maanantai 13. joulukuuta 2010

Smoke and drink and screw, that's what I was born to do

Lauantaina tapasin hyvää ystävääni Saksasta, Annea, ja päätettiin myös tyttöjen kanssa mennä illalla Bäkkäriin (surprisee ... :D). Reetta liittyi seuraan jo aiemmin ja käytiin parturi-kampaamo Purplen pikkujouluissa (olipas muuten mukava paikka!) ja Emma liittyi sitten just ennen Bäkkäriin soluttautumistamme, keraa 15 sentin korkojensa, mulla oli vaan 9 tai 10 senttiä. Tuli sheikattua äässiä ja keksittyä maailman huonoimpia iskulauseita ja vietettyä yksi super hyper mukava ilta! Kiitti tytöt ja Emma, en ANNA sun lähtee pois Suomesta :C
Tässä ensimmäin satsi kuvia, kunnes saan Emmalta lisää kuvia (KRHM KRMH), Annelta kuvia ja jaksan muokkaa omat kuvani, hahahah.
Ei otettu baarissa yhtäkään (iha hyvä vaan) kuvaa, mutta innostuttiin ottamaan näitä kuvia viiden jälkeen aamulla ... kukin taplaa tyylillään, vai miten se meni?

Sheikkaus posse.Oon uusi Mäkkärin malli :D

Note to self ; älä osta GTstä verkkosukkahousuja.

Heinähattu.

Vilttitossu, jonka päästä katosi puolet.Kuvissa näkyy mun "uusi tukka". Vaalensin sen ja nyt ei ole enää semmosta ällöä laikukkuutta :)
Tästä lisää myöhemmin ...

Nyt oon kotona, ja vihdoin ja viimein varasin itselleni ajotunteja, eka on 28.12., pliis, lukitkaa joko ittenne tai mut jonnekki :D

Aamulla oli todellinen Hulk-Simba (=vihainen) liikentessä, mutta tätä nykyä oon jo aika perus-Simbainen, nyt tarvii jotain aivot narikkaan-toimintaa (=Sims 2 :D) ja tänään kun ON MAANANTAI, niin Huippumalli Haussa ja Täydelliset Naiset JA Sinkkuelämää! Nananannannananananannanaaa!

Maukasta maanantaita, bitchit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!