perjantai 16. syyskuuta 2011

Dead will dance for what is left

Olen ostanut tässä kesän loppu puolella kolme paria Pleasereita ... kaikki mallit semmoisia mitä olen etsinyt jo piiiitkän aikaa!
Olen enemmän kuin onnellinen löydettyäni nämä kaikki :P

2/3 parista. Kaikki mustaa pvc:tä :P

Ihanaiselta Anna Grammilta ostin peräti kaksi paria!
Malliltaan nämä ovat ( Annan sanoja lainaten :D ) "periaatteessa sama kuin merkin Sky-mallistossa, mutta korko on tuollainen tavallisia "stripparikenkiä" tukevampi ja melko lailla erilainen kuin mitä muissa merkin kengissä nykyisin on". Aivan iiiihanat!
Hintaa näillä oli huudon jälkeen 20,00 € ( + postit ). I think I'm in loooove.Kiitokset Annalle mukavista ja herkullisista kaupoista! ;)

Tänään ollaankin koulun kanssa menossa Habitare-messuille. Illalla suuntaan Nosturiin katsomaan Negativea ( !!!!! ) ja Private Linea varsin Keski-Eurooppalaisessa seurassa ... toinen tytöistä on Saksasta ja toinen Luxembourgista. Shaisse! ;D

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kengät <3 Tahtoo myös tuollaiset!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että tulivat perille! Mä muuten kutsuin noita popoja transukengiksi, ne on vaan luonnossa ja ilman jalkaa havaittuina jotenkin niin massiiviset. :D Niillä myöskin kohoaa transupituuteen. :P Vähän kyllä v-tuttaa että oma räpylä ei noihin mahtunut mutta saivatpahan nyt hyvän kodin.

  VastaaPoista
 3. Leena ; Eikö olekkin! <3 Suosittelen, yllättävän hyvät jalkaan :)

  Anna Gramm ; Tulivat, tulivat :)
  Toi on kyllä totta, semmoset vibat kyllä lähtee :D
  Noo kenkiä tulee ja menee, kyllä jotkut ihanat vielä kohdalles osuu, usko pois! Ja vielä monet ;)

  VastaaPoista

Scream for me!