow it

Kävin perjantaina kampaajalla, piti saada vähän uutta puhtia tähän peruukkiin. Kunhan jaksan laittaa nuo muutamat vaihe-kuvat peruukki-prosessista kännykästä tietokoneelle niin näätte vähän kuinka tyylikäs mesta Twister on ja kuinka urpolta näytän värit päässä :D

Tässä kuitenkin perjantai-päivän asua. Viikon ainut vapaapäivä ja olen kyllä tällä hetkellä todella väsynyt ... ja ajattelin mummoutua ja painua nukkumaan ennen puolta yötä lauantai-yönä. Jo on maailman kirjat sekaisin!
No ei vaan, mulla on niin paljon juttuja suunnitteilla että tarvin kunnon yö-unet että pystyn ajattelemaan edes joten kuten selkeästi ha haa. Aion yrittää tehdä järkeviä päätöksiä!

Tänään oli mulla ensimmäinen ajotunti lentokentällä. Kiva kun se tuli ihan puskista, jännittikö edes ajaa vaikka ei ollut edes ruuhka-aika ... kouluttaja, minä ja lentokoneet yms. muut tsirbulat ollaan kuitenkin kaikki vielä elossa joten voi hetkeksi huokaista helpotuksesta!

Päivän asu / outfit of the day ;

Huivi / scarf - Second hand
Tekonahkatakki / ( fake ) Leather-jacket - Second hand ( originally from Reflex )
Huppari / Hoodie - New Yorker
Kynsikkäät / Gloves - Lontoosta / From London
Vyö / Belt - Wackenista / From Wacken
Hame / Skirt - Mango
Ketjut / Chains - Random :P
Sukkahousut / Tights - Todella lämpimät thermo-sukkahousut Seppälästä, suosittelen! / Very warm thermo-tights from finnish fashion store Seppälä!
Shoes ;
Bootsit / Boots - Ellos AND Jeffrey Campbell : Lita


Päivän naama / face of the day :)Olenko edes ylpeä itsestäni. Aloitin eräänlaisen herkku-lakon ja tänään kävin kaupassa väsyneenä ja super-nälkäisenä kaupassa täydentämässä muona-varastoja.
Aina verensokerin ollessa alhaalla ja no, muuten vaan todella nälissä ollessani yleisin vaihtoehtoni on ollut ottaa ensimmäinen suklaapatukka matkan varrelta mukaan "herättämään" mut takaisin henkiin. Helppo tie takaisin elävien kirjoihin, tiedättekös :D
Tänään taistelin itseni kanssa reilut viisi minuuttia karkki-hyllyn edessä. Makeanhimo on kuin pahanlaatuinen riippuvuus siinä missä esimerkiksi tupakointi. Kyllä, osa meistä on vain niin herkku-berberoita että sitä voi kutsua jo riippuvuudeksi. Itsekin hämmästyin sitä kuinka vaikeaa oli ohittaa VAIN tavallinen, nököttävä karkki-hylly. Kaikki siellä hyllyssä huusi "Siiiiiiimbaaaaa, ota minut, sinä haluat minua, minä maistun ihanalta!" ( kuulostipas härskiltä ... ) mutta totesin lopulta että vitut tarvitsen. Tarvitsen rahani ja linjani, en teitä.
Sitä paitsi, suuntaan kohti rakasta länsi-naapuria jälleen kuun lopussa jolloin on tiedossa myös laivan-buffet ( JIIIIIIIIIIIIII-MOTHERFUCKING-HAAAAAAA! ) joten herkku-paasto on enemmän kuin paikallaan. Ei sillä, pyörin sieltä varmaan silti ulos Tukholmaan; sieppaan Timpsukan ja Rikkimuksen ja vyöryn tyytyväisenä takaisin laivaan.
Sounds like a plään!


Translation ;

I went to hairdresser on friday to do some changes to my "wig" haha. Got back home with a bit longer hair ... ;)
It was my only day off at this week! I have been very tired lately, so much things going at my head that tonight I do need loooooong time of sleep and that's why I'm doing a miracle and going to bed before midnight at sat evening. Weirdo!

I also had first driving lesson at the airport today! I was so scared :D There's so much rules and things where you have to focus ... but in the end it's quite nice, some change to the basic work days.

4 kommenttia:

 1. Ihan loistava toi sun tukkas!
  Ja oon huomannu ton saman, karkkihyllyn ohittaminen nälkäsenä tuntuu oikeesti mahottomalta.... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Joo, se on kyllä yks ainainen sota jota harvemmin voittaa :D

   Poista

Scream for me!