torstai 4. huhtikuuta 2013

Because of you I lose my mind ...

... my money .. and my heart.

Vieläkin ontuu kiitettävästi tämä oksennuksen suoltaminen tähän kirjoitus kenttään, mutta koitetaas nyt edes yrittää.
Kolme viikkoa tehokasta rundaamista akselilla Suomi-Lontoo-Suomi-Tukholma-Suomi oli erittäin mukavaa mutta koin saman ongelman kiertueen päätyttyä kuin moni muusikkokin; tyhjyyden tunteen. Mitä nyt?

Minussa on kaksi puolta; on tämä sosiaalinen puoli sekä sitten on se erakko puoli ja ne molemmat menee todellakin sekaisin kun yhtäkkiä tiputaan omaan seuraan. On mukavaa olla yksin mutta silti tuntuu että seinät alkavat kaatua päälle! Järkyttävä väsymys painaa mutta kun pahin on selätetty ... veri, se kaipaa jo tien päälle. Pitäisi varmaan oikeasti perustaa bändi, suht menestyvä semmoinen jonka kamaluus-tarinaa saisi levittää tasaisina ryppäinä ympäri maailmaa ettei mene nämä sisäiset ja ulkoiset kellot ihan sekaisin!

SISTER at 02 Academy Islington, London 13.3.2013 ...

... Nimbula and Simba in the queue for the W13 + SISTER gig in London ...

... Wednesday 13 at 02 Academy Islington, London 13.3.2013 ...

... with Rikki after the show ...

... Simba and Nimbula front row-posé before W13 at Hellsinki ...

... Wednesday 13 at Nosturi, Hellsinki 15.3.2013 ...

... With W13 after the show ...

... Hardcore Superstar at Tyrol, Stockholm 22.3.2013 ...

... front row-posé from the BFMV-show in Tyrol, Sockholm ...

... Bullet For My Valentine at Tyrol, Stockholm 24.3.2013 ...

... front row-posé with the girls before Halestorm at Hellsinki ...

... Halestorm at Nosturi, Hellsinki 26.3.2013 ...

... Hardcore Superstar at Pakkahuone, Tampere 29.3.2013 ...

... with Jocke at Bar Bäkkäri, Hellsinki 30.3.2013 :)

