perjantai 15. heinäkuuta 2016

You are my drug, my miracle, you're my savior in a Devil's world

Eräs päivä tuli vain sellainen fiilis että pitää saada vähän sotamaalausta naamaan. Samalla harjoittelin erästä juttua varten tätä tiettyä meikkiä ja päätin, että mikä jottei kuvata tässä samalla pieni tutorial.
Tämä on siis testimeikki, en tehnyt sitä ihan 'täysillä' enkä kunnolla. Kuvaa valmiista tulee kunhan itse tapahtuma ehtii tulla ja laitan naaman uudestaan koreaksi!

Eli jos ja kun olet aina halunnut näyttää yhtä upealta kuin Piggy D., on aika laittaa pensselit heilumaan.


Aloitetaan tekemällä pohja. Käytössä Kat Von D Beauty primer, lock-it meikkivoide ja Grimasin 'väritön' puuteri. Muista myös sutia huulet!
Ei ole niin väliä silmäpusseilla tms. koska ne menevät kyllä piiloon.


Tähän voi varmasti käyttää myös kasvomaaleja, mutta koska en ole vielä sopivanlaisia omalle iholleni löytänyt, käytin jälleen kerran luomivärejä.
Pohjan päälle taputellaan valkoinen luomiväri, käytössä Sugarpillin erittäin pigmenttinen mattaluomiväri sävyssä Tako.


Sen jälkeen on aika hahmotella silmiä, nenää, huulia ja leukaa. Itse valitsin yhden tietyn kuvan Piggystä, jonka pohjalta aloin maskia rakentamaan. Hahmottelin rajat siveltimellä sekä Make-Up For Everin pigmenttisellä mustalla mattaluomivärillä.
Siveltimet käytössä on vesivärisiveltimiäni ( olen professional, I know ).


Päätin tehdä ihon valmiiksi ennen muita elementtejä, koska ihon päälle tulee vielä maalata kaikenlaista säkkärää.
Hahmottelin poskien varjostuksen rajan ja aloin varjostamaan. Viivan alapuolelle lisäsin tuputtelemalla mustaa luomiväriä, jonka blendasin yhdessä valkoisen luomivärin kanssa.


En ollut ihan tyytyväinen poskiin, joten sudin valkoista luomiväriä leuan lähelle, ettei varjostus olisi 'vääränmallinen'. Sen lisäksi korostin varjostuksen linjaa vielä levittämällä mustaa luomiväriä varovasti ja kevyesti valmiin varjostuksen päälle poskipunasiveltimellä.
Sen lisäksi lisäsin vähän bling blingiä Piggyn elämään ja sivelin helmiäisvalkoista luomiväriä highliteriksi poskipäille, se myös kivasti blendaa varjostusta poskipäillä.


Sen jälkeen oli aika värityspuuhien. Luomiväri saattaa helposti karista poskille, joten kannattaa pitää jotain paperia / kangasta tms. silmän alla, ettei mene hyvä pohja piiloon. Itse käytin olalla roikkuvaa t-paitaa. :D
Ei kannata pelästyä, jos tuntuu että aluksi näyttää ihan Abbathilta.

Kaikista kestävimmän tuloksen saa, kun muistaa laittaa silmämeikinpohjustusainetta sekä värittää halutun alueen ensin kajalilla ja sitten vasta päälle taputtelee luomivärin. Pysyy kuin tauti.


Sitten nenään ja hampaisiin vähän väriä. Leukaan myös! Oikeasti pitää sitten väri levittää koko kaulaan ja osaksi rintakehään, sekä piirtää ristejä väärinpäin siihen päälle.
Saatanallinen meininki koska why not?


