sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Team Kippis goes to Sweden! (part. 3)

Päätin nyt kirjoittaa ihan kokonaan siitä HardRock Cafésta, koska sieltä on aluksikin ihan tuhottomasti kuvia :D

En nyt tarkalleen ottaen muista, mitä katuja käveltii mutta tuosta aukiolta näin Simbamaisesti sanottuna ; suoraa eteenpäin hetken matkaa erittäin monimutkaisen näköiseen risteykseen ja siitä vasemmalle ja suoraa ... suoraa ... suoraa! :D (Jos joku haluaa tarkemmat ohjeet, niin antaa kuulua, voin kysyä Iralta!)


Apua, me oikeesti ollaan siellä!

En tajunnut ottaa kuvaa HardRock Cafésta ulkoa (enkä kovin paljon sisältäkään, ups, oon huono turisti ...) mutta ihan cool paikkahan se oli!

Hmm, nälkäiset ja salaperäiset suomalaiset ;D

Päätettiin ihan alkajaisiksi syödä, vaikka mieli teki ennemminkin tilata niitä herkullisia huomia, mitä tuosta Drinkki-listasta löytyi! Drinkit olivat perus-hinnaltaan muistaakseni noin yhdeksän euroa, esim Margaritat tms. :)

No jos ollaan HardRock Caféssa niin kai sitä nyt pitää Drinkki-listaa hevi-merkillä osoittaa! :D (oikeasti tämä oli puhdas vahinko, jolle naurettiinkin ihan kiitettävästi)


Minä tilasin juustohampurilais-aterian. Pähkäilin vaikka kuinka kauan tämän, ja kahden muun kana-ruoan kanssa, mutta päädyin lopuksi perus kamaan. Ensi kerralla sitten kanaa! Oli ihan outoa syödä pitkästä aikaa jotain muuta kuin kanaa, mutta menihän se. Iso miinus siitä, ettei vaihtoehtona näissä hampurilais-aterioissa ollut kana versiota! Annoksessa oli muuten isoin tomaatin siivu, mitä olen koskaan nähnyt. Samoin sipulin :D

:)

:(

Oltaisiin kovasti ruoan jälkeen haluttu drinkit tilata. Tarjoilijat eivät tajunneet vihjauksiamme siitä, että haluamme drinkit. Eikä me jaksettu huutaa salin toiselta puolelta toiselle. Joten, kun oltiin täysin täynnä huonoa palvelua, niin saatiin se laskukin, thank God, jossain vaiheessa. Sen jälkeen päätettiin mennä kuvailemaan kaikkea, mitä kivaa oltiin nähty mm. vessa-reissulla. Tuli seottua aika pahan päiväisesti!
Olen varma, että olen kissa. Koska tuntui, että kuolin muutamaan otteeseen (onnesta, huom) ja oon vieläkin elossa!

Marilyn Manson & Spooky Kids. Ja Simba ;D

Ää x miljoona x miljoona huutomerkkiä.

Juu, kyllähän me moneen otteeseen pohdittiin, että miten saadaan salakuljetettua tämä pois. Ensi kerralla toteutetaan ;)

Bootsia kehiin. Tämä Daven bootsi oli aikalailla omieni kokoinen, eihän kukaan nyt olisi huomannut, jos olisin vaihtanut ne keskenään?


Hahaa, mikä ei kuulu joukkoon? ;)

Rest.In.Sleaze Dave. "Die young, live forever."
We will always love you!


Rakastan näitä tyttöjä ja rakastan tuota bändiä. :)


Piti saada coolikin kuva. No, Iralta varastin toisen bootsin ja ei kun posettamaan ;)

No voi vitsi mitä turisteja ...

Muikea Simba. No kai sitä nyt on pakko olla muikeana tulevan aviomiehen rinnalla!

Wihii!

Toki itse paikan päällä oli kaikkea muutakin krääsää vaikka millä mitalla! Madonnan vaatteita, Guns'n'Rosesin juttuja (ja minä pälli en ottanut kuvia kun patterit loppu, passsska!) sekä Eminemin jne. Siis hei, Eminemin? What? Eikö me olla HardRock Caféssa? Mistä lähtien Eminem on ollut hard rockia, kysynpähän vaan .. Ja meitä myös vähän hymyilytti musiikki, mitä siellä soitettiin. Se oli ennemminkin semmoista aukuis-rockia, tosin kyllähän siellä kerran Poisoniakin tuli, nam!

Voin suositella paikkaa, ei mitään hirmu kallista ja kuitenkin näkemisen arvoinen! Seuraava postaus onkin sitten jo siitä, kun olemme päässeet itse risteilyn makuun :)

2 kommenttia:

  1. Haha mäki haluan reissuun, teidän reissunne meinaa vaikuttaa niin hauskalta xD

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :D
    No jos Ruotsiin mielii, niin sinne voi päästä jopa 11e/suunta ;)

    VastaaPoista

Scream for me!