Kolme viikkoa. Lontoo, Tukholma, Helsinki, Turku, Joensuu, Tampere, Helsinki.
Wednesday 13 + SISTER Lontoossa, Wednesday 13 + Flesh Roxon Helsingissä, Hardcore Superstar + Bonafide Tukholmassa , Bullet For My Valentine + Halestorm Tukholmassa, Halestorm + joku jota en just nyt muista hahah Helsingissä, Hardcore Superstar + Baton Rogue Morgue x 4 Turussa, Joensuussa, Tampereella ja Helsingissä.
Aivan liikaa viinan litkimistä, ihania ihmisiä, järkyttävän hyviä bileitä, liikaa supereita keikkoja, liikaa ihania muusikoita; luminen Lontoo = we don't like, italialainen wannabe-Alexi Laiho, ihanat Emmy ja Alex sekä ahhh Dev-baari, liikaa puoli-ilmaista golden shittiä ( kiitos vain Phil-muru! ) jonka seurauksena sammuminen hostellin sängyn metalli-kaiteelle ( sattuu, kokeilkaa toki jos haluatte ), sysi paljon kussut lippu-jupakka, liian paras SISTER, ihanat Sisterit ÄÄÄ jotka omisti biiisin ja käski koko hemmetin paska-02 Academyn taputtaa meille, maailman paras Keskiviikko, Skunkki ( = itse W13 ) joka oli antamassa numeroansa kunnes Sisterit päätti varastaa meidät, nisti-haahuilu keskellä Islingtonin teitä kahden aikaan yöllä Rikkin ja Carin kanssa, lentokenttä-jumitus, pari päivää kitumassa töissä, "rentoutunut" laiva-matka Ruotsiin -> tosin buffet oli älyttömän maukas, yli-kylmä Tukholma, jäätävän hyvä kana-pita, liian hyvä HCSS:n keikka, välipäivä = shoppailua ja liikaa lonkeroa, vodkaa sekä ilmaisia juomia ( Danne, oot paras! ), paras Halestorm mutta vähän lame BFMV buhuu ( asiaan saattoi vaikuttaa kammottavat hiukset ), put put put takaisin Suomeen, pari päivää töitä, Pirkka Forever-kiertue alkakoon!, Turku; tuo humalluttavan kokiksen luvattu kaupunki sekä kesä-Jocken esiin paljastuminen, Joensuu; totaalinen pohjanoteeraus mutta onneksi BRM; HCSS; sekä ilmainen viina pelastaa ja päädyt sammuneeksi ABC:n pöytään, Tampere; järkyttävän jumituksen seurauksena "parit" jallu-shotit ja elämä sekä BRM että HCSS heräävät eloon ( onneksi myös sinä itse ) ja kirsikkana kakun päällä kunnon tanssi-jatkot Roosterissa, Hellsinki; suoraan viimeisen +50 tunnin jälkeen 2 tuntia nukkuneena ensin aamuvuoroon josta suoraan Tavastialle jonottamaan hurjaksi tunniksi ja kätöset tiukasti eturiviin. Paita pois, BRM, paita päälle, lonkeroa, HCSS, paita pois, Bäkkäri, järki pois ja lopulta rokki-Mäkin kautta nukkumaan ensimmäistä kertaa koko viikon aikana viideksi tunniksi JA oikeaan sänkyyn. Luksusta!
Luksus hävinnee mielestä yhtä nopeasti kun tulikin kun aamulla tajuaa että edessä on kahdeksan tuntia töitä. Siihen heti perään tajuaa sota-arvet; lienee jäänyt kerran jos toisenkin keikka-bussin alle kun sen verta komeat mustelmat ynnä muut mukavat asiat koristavat koko kehoa. Rakasta vaimoketta lainaten; näytän ihan vakavan perheväkivallan uhrilta :D
Asiastahan ei toki saa vitsailla mutta toivon totisesti että nämä kävelevät takaisin maailmalle ennen perjantaista Toxic Rosen keikkaa koska en jaksa selitellä olevani kunnossa vaikka näytän mulli-lauman alle jääneeltä ja tampatulta. Shit happens, tämähän kuuluu vain asiaan kuten kuolemaa enemmän roikkuvat silmäpussit sekä lattia-moppia muistuttava asia jota myös hiuksiksi kutsutaan.

Mutta kaiken kaikkiaan, elämäni paras maaliskuu, elämäni paras pääsiäinen; en kestä näitä ihmisiä, bändejä, muusikoita ja golden shittiä. Ihan vaan tiedoksi että golden shit ei tässä tapauksessa ole mitään sukua golden showerille vaan toimittaa kultahippu-vodkan nimeä näin "meidän kesken" :D En malta odottaa että pääsen seikkailuistani kirjoittamaan!

Se tosin täytyy todeta että pitkästä aikaa kun kaatoi kurkusta alas prosentti-pitoisia juomia niin joo; oli todella hauskaa ja paljon mukavia hetkiä mutta toki mukaan mahtui niitä ei niin mukavia hetkiä.
Hauskoista seikkailuista huolimatta sanon että fyysisesti ja henkisesti parempi olo mulla oli/on kun otan kohtuudella ... ei draamailuja, ei ylitse pääsemätöntä morkkista/paniikkikohtausta rahan käytöstä yms.
Jaa, no miksi sitä sitten toistaa tämän saman virheen kerta toisensa jälkeen? Koska ihminen on tyhmä, laiska ja saamaton eläin joka uskoo järjen ääntä vasta kun sattuu jotain oikeasti pahaa. Tai joku muuttaa punaisen Breezerin ja lonkeron paskan makuisiksi :D
Nyt taas korkki kiinni ja kukkaron nyörit lumppuja tiukemmalle että pääsee uusiin seikkailuihin!

You say whaaaatttttt? No lonkero?!

