lauantai 2. lokakuuta 2010

Team Kippis goes to Sweden! (part. 2)

@ Tukholma, 9.9.2010

Siinä se on. Tukholma. Omg :D

Me siis saavuttiin rakkaaseen naapuri maahan siinä noin aamu kymmeneltä. Oltiin aika unisia ja wtf, koska kauneusunet ois voinu kyllä vielä jatkua, mutta sitten piti vaan raahata miljoonat kassit ja pussit täpö täyteen bussiin, jossa oli tavallista ärsyttävämpiä suomen ruotsalaisia. Argh. Get a life!
Me suunnistettiin vaan sinne keskustaan, ja sitten päädyttiin aikamme käveltyä SUORAAN johonkin paikkaan jonka Ira tiesi. Samoin mä tajusin yhtäkkiä että "tää on se pää-ostoskatu, mä TIIÄN mis me ollaan!". Aika siistiä :D Päätettiin pitää pieni lepo-tauko siinä aukiolla.

Hej på dig, mamma och pappa! Jag är in Stockholm! (ruotsi 10+)

Koska olen hyvin usein aamuisin laiska shaisse, niin en ollut jaksanut meikata muuta kuin kulmat ja ihon ja tukkakin oli sieltä itsestään, ni päätin pitää suosiolla aurinkolaseja koko päivän.

Aamu alkaa KitKatilla. Nam.

Kulturhuset.

Joku ympyrä (jossa oli joku ihme kuvio, mutta se oli silti kello) katolla, joka pyöri :D

Ostoskatu oli kyllä aikamoinen kiusaus. Piti vain rystyset valkoisena puristaa laukkuja ja antaa kuolan valua, nähdessä niitä kutsuvia kaupan ovia. Oli sen verta rajallinen budjetti :/

AiraSamulin-Simba feat Ira, Iran matkalaukku ja Maijun tähti-kassi.

Ira the matkaopas.

Ira oli kyllä niin paras, koska se ymmärsi niin hyvin ruotsia ja jopa kartasta jotain. Kyllä mekin varmaan Maijun kanssa oltaisiin voitu ehkä ymmärtää, mutta minkäs sille voi jos on vähän blondi :D (älä suutu nyt, Maiju!)

Maiju on raha-naisia.

... Toisin kuin me. Ollaan niin köyhiä että ...

... pitää syödäkin viimeiset rahamme.
(p.s. Tajuttiin vasta kun otettiin nuo rahat suusta että hei, ne tuskin on maailman puhtaimpia. No, shit happens!)

Team Kippis goes Team shoe. Kuka on meistä eniten tr00? :D
p.s. Älkää kertoko Iralle, että se olin minä, joka varasti noi bootsit. Ne sit vaan niiku hävis!

Tultiin tolla aukiolla siihen tulokseen, että halutaan ehdottomasti käydä Tukholman HardRock Caféssa! Lopulta alettiin hilaamaan itseämme sen suuntaan. Sinne oli semi pitkä matka tuosta paikasta, varsinkin miljoonien kassien kanssa. Ja varsinkin, kun ei tajuttu käyttää metroa :D Mutta oli se sen vaivan arvoista! Siitä lisää seuraavassa postauksessa! Siellä oli muutama maailman hienoin juttu! ;)

3 kommenttia:

 1. *Jag är i Stockholm. n_n XD OLI PAKKO

  VastaaPoista
 2. Meikäkin meinas alkaa kielipoliisiksi, mutta Candy ehti ensin. Niin ja se ostoskatu on varmaan Drottninggatan? Mäkin tässä just suunnittelin laivareissua Ruotsiin tuossa helmikuussa :) Sinne rymyämään ja juhlimaan synttäreitä. Mutta kivoja matkakuvia!

  VastaaPoista
 3. Candy : Voi kauheeta, mä en edes tajunnut että kirjoitin ruotsia ja englantia sekaisin! :D Yleensä en jaksa korjata tekstistä kirjoitusvirheitä, silloin harvoin kun niitä satun huomaamaan. I'm a lazy bitch XD

  Mistress Mystral : Jep, Candy oli nopea! Joo, just se! Oikeesti, vähän kivaa :) Tästä täytyy jutella tarkemmin, koska mäkin olen ajatellut suunnata joskus helmikuussa Ruotsiin .. Uujea! Kiitti, ja lisää tulee! :D

  VastaaPoista

Scream for me!