lauantai 18. joulukuuta 2010

Baby, I'm the liar and you haven't got one clue

Tällä viikolla mun piti olla ihan tylsä.
Aluksikin, joku pöpö pahainen päätti iskeä muhun ja tulin kipeäksi, tiistaina vaan makasin sängyn pohjalla kun ei pystynyt edes istumaan.
Noo, torstaina olin jo sen verta kunnossa että menin töihin, ja päätin uhmata luonnon lakeja ja menin kuin meninkin katsomaan Sister Sin:ä! Siinä on niin kick ass bändi että huh huh, tutustukaa ihmeessä!
Noo, perjantaina menin kyllä töihin mutta päätin siltikin vielä uhmata luonnon lakeja ja menin katsomaan misujen kanssa Reckless Loven vikan Suomen keikan vuonna 2010 (tästä oma postaus tulossa, of köööööööööörs).
En oo tehny mitään, oon ollu sängyn pohjalla kuolemassa ja toisaalta oon vaan ollu bilettämässä ja nyt istun kotona, vihdoin ja viimein. Ois mm. miljoona asiaa hoidettavana mutta täällä mä vaan bloggaan ja kuuntelen Wild Touchia, ahh.
Ahkera ehtii olla koska vaan :D


Niin, mä siis blondasin tossa viime viikolla mun hiukset. Tällä kertaa mulla oli vaan L+ (viimeksi L++ ) ja se ei kyllä blondannu tätä ihan yhtä vaaleaksi, mutta teki työnsä ... Ja mulla on vieläkin pieni alue tuolla alla mustaa/paska punasta, koska taaskaan väri ei riittänyt koko päähän. Tosin mä kyllä halusin nyt tästä mistä 'kaikki näkyy' niin juuren/undercutin värjätä tosi tarkasti, ja väsäsin sudin ja vaalennus-mömmön kanssa tovin jos toisenkin -> jakaus, värin levitys, jakaus, värin levitys, jne.
Anygays, oon vihdoin ja viimein tasaisen punainen, ja I mean, PUNAINEN.
Ignooratkaa seuraavista kuvista mun ''meikki'', (en jaksanut pestä niitä pois baarin jäälkeen :D shame on me) mutta tältä se nyt luonnossa aika lailla näyttää ;Ja sitten viime viikolla olin badass ja shoppasin itselleni jottain. Joululahjoja en oo vieläkään ostanut, mutta oon kyllä miettinyt aika pitkälle jo että mitä annan ja kellekkin, ha haa!Sexyt rock-kynnet Seppälästä. Bling bling!


Spider-sukkahousut GTstä.


Löpäärdi-sukkahousut GTstä.
Joiden haaruksissa on tätä nykyä kaksi reikää, thanks goes to RL :D


Luuranko-paita GTstä, joka löytyy jokaiselta tänä päivänä, siksi minäkin! No ei.


Jakku Seppälästä femmalla.
Mulla on näitä kaksi ; toinen tuunataan, toinen pysyy tämmöisenä :D

Niin joo, tossa jokunen aika sitten ostin vaaterekin, jonka vielä kokosin ihan itse.
Mitä nyt se on vähän vinossa, mut onpahan ainakin omistajansa näkönen!And I like it!

2 kommenttia:

  1. Mun osa tukasta tuli ihan valkoseks sen L+ takia :D huomena sitte pinkkiä taas!

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, mulla ei vaan :D
    Uuu pinkki rocks!

    VastaaPoista

Scream for me!