Haluan tähän loppuun vielä sanoa, vaikka tulen sen takuu varmasti vielä useaan otteeseen sanomaan, että suuren suuri kiitos, halaus ja tarjottu shotti kaikille teille ihanille lukijoille jotka tulitte juttelemaan ja joiden kanssa laitettiin kunnon tanssi-bileet pystyyn niin ettei ole toisia nähty!
Olette parhaita, for fucking real. Anteeksi etten ollut ehkä mikään kaunein tai selvä järkisin tapaus ERITTÄIN huonosti nukuttujen öiden ( tai siis ... milloin me edes nukuttiin ... ) jälkeen jonka seurauksena menin tavallista enemmän lukkoon ja tuntui että hampaat sekä kieli yhtyivät semmoiseen lihamyllyyn että sanoja oli vaikea pusertaa ulos sekä vaikea pidätellä onnen ja liikutuksen kyyneleitä niistä kaikista upeista ja tsemppaavista sanoista mitä sanoitte.
Joten, jos ette vielä tienneet tai tajunneet; olette parhaita, ihanimpia ja kaikista upeimpia lukijoita mitä saattaa edes unelmissaan toivoa. Te teitte näistä päivistä vielä paremmat, suuren suuri kiitos siitä :) *rakkaus*

Nyt laitetaan luurangot kaappiin ja potkaistaan blogi oikein kunnolla käyntiin! Eikö niin, mitä häh?! :P


Translation ;

We were three weeks on the road; Finland-London-Finland-Sweden-Finland.
Wednesday 13 + SISTER at London, Wednesday 13 at Hellsinki, Hardcore Superstar + Bonafide at Stockholm, Bullet For My Valentine + Halestorm at Stockholm, Halestorm at Hellsinki, Hardcore Superstar + Baton Rogue Morgue at Turku, Joensuu, Tampere and Hellsinki.
There were pretty many amazing parties and sleepless nights but this was definitely the BEST march and the BEST Easter what I have ever had!!!

Thank you so much you all great people in the bands I fucking love you all, specially my swedish babes and Wednesday 13!!! You're AWESOME. Fuck, you're fucking awesome!!

I also wanna say that my readers are the BEST. So great and beautiful persons that I feel myself so proud of you all, you fucking rock and I'm so sorry that I use these bad words but I can't help it 'cause you just fucking rock haha!

Amazing times, interesting adventures - can't wait to write of them all to you! :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vaan tanssiseurasta Roosterissa perjantaina. Oli hauskaa. :D (Vaikka muistikuvia ei juurikaan löydy) Toivottavasti törmäillään jonku keikan tiimoilta tulevaisuudessakin. Crashetin keikalla 20.2 uskaltauduttiin tulla sua moikkaamaan ekaa kertaa ja voit olla varma ettet jatkossakaan pääse meistä eroon :D

  T. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne! :)
   Ei haittaa, takiaiset kelpaa aina haha!

   Poista
 2. Harmittaa etten ehtinyt nähä sua Tavastialla! Tiesin kuitenkin kenestä Jocke puhui kun heitti rispektiä eturivin tytöille. Mahtava meininki!

  By the way, tietäen sun mieltymyksen Richard Armitageen - ootko katsonut sitä Robin Hood tv-sarjaa missä se on? Tulit vaan sinä mieleen kun tumblrissa tuli näitä kuvia vastaan.......:D
  http://media.tumblr.com/0ec65bb56cd52070d4150d371f0b861a/tumblr_inline_mkjltf3j4F1qz4rgp.gif

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitos paljon :)

   En ole vielä katsonut, pitäisi aloittaa jossain vaiheessa. On meinaa tosi nam Richard tuossa ;)

   Poista
 3. Oi kuulostaa nii makeelle toi reissu! näin sut HCSSn keikal pakkahuoneel, mut en uskaltautunu tulla moikkaa tai ilmottautuu sun blogin lukijaks :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä yksi parhaimmista reissuista ikinä :)
   Ensi kerralla sitten! Olen itsekin ujo niin ymmärrän mutta en minä pure :D

   Poista

Scream for me!