maanantai 4. lokakuuta 2010

Kiss baby kiss, bang baby bang, suck baby suck, it's Vodevil

Heh, ehkä olisi vihdoin ja viimeinkin aika laittaa Wackenin ostokset tänne. Osaa onkin näkynyt ihan kiitettävästi täällä blogin puolella ;)


Tämä ei itseasiassa ollut 'maksullinen', vaan jokainen Wackeniin tullut (huom. jolla oli lippu itse festivaali-alueellekin) sai tämmöisen FullMetal-bagin rannekkeen vaihdon yhteydessä. Bagissa oli mm. avaimenperä, esitteitä, kynä jne.
Tämän vuoden Wacken-girlie paita. Halusin paidan, missä on KAIKKI bändien nimet. No, näyttää tuolta Mötley Crüe esim. puuttuvan, voi jes :D Hintaa tällä taisi olla 18 euroa.


Mötley Crüen uusi girlie-paita. 20 euroa.


Oli pakko ottaa tästä x-tra-xin hienosta pussista kuva :DBat Attackin mustat hotpantsit, x-tra-x, n. 23 euroa.


Ja sitten se Queen of Darknessin mega-iso koju ... olisi pitänyt ottaa enemmän rahaa mukaan, kaikkia ihania alennuksia! *_* No, tämmöinen kätevä iso kassi tuli kaupan päälle sekä uusin kuvasto..


Kiss kiss, bang bang


... ja sieltä tuli ostettua tämä muutamaan kertaan nähty punainen leopardi-mini. Hinta alennuksen jälkeen n. 24 euroa. Rakastan tätä. Meoww!


Jostain kojusta pääkallo-huivi, 5 euroa.


Ja lopuksi niittivyö, 3-rivinen, EHDOTTOMAAN TARPEESEEN. Hukkasin nimittäin oman 3-rivisen kartio-niittivyön vuonna 2008 Stonen keikalla Tavastialla, ja siitä lähtien olen etsinyt jotain kohtuu hintaista niitti-vyötä. Tämä oli 15 euroa.
Wackenissa oli esimerkiksi vyöt hyvin paljon halvempia suhteessa Suomen kauppoihin, näyttipähän hinnat olevan 10-15 euroa halvemmat kuin Suomessa. Kiva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!