torstai 15. syyskuuta 2011

They left us alone in the maelstrom - as you can see we're all clearly alive

Oon pitänyt pientä shoppailu-taukoa tässä, koska rahaa on uponnut niin paljon kaikkiin matkoihin joita on ollut ja on tulossa.
Tässä kuitenkin joitain ostoksia kesältä!

Muutama pari kenkiäkin ja pari oikein muhevaa juttua on tullut myös hankittua pitkän etsinnän jälkeen mutta ne esitellään myöhemmin ;)Ihana teeppari Gina Tricotista!
Rakastuin erityisesti tohon pääkallo-printtiin ( ylläri! ) ja ajattelin käydä vielä toisen tämmöisen hakemassa, ihan vain varmuuden vuoksi. Harvemmin löydän näistä ns. normi-kaupoista mitään kivoja valkoisia t-paitoja joten niitä pitää sitten hamstrata.
Tää malli aluksi epäilytti mua mutta on lopulta oikein kiva! Löysä malli kylläkin ja edestä aika lyhyt ( ja takaa pidempi ) mutta koska itse en pidä kamalasti yli suurista vaatteista varsinkaan ylä-kropassa niin otin koon M vaikka L olisi helman pituudesta ollut lähempänä normi paidan mittaa.
M on myös aika iso mutta ei liian, ei tule semmoista oversize-viboja vaikka ne vibat onkin tällä hetkellä muodissa. Sopivan löysä muttei näytä siltä kuin olisit pukenut päällesi festari-telttasi!
Mua ei varsinaisesti kiinnosta oman tyylin kohdalla muoti mutta alani puolesta sen "pitää" kiinnostaa ja toki tykkään seurata muotia. On vain hauskaa joka ( esimerkiksi ) syksy huomata kuinka muoti-lehdet hehkuttaa että tänä syksynä esimerkiksi ruskean eri sävyt, nahka, tweed sekä viitat ovat IN.
Ihanko tosi? En olisi arvannutkaan vaikka sama virsi lauletaan joka syksy :D


Lindexin alesta pinkit shortsit. Suuri vääryys että näitä ei ollut mustana, ei edes normi-hintaisena!
Rakastan shortseja ja minihameita koska niihin voi yhdistellä erilaisia sukkahousuja jolloin saa asuun sitä jotain.
Mun H&M:n parhaimmat mustat shortsit ikinä on nyt aivan hajoamassa käsiin ( tai paremminkin jalkoihin ... ) ja mun on pakko metsästää joko samanlaiset tai samantapaiset jostain ( mitä luultavammin homoämmästä! ) ja aion kyllä hamstrata niitä parin kappaleen verran.
Siistit mutta silti asuun kuin asuun sopivat. Mun sydän itkee verta koska noita kulumia ei voi edes korjata! Raaaah! :D


Sukkahousuja .... ei koskaan voi olla liikaa! ;)
Leopardi-kuvioiset Robinhoodin alesta ja oikealla olevat tähti ihanuudet Lindexistä. Tolla So.U:lla on Lindexillä tosi kivoja sukkahousuja ja alusvaatteita.
Jokainen joka etsii sukkahousuja joissa on pientä jujua ja jotka eivät ole hinnaltaan mitään helvetin 200 € Vogueita suosittelen tonkimaan Robbarin tarjontaa. Sama leggareissa. Miksi tyytyä paskaan laatuun ja korkeaan hintaan kun voi saada samantapaista paskaa laatua halpaan hintaan?
Tyhmähän ei ole se joka hinnat päättää vaan se joka ostaa.Legginsit foliosta! No ei nyt ihan :P
Mutta melkein, voisi sanoa, käärmeen nahka kuvioinnilla vaan, haha. Nämä lähti Robinhoodin alesta myös mukaan hyvään hintaan. Näiden seuraksi tarvin ne New Rockit. Täydellistä!Kyllä, oi kyllä. Paljetti-legginsit huuto.netistä!
Vapise Olli Herman Kosunen, mun legginsit kiiltää saletisti enemmän kuin sun ;DTrippin lila leopardi-kuvioinen minari huuto.netistä!
Siis olen itsekin vähän hämmentynyt kun olen alkanut hamstraamaan vaatekaappiini muutakin kuin mustaa ja punaista. Pinkki, valkoinen sekä lila änkeävät vaatekaappiini kuin pahimmat horatsut ( yrittävät, toim.huom. ) änkeä eturiviin esimerkiksi Children Of Bodomin aikana!
Alan pikku hiljaa päästä typeristä säännöistäni eroon, joiden mukaan punaisen tukan kanssa ei sovi muka pinkki tai lila. Miksei sopisi? Laitetaan sopimaan! :P

Nyt täytyy alkaa siivoomaan tätä sikolättiä. Täällä näyttää kuin olisi pari pommia räjähtänyt! O-ou.

3 kommenttia:

  1. Lady Grotesca ; Se on ihana! ^^

    Leena ; Heh, eikös olekkin! Tota kun saisi vielä punaisenakin :P

    VastaaPoista

Scream for me!