Silmäpussien peittoon voi käytännössä valita minkä värin tahansa, riippuen vähän siitä millä tehosteilla haluaa mennä. En itse tykkää kullasta ja perus valkoinen/harmaa/musta on minun mielestä aika tylsä, joten päätin mennä punaisilla tehosteilla kuten eräässä ESP-promoissa Piggy tekee.
Sitä vaan levittää sellaisella mukavalla mututuntumalla sopivan verran alaluomelle ( poskelle ... ) ja lisää hieman mustaa luomiväriä, ja blendaa värit yhteen.
Kannattaa levittää punainen nimenomaan mustan jälkeen ja ei kamalasti sen päälle ( tai punaista alle ja mustaa päälle ) koska joskus lopputulos saattaa olla enemmänkin ruskea ...
Käytössä itsellä Sugarpillin Love+, joka on täydellinen, intensiivinen punainen josta on moneksi!


Lopuksi on vuorossa se kivoin osuus eli viivojen piirtäminen!
Otin aika tarkasti mallia että kuinka monta pitäisi olla ja about missä, jonka jälkeen hahmottelin ne siveltimellä ja vahvistin. Tässäkin paras ja kestävin tulos saadaan, kun piirrät viivat ensin kajalilla ja sitten päälle luomivärillä päälle.

En meinannut osata päättää että laitanko otsaan ristin väärinpäin vai raksin, mutta raksin ollessa enemmän Piggyn tunnusmerkki, niin valitsin sen. Niin kuin saattaa huomata, se meni enemmän tai vähemmän vinksalleen ... on ihan käsittämättömän vaikeaa piirtää edes joten kuten symmetrinen raksi omaan naamaan!

Ja sitten ollaankin valmiita. Kuvassa ei ole ripsiväriä, ei irtoripsiä, ei glitteriä ... ne jääköön ensi kertaan, nyt on harjoiteltu se perus sotamaalaus ja on kyllä ihana.Etenkään yläluomien silmien rajoja ei tarvitse eikä pidä häivyttää, ne saa kaikessa rauhassa olla kulmikkaat. Meikki tulee olemaan vielä intensiivisempi kun kaulan värittää mustaksi.Pakko tykittää miljoona kuvaa lookista, kun kerrankin kuvat onnistuu ja jaksaa muokkailla niitä. Tykkään!


Tottakai oli pakko ottaa Piggymainen kuva, vaikka en kauheasti pidäkään suoraan edestäpäin otetuista kasvokuvista, tuntuu että näytän jotenkin ihan muulilta. :D
En tiedä myöskään onko se hiukset vai meikki, mutta mulla tuli tästä kuvasta myös mieleen Darth Maul!

Äitini sanoi että muistutan haisunäätää, no, ainakin on aika helvetin badass haisunäätä.


Kaikista parasta on aamulla herätä näihin tunnelmiin. Tai no parasta ja parasta, jos saa sydänkohtauksen ja on niin onnellinen että sydän hajoaa kappaleiksi.
Jokainen joka on blogia seurannut pidempään, jokainen joka tietää mut ja kuinka paljon tästä tyypistä tykkään ( näin suht normaalisti ja lyhyesti sanottuna ), tietää kuinka helvetin paljon tämmöinen järkyttää ja lämmittää mun mustaa sydäntäni. Mut hei, ainakin nää on onnen kyyneliä!

Myönnettäköön että Piggyn sanavalinnat on hiaman kyseenalaiset kuvatekstissä, mutta sekös nyt minua haittaisi.
Mua ei yhtään haittaisi olla esim. Rouva Haisunäätä!


Kaikista nautinnollisinta on tosin se, kun saa rapsuttaa meikkiä ilman että tarvii pelätä että nyt se menee pilalle - koska se saa mennä pilalle kun puuduttava poseeraminen on ohi!
Mulla oli kyllä niin hauskaa tämän meikin kanssa, naureskelin vaikka kuinka monet kerrat peiliin katsoessa. Ja näytin super kuumalta, hah hah.

On se Piggy D vaan niin paras. Piste. Tästä asiasta ei keskustella, tässä asiassa ei ole vastaväitteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!