tiistai 12. heinäkuuta 2016

And all who still remain are whispering in the Dark

Tässä jotain niin ei-Simbamaista asua, että!


Heti kun Black Milk julkaisi tämän Green Tartan-printin, niin tykästyin siihen!
Ajattelin tosin heti että siinä on mulle aivan liian vihreä, aivan liian värikäs printti. Vaikka se onkin juuri sen vihreä, mistä pidän. Menneinä goottivuosinani sain tosin yliannostuksen vihreästä, mutta nyt se on pikku hiljaa tulossa takaisin vaatekaappiini. Pienissä osissa, pienissä elementeissä, tai muuten alkaa ahdistamaan.

Niin se vain kummitteli mielessä kuukausista ja vuosista toiseen, harmikseni ignoorasin monet kerrat eri variaatiot printistä second hand-myyntiryhmissä koska "ei se vaan sopisi mulle tai mun hiuksiin".
Sitten pisti silmään kuva Butcher Babiesin Heidistä tämä mekko päällä harnessin kanssa ja voi että se näytti hyvältä punaisten hiuksien kanssa. Onnistuin vielä löytämään mekon alle rrp-hinnan postareineen Jenkeistä. Paypal vikisi ja vinkui!


Päivän asu / outfit of the day :

Hattu / hat : H&M, sale
Aurinkolasit / sunglasses : Primark
Trikootakkihuitula / cardigan : New Yorker
Mekko / dress : Green Tartan skater dress by Black Milk Clothing, 2nd hand
Vyö / belt : Lindex, sale
Kengät / shoes : Grace by Vagabond, sale


Tämä tässä tosin ei ole asu parhaimmasta päästä, oli vähän krapulainen ja hikinen fiilis. Mekko on myös hieman liian iso ylhäältä, en ole vielä jaksanut pienentää.
Jatkossa haluan yhdistää mekon nahkaisiin ( mustat väriltään, tottakai ) asusteisiin koska en tiedä miksi, mutta se on minusta sopivan kinky yhdistelmä haha. Nahkainen kauluspaita alle, nahkainen basic vyö, nahkainen harness ... mietin myös että perus trikoinen ( musta ) 3/4 hihainen crop toppi mekon päällä voisi myös näyttää hyvältä vyön tai harnessin kanssa ... yrittäkäämme sitä seuraavaksi.


Translation ;

I'm not too sure if this is too colorful for me or not but I try to rock it lol.

2 kommenttia:

Scream for me!