torstai 18. huhtikuuta 2013

You say, you want violence baby ... You say, you want murder, murder ...

Mä olin jo valmiina kirjoittamaan teille Lontoon-reissuista ja rakkaus-novellin Black Milkille mutta olen niin väsynyt etten valitettavasti pysty siihen tänään :(

Simba at hangover haha :P

Tämä The Walking Dead-muokkaus tsydeemi on ihan paras! Noi silmät on upeat! Onko kellään mitään vinkkejä mistä saa näitä erikoisempia piilareita suht edullisesti ja nopealla toimituksella? :)

Neljä aamu-vuoroa putkeen on aika hyvä kombinaatio mitä tulee väsymykseen. Mulla on fiilis että näytän ihan tolta kuin tuossa yllä olevassa kuvassa nyt haha! Plus se että stressasin mun ajoteoria-koulutusta ja teoria-koetta ihan helvetisti ... en saanut edellisenä yönä nukuttua jonka seurauksena nuokuin ne vajaat viisi tuntia kun oli opetusta. Pääsin verkko-koulutuksestakin hyvin läpi; luin kaikki osat tarkasti ja luulin että ne lopuksi tulleet kysymykset on myös vielä jotain harjoituksia ja ihmettelin että miksi niitä on niin paljon. Yhtäkkiä ruutuun pamahti " Onneksi olkoon! Läpäisit testin. Sinulla meni vain 1 vaihtoehto väärin. " ... ooookei. Way to go Simba! :D
No mutta tänään ei soittoa kuulunut kello 12 mennessä päivällä joka tarkoitti sitä että pääsin ajoteoriasta LÄPI!!! Ekalla kerralla, woo-hoooooo! Autokoulun teorian kävin reilu 2,5 vuotta sitten ja nyt siihen päälle super vaikeat lentokentän säännöt joita on PALJON ja ne pitää muistaa - ilmeisesti muistin tarpeeksi hyvin kun pääsin läpi. JEE JEE JEE! Kohta alkaa ajo-tunnit ja stressaan niitä jo nyt, en halua olla eka meidän firmasta joka kolaroi lentokoneen kanssa mutta mut tuntien kaikki katastrofin ainekset on ilmassa haha.

Varsinainen postauksen pointti on ... ZOMBIEWALK 9TH - HELLSINKI!


Kevät on taas täällä ja zombien on aika lähteä jo yhdeksännen kerran kevätlenkille! Jakakaa eventtiä ja kutsukaa kaverit! Tänä vuonna tavoitteena on rikkoa viimevuoden osallistujaennätys 305 zombia!
(scroll down for english description)

******
REITTI JULKAISTAAN PIAKKOIN!
******

Zombiewalk on amerikasta lähtöisin oleva alakulttuurin muoto jossa samanhenkiset, esimerkiksi kauhuleffoista tykkäävät ihmiset kerääntyvät kulkemaan ennaltasovitun reitin zombeiksi pukeutuneena, eläytyen rooliin parhaansa mukaan. Ensimmäinen zombiewalk järjestettiin Helsingissä 1. lokakuuta 2006, reitti kulki Kiasmalta senaatintorille ja walkkiin osallistui noin 80 ihmistä. Sen jälkeen on walkkeja järjestetty ahkeraan.
Zombiewalk ei ole minkäänlainen mielenosoitus tai protesti, eikä siinä takana myöskään ole mitään aatteita, kysymys on yksinkertaisesti hauskanpidosta ja samanhenkisten ihmisten kanssa hengailusta.
Jokainen joka vähänkin tuntee vetoa heittää purkillisen tekoverta päälleen ja lähteä raahustamaan kymmenien zombietovereiden kanssa Helsingin kaduille, on ehdottomasti tervetullut!

Lisätiedot ja mediakyselyt:
zombiewalkhelsinki@gmail.com

******

And for the english speaking zombies:

A zombie walk is an organized public gathering of people who dress up in zombie costumes and walk a pre planned route thru the Helsinki city center.
The 2013 Zombiewalk is the ninth zombiewalk organised in Helsinki. Last year we made a record with 305 zombies and this year we are trying to top that record with even more zombies! Anyone feeling the need to soak themselves in fake blood and act like a zombie is welcome to participate.
After this years walk we also have an after party planned at the PRKL Club (http://www.facebook.com/PRKLClub?fref=ts )

The walk starts at 18:00 and the after party at 19:30.

WE ARE STILL PLANNING THE ROUTE SO BE PATIENT AND PRESS THE "ATTENDING" BUTTON TO RECEIVE ALL THE UPDATES :)

For any media enquiries email us at:
zombiewalkhelsinki@gmail.com "

Että semmoista! Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa tapahtumassa ja voin kertoa että se on sen verran coolia ja mahtavaaa että sinne kannattaa ehdottomasti tulla mikäli pystyy :)
ZombieWalk 9. järjestetään siis 18.5.2013 ja reitti ilmoitetaan Facebook-tapahtumaan kun se on selvillä.
Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä !!!

Viime vuoden tunnelmia / last year's shots from Zombiewalk in Hellsinki ;
My favorit shot from the day :) With the best bloody living dead girls!

Että semmoista. Kuka on tulossa hytkyvään zombi-marssiin? Kaikki paikalle! VERTA JA LIHAA!! :P
Pitäisi keksiä joku iskevä asu taas ... ahhhhh rakastan laittautumista kuolleen näköiseksi. Rakastan veren kanssa leikkimistä. Kalpeat, puoli kuolleen näköiset miehet ovat niitä kuumimpia.
Nyt ei taida olla ihan kaikki intiaanit kanootissa ... mikä lie virta vei mukanaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!