tiistai 20. toukokuuta 2014

Made it through the neon c-c-cocaine rain

Kuulumisia pikaisesti tähän väliin, no-life-elämä jatkuu vielä hetken kun Sveitsi voitti Latvian ja näin ollen Suomi jatkaa pienten kommellusten jälkeen jääkiekon MM-kisoissa! Jee!

Niin mitä muuta minulle kuuluu kuin armotonta Leijonien kannustusta? Sairaslomani jatkuu ainakin ensi kuun puoleen väliin että myös mahdollisesti siitä eteenpäin. Ja kun selvisi että myös välilevy on enemmän tai vähemmän muussina niin tuli vähän muutoksia kesän suunnitelmiin. :( Enemmän festareita Suomessa ja tänä vuonna vain kerran ulkomaille festaroimaan, ihan berberasta. Olen niin vihainen että tämä selkä estää kaiken kivan, jos näin dramatisoiden saa sanoa, mutta en sentään niin tyhmä ole että hankkisin vielä tieten tahtoen lisää ongelmia. Joskus se on vain laitettava terveys etusijalle, vaikka se ei mieluisin vaihtoehto olisikaan.
Ruusuilla tanssimista ei tämä sairasloma ole, aikaa on niin paljon että tekisi mieli kiipeillä seinille, selän kuntoutus käy ihan työstä melkein jokaisena päivänä viikosta ( pidän 2-3 lepopäivää treenistä viikossa ), raha-asiat stressaa kiitos kaiken maailman valtion päättämien typerien sääntöjen. Suomessa on kyllä paljon helpompaa olla työtön pummi kuin töissä käyvä "kunnon kansalainen".


Osan ajasta olen viettänyt tiiviisti vanhempieni luona maalla koska kaupungissa kuolisin tylsyyteen. Kun ei kavereilla ole aikaa joka päivä nähdä eikä siinä pienessä koirankopissa paljon tekemistä riitä ja vielä kun allergian sekä katupölyn yhdistelmä on niin tuhoisa että ei siellä kämpässä pysty kunnolla edes olemaan. Vali vali vali. :D
Olenkin keskittynyt maalla ollessani operaatioon vanhan huoneeni siivous! Huh huh mikä projekti, ei voi muuta sanoa. Viimesten muutaman vuoden aikana olen kipannut kaikkea mahdollista tuonne huoneeseen jo entisen rojun lisäksi. Olen kärrännyt portaita alas kaksi jätesäkillistä täynnä roskaa/täysin turhan päiväistä tavaraa, siivonnut vaatekaapit ja heittänyt kaikki ei-minun-näköiset-vaatteet/kengät joko myynti-kasaan tai roskiin. Tuntuu todella hyvältä heittää kaikkea pois, suosittelen. Tuli huomattua että omistan vaatteita ihan tarpeeksi, paljon halvempaa laihtua niihin takaisin kuin ostaa uusia! :D
Olen myös siivonnut ompelu-tavarat että piirrustus-tavarat ja löytänyt aivan uuden inspiraation molempien suhteen. Suunnitelmissa on piirrustuksen parissa tehdä eräänlainen kokoelma erilaisia muotokuvia joilla on yhdistävänä tekijänä erikoiset hiusvärit. Näyttää paremmalta päässäni ja paperilla luonnokset kuin tuo kuvaus, haha! Pitäisi vain päättää millä tekniikalla ja millä väreillä ne toteutan ... Ja noita värikyniä katsellessa totean 57 kerran kuinka haluankaan sen 72 värikynän pakkauksen. Kyllä sen vielä tänä vuonna ostan perkele!

Näiden lisäksi olen suunnitellut maalaavani pari hyllykköä mustanruskeaksi ( sellaiseksi melkein-mustaksi-ikea-väriksi :D ) sekä peilipöydän, jahka saan metsästettyä mieluisen jostain kirpparilta. Vanhemmat eivät tästä ole varsinaisesti innostuneet koska tietävät että mitä ikinä teenkin niin räpätessä roiskuu mutta olen luvannut että tällä kertaa en sotke koko muuta taloa. Ainakin toivon niin. Unelmieni kämppä kun ei todellakaan tule olemaan minimalistinen valkoinen laatikko täynnä kilpaa hohtavia valkoisia huonekaluja, vaan päinvastainen mustanpuhuva rokki-luola, niin ihan tulevaisuutta ajatellen on paljon järkevämpää maalata huonekalut nyt kuin vasta sitten kun unelma-kämpän avaimet on kädessä. Kerrankin kaukaa viisas olen, tai ainakin toivon niin.Koska aikaa ja jonkinlaista mielenkiintoakin on kokkauksen suhteen, niin olen pyöräytellyt ulos erilaisia herrrrrkullisia salaatteja. Yleensä teen ison kulhollisen salaattia josta lounaalla syön osan perunan/pastan ja lihan kanssa. Päivällinen on sitten taas aina salaattia. Yleensä mulla on salaatissa aina jotain lihaa koska vaikka salaatti onkin hyvää ilman sitä niin argh, tykkään vaan niin paljon kun siinä on joukossa joko kanaa, kalaa tai tonnikalaa. Kananmuna käy paremman puutteessa myös lihan korvikkeena, hehe. Helppoa ja halpaa, helposti parin päivän salaatin ainekset saa kasaan kahvilan yhden salaatin hinnalla. ;)
Tämä kala-salaatti on kyllä ehdoton suosikki, mikään ei ole niin hyvää kuin lämminsavulohi mmmmmm. Ja raejuusto. Voisin elää molemmilla vaikka koko loppu-elämäni, niiiiiin maailman parasta ja vieläpä terveellistä.
Tein myös yksi lauantai herkullista pizzaa, pohjana toimi tällä kertaa semmoinen viljainen rieska-pohja, kuulostaa tosi epäilyttävältä enkä muista ollenkaan sen nimeä mutta se toimi mun mielestä ihan yhtä hyvin kuin perus pohjat tai perus itse tehty pohja. Toi nyt oli vaan nopeempi ja terveellisempi vaihtoehto kuin Rainbown vaaleat valmiit pizzapohjat. Siihen päälle sitten ketsuppia, tuoreena grillistä ostetun broilerin jämät, ananasta, juustoa ja pizzamaustetta. Olen pizzojen täytteiden suhteen todella nirso mutta toi yhdistelmä ei ikinä petä, oli ihan järkyttävän hyvää. Tänään tein itse jauhelihapihvejä, ja jopa söinkin niitä vaikka en oikein punaisesta lihasta enää välitäkään. Hyi kamala ei pitäisi puhua ruuasta kun mulla tuli ihan hirveä nälkä, ääääää. :D

