torstai 1. toukokuuta 2014

But no one can hear or see what is happening behind the drawn curtain

Toivottavasti kaikki ovat selvinneet vappu-hulinoista jotenkin hengissä! :D
Kävin tuossa yksi ilta mielenkiinnosta piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa irc-galleriassa ja löysin sieltä super vanhoja kuvia itsestäni. Päätin jakaa näitä muutaman, mielestäni ovat rutkasti paremman näköistä oman itsensä etsimistä tyylillisesti kuin ne tämän kauden jälkeen alkaneet gootti-kokeilut ... Huh huh.
Poistan heti tilini tuolta kunhan jaksan ottaa kaikki kuvat talteen sekä päiväkirja-merkinnät. Niitä on sitten hauska lukea vanhana super-mummona!
Ensimmäisessä kuvassa punaisilla hiuksilla olen noin 15,5 vuotias ja mustien hiuksien kanssa varmaan kuukautta vaille 16 vuotta. Hämmentävää, että jo tuolloin olen mieltynyt sivu-otsikseen ja olen kyllä edelleen sitä mieltä että tuommoinen sopii minulle parhaiten!
Kiharat eivät myöskään ole mitenkään tehty vaan ovat luonnonkiharat ^___^ Tavoitteeni olisi kasvattaa noin pitkät hiukset kuin viimeisessä kuvassa, niin että hiukset ovat hyvä kuntoiset ja leikattu vähän enemmän kerrostetusti niin saa mukavasti vähän tupeerattua ja näyttää luonnollisilta pidennysten kanssa. Niin ja että kaikki hiukset ovat noin pitkät, siihen on tosin parin vuoden matka tällä undercutilla. :(
Tai ainakaan näillä näkymin en halua undercutia takaisin mutta mieleni muuttuu tunnetusti hyvinkin usein.

Olen myös aloittanut tässä hiljaa hissukseen kirjoittamaan omaa ns. treeni-blogiani, jonne puran tunteitani niin onnistumisien kuin epäonnistumisienkin suhteen! On aika vapauttavaa puuhaa, hehe. En halua jauhaa tämän blogin puolella mm. koko ajan kaikesta elämäntapa-muutokseen liittyvästä, ei kukaan varmaan jaksaisi niitä mankumisia edes lukea. Joten päätin avaita sisäisen arkkuni kokonaan uudessa blogissa, pysyköön tämä blogi enemmän omana itsenään. Se on tietyllä tavalla myös henkilökohtaisempi blogi, joten mikäli sinne eksyt toivon asiallista kommentointia. :)
Blogin nimi on RUN SIMBA RUN! ja siihen pääset tästä linkistä!
P.s. Minulla on muuten tuo viimeisen kuvan kauluspaita vieläkin, siihen kun taas mahtuu samalla lailla kuin tuossa kuvassa niin olisin oikein onnellinen kroppani suhteen.


Translation ;

I just found some old photos of myself! I'm 15 and almost a 16 years old at these photos. Time really flies, it's almost 10 years about these photos iiiiks!!
I actually like a lot how I looked, I mean I think my hair are nice, have a nice cut and black doesn't make me look like a corpse. It's also funny that already then I had that kind of bangs and I still think those look the best on me. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!