perjantai 1. heinäkuuta 2016

What the fuck are you doing here? Came to take your ship.

Olen vihdoin ja viimein ottanut itseäni niskasta kiinni! Eli aloitin vihdoin ja viimein katsomaan kahta "uutta" tv-sarjaa ja täytyy sanoa että pelkästään ensimmäisen jakson jälkeen olen pahemmin koukussa kuin Frodo sormukseen ( kyllä, aina on mahdollista siteerata Taru Sormusten Herraa! ) ...
Okei jos rehellisiä ollaan niin Melu sai aivopesunsa siihen vaiheeseen, että oli pakko katsoa eikä jatkaa taistelua vastaan.Black Sails!
Huh heijaa, merirosvot ovat aina kiehtoneet mua ja myös niiden tyyli - tämä sarja siis osuu ytimeen ja lujaa. Puhumattakaan siitä kuinka kuumia miehiä siinä vilisee! Ne on jo niin kuumia, että piti kehittää termi heitä mut seinään-miehistä. Tosin nämä taitaa loppujen lopuksi olla beibi mä heitän sut seinään-miehiä. Ahahha. Ihan mahtavaa!
Heti ekan jakson jälkeen mun toive-ammatti muuttui viekkaaksi luksus-huoraksi merirosvokaupungissa 1700-luvulla. Nassaun kaupungin oma Ulla Taalasmaa, tosin vähän seksikkäämmällä lookilla. Kyllä kelpaisi.Vikings!
Tätähän on hypetetty vaikka ja kuinka ja olen sen tylysti lisännyt katson sitten kun kerkeän-listalleni. Mikä vääryys! Näin Warcraftin trailerin ja mietin että mitenkäs tuo miekkonen näyttää niin tutulta - tein kotiläksyni ja tässä sitä ollaan. Olen vannoutunut siitä että Luke Evansin silmärypyt ovat seksikkäintä ikinä tässä maailmassa, mutta nyt voi olla että näillä silmillä ja silmärypyillä, Travis, mennään siitäkin ohi.
Mua on myös aina kiehtonut tämän tyyliset "vanhat asiat", mytologia sekä taistelut miekoilla ja jousilla, eikä millään tylsillä ja persoonattomilla aseilla. Ja hei naissotureita!!! AAAAAAAAA! Siisteintä ikinä.
Flokille kyllä repesin ääneen, ai että mikä hahmo ja etenkin nimi.

Onko muita sarjojen faneja? Olen pari tuotantokautta molemmissa jäljessä sitä, missä just nyt mennään, pitääkö mun valmistautua menettämään järkeni lopullisesti jaksojen edetessä vai onko vielä mahdollisuus pelastua tästä fanituksesta? :P

Kaikki kuvat : Google.

9 kommenttia:

 1. Vikingseihin tässä ihan taannoin lankesin minäkin. Katsoin ne neljä tuotantokautta viikossa :D Viidettä odotellessa..mikä kanava näyttää tuota merirosvosarjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ( Flokista sen verran että hahmo vaikuttaa mun mielestä selkeesti Aspergerilta, mikä on hieno piirre sarjassa.)

   Poista
  2. Ohhoh viikossa! Vähän siistiä :D Mä päätin että katon ensin ton Black Sailsin ekan tuottarin, sitten Vikingsiä ... ainakin yritän.

   Se on kyllä! On muutenkin aika siisti hahmo, ei nimi miestä pahenna :D

   Poista
  3. Siinä lähti joo vähän mopo käsistä :D Nimimerkillä joku painoi sen viikon duunia 3-4h yöunilla. Avasin tänään HBO Nordicin taas pitkästä aikaa ja siellähän se Black Sails komeili suosituimpien listalla. Näin alun perusteella taidan koukuttua tähänkin sarjaan :D Onneks nyt on sentään loma. Floki on ilmeisesti nimetty pohjanmiehen mukaan, joka löysi ja nimesi Islannin.

   Poista
  4. Kävi vähän samoin mulla, aina jos tiesi että on seuraavana päivänä vapaa / vapaata, niin kyllä tuli luukutettua monta jaksoa putkeen. :D
   Kannattaa katsoa, se on huikea! Pari jaksoa tuntuu että pitää katsoa, niin pääsee 'sisälle' sarjaan.
   Seuraavaksi itsellä vuorossa Vikings, jee!

   Poista
 2. Mä tykkään Vikingsien aihepiiristä ja joistakin hahmoista myös (Lagertha on mun yksi harvoista girl crusheista ja Björnistä tulee tuottareiden kuluessa niin vitun kuuma ettei mittään järkeä), mutta jotenkin se on mulle kuitenkin ollut sellasta ajantappamista eikä niinkään fanaattista seuraamista :)

  Mua rupes kans kiinnostaa nyt toi Black Sails, mistä löytyy? Netflix?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Lagertha <3 <3 hahaa, apua, musta se on jo nyt alussa kuuma mutta että vielä kuumenee siitä?! Tsiisus, lähettäkää ambulanssi!

   Mä katon sitä HBO Nordicista, mistä myös Vikingsia ja GOTia. :)

   Poista
 3. Me ollaan muuten joskus Hannen kanssa katottu Travis Fimmelin Tarzan-telkkusarja. Se oli siinä ihan pitkätukkanen ja siloposki, niin oli melkonen yllätys kun tajusin että Vikingsissä on tää sama mallipoika pääosassa x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ!!! Miten musta tuntuu että mä oon nähnyt sen myös, se näyttää vaan niin tutulta! Tosin musta se on nyt ryppyisempänä ja rujompana rutkasti seksikkäämpi kuin ihan siloposkena :P

   Poista

Scream for me!