Tämän kaiken lisäksi olen saanut jonkun pahemman luokan auringonpistoksen ja tilasin elämäni ensimmäisen maxi-mekon. Black Milkiltä tietenkin. Kun sietää näitä toisinaan hyvinkin rasittavia kipuja päivästä toiseen, koin että ansaitsen sen vaikka juuri totesinkin etten lisää vaatteita tarvitsisi. Olen sallinut itselleni ostaa seuraavan X ajan aikana vaatteita vain Black Milkiltä tai perus kaupoista jotain perus toppeja. Okei just kuolailin Kreepsville 666:n uutuuksien perään mutta niitäkin pitää vähän kahteen kertaan miettiä kun ei mitään Roope Ankkoja kuitenkaan olla.

Niin ja tämän kaiken lisäksi olen tietenkin löytänyt uuden Leijona-suosikin! Tietenkin tyyppi pelaa Minnesota Wildissa, mun suosikki NHL-joukkueessa, Koivun että Granlundin kanssa välillä jopa samassa kentässä. Ääää ihan paras vaikka onkin mua vuoden nuorempi. Hups. No mutta nuoret ne jaksaa! Kyseessä on tietenkin Porin oma poika Erik Haula. ;) Pelinumerona #56.


Näin ekan pelin jälkeen kun hän oli liittynyt Leijoniin, unta että hän oli ihmissusi. Oltiin mun isän kanssa keltaisella avoautolla liikenteessä, hakemassa jotain boksia mun vanhasta asunnosta, ja kun menin hakemaan sitä boksia niin siellä oli jotain randomeita pyssyt ojossa. Hetken päästä alkoivat ampumaan mua, sitten Haula hyppäsi paikalle ihmissutena ja rupes tappelemaan niitä vastaan. Pääsin rappukäytävään pakoon mutta joku lumppu tietenkin ehti mun kannoille ja jouduin hakkaamaan sen pään seinään muussiksi että pääsin siitä eroon. Sitten väisteltiin yhdessä luoteja Haulan kanssa, vähän samalla tavalla kuin leffoissa slowmotion-tyyliin, ja lopulta päästiin lähtemään autolla jonnekin kauas pois. Se laukkasi aikansa meidän perässä turvallisuus-syistä ja lopuksi hyppäsi ihmisen muodossa autoon. Oli joo aika wtf olo kun heräsin. :D Eikä nämä unet edes ole hulluimmasta päästä mitä näen ... mielikuvitusta ei ainakaan minulta puutu.


Translation ;

What's up?! My back is still so sore and hurt that I can't work in a while. Though there's pretty much work to do because I need to do work-outs it 4-5 times in a week, but I still feel myself a bit bored. Like ... there's nothing else to do than just ... being. Which is for me horrible because I like to go everywhere and so on. Blaah.
There's also a little bone damaged in my backbone so I need to change most of my summer-plans. It really sucks, doing only one festival in other country than Finland this year. I hate it that I need to do changes because of my back, it's for fucks sake ruining my whole summer haha. But I'm not so stupid anymore that I would take any risks to hurt it more so now my main goal is to get it back in condition!

In other news, I have been mostly just at my parents place. Have been cleaning my old room, how on Earth I have ever thought I would need all of that stuff?! Feels good to throw stuff to the trash and get rid of everything what I don't want/need anymore. I have found again my lost inspiration for drawing, designing and sewing clothes, woohoo. :)
I have also found some little inspiration what comes to cooking, hot damn how yummy salads I have made.
And I kind a order my first maxi-dress ever a while ago from Black Milk Clothing. I think I will fall in love to it, it's so beautiful. And I totally deserve it because I need to deal with these pains 24/7. Right?

But there's still left some no-life-times because Finland is still playing in ice hockey world championships and I need to watch every game and so on. Hehe, I know, I love them too much. That hot guy in the end of the post is Erik Haula, who came to our team in the last minutes and who play also in Minnesota Wild ( where my top favorites Mikko Koivu and Mikael Granlund also play ). And yeah he is one of my new favorites of our team Finland. I also saw a dream where he was a werewolf, hahahaa, that was so weird dream.

Hopefully you're doing well too! X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!