tiistai 6. syyskuuta 2011

Party aint over 'til we say so!

Oon pahoillani super pitkistä päivittely väleistä.
On vähän totuttelemista tässä rytmissä ja uudessa elämän tilanteessa, etenkin kun kesän vapaat kaksi viimeistä viikkoa tuli riekuttua aika rankasti ... heh.

Tässä pikainen sneak peak ... lisää tästä postauksen lopussa ;)

This was just the start of everything ...

Mutta tähän väliin jotain tietoa mitä kuuluu änyyteenyt.
Aloitin opiskelut Espoon Omniassa. Muutin tänne ah niin ihanalle pääkaupunkiseudulle ja olen kyllä enemmän kuin innoissani kun saan asua YKSIN!
Okei, asun kahden muun kämppiksen kanssa, mutta ovat mukavia ja tässä on lähellä kaikki kiva. Vielä pitäs kuntosali löytää :P

Tällä hetkellä poden ehkä maailman pahinta vaate-kriiseilyä ... huomenna on taas aika lähteä kohti Ruotsia ja Close-Up Båtenia !!!
Siellä esiintyy ... yllätys yllätys *rumpujen pärinää* Hardcore Superstar! :D Ja muutama muukin bändi, mutta itse menen sinne lähinnä HCSS:n takia.
Sen jälkeen ollaan vielä pari päivää Ruotsissa ja tullaan takaisin Suomeen sunnuntaina illalla ja sitten olisikin vuorossa Apocalyptican official afterpartyt Bäkkärissä. Sinne kaikki!
Maanantai tulee olemaan mielenkiintoinen päivä :D

Värjäsin ja leikkasin viime viikonloppuna hiukset. Mulla ei ole ollut tällaista otsista varmaan vuoteen ja on oikein mukavaa vaihtelua!
Tosin, undercut toisellekkin puolelle himottaa enemmän kuin vähän ... näyttäis niiiiin helvetin hyvältä!
Tuntuu taas mukavalta olla puna/musta, saapahan käyttää pidennyksiä. Eipähän tarvi vaivata aivoja sen kummemmin :D

 Yo, yo, biaaaatch.Nyt on mustaa siis otsiksen alla ( mielessä siintää yksi toinen väri idea otsikseen, saa nähdä toteutanko! ), sekä ala hiuksissa kokonaan. Näyttäisi tyhmältä pitää tällä lyhyellä puolella pidennyksiä jos siellä ei olisi mustaa, laitan ne yleensä alle ja punaiset päälle.
Huomasin myös että hiukset on aika pitkät. Missä välissä ne on oikein kasvanut?! "Otsiskin" ( katso postauksen eka kuva ) oli aivan mega-pitkä ... mutta nyt baibait emo-lookille, ainakin hetkeksi ;)
Otsis yrittää siis olla tuommoinen pyöreähkö, täytyy vielä vähän fiksailla. Leikkasin tuon parin lonkeron ja shotin jälkeen :D

Mitäs tykkäätte?
Itselle ainakin maistuuuu. Muutenkin, olen taas jotenkin luomassa nahkaani ja innostunut joistain aivan oudoista vaatteista ja tyyleistä, jotka luulin jo unohtaneeni. Inspiraatiolle ei näy loppua haha!

Palaillaan Close-Upin jälkeen blogiin paremmalla panostuksella. Siis jos palataan. Ootte ihania! Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Scream for me!