maanantai 12. toukokuuta 2014

Now the candle's burning out and the pumpkin's rotting away

Joskus viime kuussa eksyttiin Baarikärpäseen melkein ilmaisen viinan bileisiin ; tietyt juomat klo 21-23 1€ ja suurin osa muista juomista tuona aikana -50%. Taivas varjele mitä sieltä tulee, alku+mixiä kokiksella ainakin 57 kappaletta! :D

Kiva toi musta läikkä naamassa, kiitos kameran.

Tuon tapaisista tarjouksista pitäisi pysyä turvallisen välimatkan päässä, elämäni ensimmäinen krapula seuraavana päivänä ja tuntui että maailma ei lopeta pyörimistä silmissä koskaan. Hauskaa toki oli ja seura oli mitä parhainta. Minun rakkaat naiseni.
Mutta joo, voisi joskus mennä jopa uudestaan kunhan ne hirviö-ahdistelijat pysyvät kaukana!
Olen julkisesti myöntänyt olleeni BK:ssa, aijaijai, rokkari-pisteet taisi valahtaa minimiin. Olemattomiin kun myönnän olleeni siellä kerran aikaisemminkin! Siitäkös ne vielä ropisee että olin pitkästä aikaa Bäkkärissä joku aika sitten ja täysin selvinpäin. :D Hirvee bits.

Anyways, päätin kokeilla uutta luomiväri-palettiani jonka päätin vihdoin ja viimein ostaa, tällä kertaa valikoitui KICKS-kaupasta Viva La Divan ruskea-sävyinen paletti. I know, what the fuck, ruskeita sävyjä, minulla?! Olen jo aika pitkän tovin etsinyt sellaista sopivan väristä ns. nudea luomiväriä, mutta en ole kehdannut ostaa sellaista suurimmaksi osaksi hinnan takia - kun mikään ei ole ollut just eikä melkein sellainen kun haluan. Olen väri-natsi, pahimmasta päästä, ja ylpeä siitä: :D
Mulle on ollut pieni ongelma käyttää valkoista luomiväriä arkena, pelkän ripsarin kanssa - se on vähän liian kolkko, vaikka kalpea olenkin. Saisi olla siitä himpun verran nudempi sävy. Sitten aikamme ystäväni Annen kanssa kierreltyä löysimme tämän paletin ja tuo vaalein sävy on niiiiiiiiin brilliant!! Ei ihan valkoinen, eikä mikään ällöttävä oh-so-sweet-imelä-vaaleanpunainen-väljähtänyt-shampanja, vaan juuri sopiva. Myös vasemmalla näkyvä toiseksi vaalein sävy on ihan mukiin menevä ja yllättävän kivasti saa mustaa luomiväriä blendattua oikealla näkyvien tummempien sävyjen kanssa. Ainut joka ei sytytä on tuo keskimmäinen sävy, aivan liian oranssihtava omaan makuuni mutta se nyt menee mukana kun paletin kokonais hinta oli jotain 10-13€ välillä jos oikein muistan.


Ja vaikka hiukseni vähän vahingossa oranssiksi värjäytyivät niin päätin silti yhdistää uuden MACin mattapunaisen huulipunan meikkiini. :) Siinä on muuten yksi vallan upea ja ihana huulipuna, nousi heti suosikkeihin!
Oranssi-onnettomuus kävi niin että oli pakko päästä juurikasvusta eräs päivä eroon ja vasta tyven että mustan osion vaalennettua tajusin ettei mulla ole mitään punaisia värejä porukoiden luona ... no sitten löysin jonkun iki vanhan Vermillion Redin, googlasin sen ja totesin että ihan kiva punainen vaikka onkin vähän tummempi mitä yleensä käytän. Mutta jos väri on roikkunut kaapissa yli vuoden niin se ei todellakaan vastaa värikarttaa, terveisin porkkana. Ihan hauskaa vaihtelua! :DKuvissa näkyy myös lievä glitterisöityminen, oli niin hyvä fiilis että päätin leikkiä oman elämäni discopalloa! :D
Muitakin uudistuksia on tapahtunut, vaihdoin industrialin perus korun tuommoiseen oikein näpsäkkään mustaan vinkura-koruun, minun mielestä se on oikein näpsäkän näköinen. Koska en ole saanut aikaiseksi ostaa mustia palloja huulikoruun niin siihen vaihdoin pikku-pyramidin sijaan tuollaisen ison mollukan. Korvassa killui pitkästä aikaa syntejäkin painavampi risti ja kaulassa oli Gravedancer-koru, joka on ihan huippu. Ostettu second handina. :)
Tuo risti-korvis jakaa aina mielipiteitä, joku täysin random äijä kerran Ruotsissa tokaisi että sietäisikin kantaa tuollaista kun mun synnit oikein väreilee ilmassa. Ok. Tämä selvä.


Lätkän MM-kisoja käsitellään ja hypetetään enemmän blogin Facebook-sivulla mutta ei hätää, blogin puolella päästään paneutumaan Leijonien kuumuuteen heti keskiviikkona ... ;)


Translation ;

Ouuutssshh, so much changes! Mostly by accident like my orange hair, oops. Will be back in red as soon as I manage myself to dye them again haha. In last month we got a brilliant idea with my girls to go out in a bar where are most of the drinks for only 1€ for few hours, which was kind a bad idea because I got a huuuuge hangover at next day, but because of  girls-night-out I put my party-look on! I tried on my new eye shadow-palette by Viva La Diva and new matte lipstick by MAC - I really like both of them. :) I also put quite much glitter-spray because I felt so. There's never enough glitter in the woooorrrrlllllddd! X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!