maanantai 5. toukokuuta 2014

If wishes were bullets ...

Lisää keikka-uutisia! Syksyllä Suomeen rantautuu paljon hyviä bändejä, päivittelen niitä tänne sitä mukaan kun kiertueet julkaistaan, tietää mistä tilata lippuja jne. :)

Tällä kertaa on vuorossa Die So Fluid joka saapuu jälleen Suomeen kiertueelle! Olen missannut bändin aina heidän ollensa täällä keikoilla, mutta nyt tämä vääryys saa loppua, prkl. :D
Die So Fluid on powertrio jonka jäsenet ovat Briteistä ja Yhdysvalloista. Heidän musiikkinsa yhdistelee punkkia ja grungea, kuorrutuksena kakun päällä laulajatar Grogin omaperäinen ja voimakas ääni. Musiikin lisäksi minua kiehtoo myös Grogin upea tyyli!


Tällä hetkellä lippuja voi ostaa ainakin Kuopion ja Helsingin keikoille Tiketistä, KLIK!!!
Kuopion liput ovat 7,50€ ja Helsingin 11,50€ ilman toimituskuluja. Molemmat ovat myös K-18, veikkaisin että niin ovat muutkin keikat. Veikkaan myös että baarien omilta sivuilta voi löytyä tietoa miten ostaa lippuja, saattaa olla että lippujen osto tietoja päivitellään lähempänä syksyä myös bändin kotisivuille ja Facebook-sivulle jonne pääset tästä!
Tällä kertaa on tarjolla muitakin paikkakuntia kuin vain Helsinki joten kannattaa lähteä kylille kun bändi saapuu lähellesi. :)

Itse aion katsastaa ainakin Helsingin keikan ja toivottavasti myös Lahdenkin! Maltan tuskin odottaa. Kiva nähdä bändejä jotka lukeutuvat suosikkeihin mutta joita ei ole vielä koskaan nähnyt. Nähdään keikoilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!