keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Skogsröjet 2011

Tosiaan, W:O:A:n jälkeen meitä odotti parin päivän lepo ja torstaina lähtö kohti Ruotsia. Edessä oli siis Skogsröjet niminen festari jossa esiintyisi SISTER ja Hardcore Superstar!
Kuvamateriaali on astetta mielenkiintoisempaa joten suosittelen juomaan ne teet nyt ennen kuin menevät väärään kurkkuun :D

Matkahan alkoi kotoa jälleen kerran pienen pienen kiireen saattelemana. Ilmakin oli aika pahaa enteilevä, oikein uhkuivat että "äläs tyttö lähde minnekkään tänä viikonloppuna" mutta minäpä lähdin! HAA HAA!

Bye bye, Finland.


Meillä lähti siis ilta-laiva Turusta kohti Tukholmaa ja siitä sitten jollain bussilla T-Centralille ja bussilla X Norrköpingiin ja sieltä sitten vielä bussilla X Rejmyreen.
Voin kertoa että bussit kannattaa aina ottaa etukäteen selville jos lähtee jonnekkin ulkomaille festareille. Jos ei oltais otettu selville oltais oltu niiiiiin hukassa!

Koska oltiin jo aikaisin aamulla Tukholmassa käytiin laittautumassa vessassa ( perus! ) ja siitä jatkettiin bussilla matkaa Slussenin kautta T-Centralille josta otettiin Swebus kohti Norrköpingiä!

Kohti ääretöntä ... ja sen yli!

Moshpit? Wall of Death?!

Who said that Proff is not strong stuff?

Trying to get them DOWN.

Bussi-matka kesti noin kaksi tuntia jonka aikana ehdin meikata ja miettiä Iran kanssa päämme puhki että miten helvetissä saadaan kaikki kamat busseihin yms. koska meillähän oli jo valmiiksi ihan helvetisti tavaraa jonka lisäksi ostettiin vielä semmoinen kärry kun ostettiin mm. kaksi lavaa karpalo-lonkeroa ( love !!! ) jne. Mehän päätettiin että tavaraa otetaan vähemmän kuin Wackeniin mutta sitä oli saletisti enemmän :D

Few limousines waiting for us ...


Käääääk! 


My boob(ies) wanna say hi to youuuu!

Postin tuo, postin tuo Pate jokaisen luo ...


Lopulta me päästiin Norrköpingiin. Joka oli ihan kivan oloinen paikka. Sieltä sitten parin kivan tytsyn avustuksella päästiin kohti Rejmyreä jonne pitikin mennä kahdella eri bussilla. Ensimmäinen pysäkki oli jossain helvetissä, keskellä ei mitään ja siitä sitten jonkun ajan kuluttua toisella bussilla kohti Rejmyreä. Pysäkillä tavattiin muutama muukin suomalainen :)
Siitä sitten vaan täpötäyteen bussiin ja nokka kohti mettää!

Hejjjj! In the middle of fucking nowhere :D


Joskus pitäisi ehkä ottaa enemmän selville paikasta ja varsinkin jos paikan nimi on Skogsröjet niin se saattaa oikeasti olla keskellä metsää. Tie vaan kapeni kapenimistaan kunnes saavuttiin pienen pieneen "kaupunkiin" jossa oli peräti muutama kauppa ja kirkko.
Oltiin ihan että tää ei ole todellista ... Pysäkiltä piti kävellä suuntaan X aika kauan kunnes päästiin omakotitalo-alueelta pienelle nurmi alueelle jossa sijaitsi festarin info ja rannekkeiden vaihto/yms. Katsottiin sitä näkyä ihan suu auki. Ei siinä mitään, pienet festari on kivoja, mutta Wackenin jälkeen se tuntui HYVIN PIENELTÄ.
Ei ollu kovin kivaa vetää sitä tavara määrää nurmikolla/vitun huonolla hiekkatiellä ja hermothan siinä meni. Varsinkin kun aikaa on erittäin vähän ennen kuin SISTER aloittaa ja sitä ennen pitäisi saada teltta pystyyn, tavarat järjestykseen ja känni päälle!

Lopulta saatiin raahattua ne helvetin kamat leirintään, joka oli ehkä 1/20 osa Wackenin leirinnän koosta. Eihän siinä voinut muuta kuin nauraa! Ihan mahtavaa että festari-alueelle oli alle viiden minuutin matka eikä 15 minuutin! :D
Ja saatiin muuten teltta ihan omin avuin pystyyn. Ja paljon paremmin kuin ne veljekset Wackenissa. Teltta oli puolet isompi kun se oli koottu oikein!
Sitten avattiin lonkerot ja minttuviinat ja suunnistettiin alueelle ja kohti SISTERin eturiviä!

Onneksi nousuhumala alkoi juuri sopivasti ( ja varsin huipukkaasti ) SISTERin ekojen biisien aikana ja keikka oli mm. ihan vitun mahtava!
Kiljuin ääneni käheäksi ja näytettiin hyvinkin krhm edustavilta siellä keikalla.
Onneksi en tähän hätään löydä sitä hienoa eturivi-kuvaa jossa näytetään varsin hassuilta - alan epäillä että suupielet oli korkeammalla kuin korvissa. Oltiin niin muikeena että!
Sain muuten yllättävän hyviä kuvia, ihan epätodellista, kädet tärisi kuitenkin sen verran :D

 Maha näkyy ja naapurin pojjaat nauraa.

Jauuujauuujauuu.


Hmm ... wait ... how this should go ... omg.


One of my own favorites of the photos what I took.

Jos sun lysti on niin taputa. Perkele.
If this is not cool, then what is? ;)

SISTERin jälkeen palattiin leirintään ja keskityttiin siihen olennaiseen eli juhlimiseen!
Luojan kiitos kamera pysyi laukussa suurimman osan ajasta ... mutta tuli tutustuttua illan mittaan ihan mahtaviin ihmisiin :)
Meidän teltta-naapureina oli suomalaisia jotka olivat suomenruotsalaisia ja me ei kerta kaikkisesti osattu puhua ruotsia ymmärrettävästi vaikkakin  toki ymmärrettiin sitä joten puhuttiin suomi-englanti-ruotsia heidän kanssaan, super siistiä haha!
Tavattiin myös paljon semi-tuttuja Ruotsista sekä kierreltiin ympäri ämpäri leirintää tutustumassa uusiin!
Törmättiin myös SISTERin Lestattiin joka on ihan huippu tyyppi. Ai että! Juotettiin sille meidän viinoja ja tuputin sille, tietenkin, Ouuuuuzoooa!
Ikäväkseni en muista mitä ollaan sen kanssa juteltu mutta kuulemma olen toitottanut että niiden PITÄÄ tulla Wackeniin ja niiden PITÄÄ tulla Suomeen, sen PITÄÄ juoda mun Ouuzoa ja että niiden keikat on olleet ihan vitun hyviä ja jotain sinne päin ... en kestä itseäni!
Parastahan tässä on se, että Lestat on kysynyt että kummasta keikasta tykkäsin enemmän. Olen antanut täysin rehellisen vastauksen joka on kuulunut "tästä, koska tästä sentään muistan jotain. Harry B Jamesista en oikein mitään vaikka hyvä meno oli!" :D
Joskus voisi olla viisasta miettiä kahteen kertaan mitä suustaan päästää, mutta koska se ei tunnetusti ole vahvin taitoni, en sitä oikeastaan ikinä tee. Onneksi Lestat ei suuttunut vaan totesi vain nauraen ( pienen hiljaisen hetken jälkeen :D ) että "sitä tapahtuu meillekkin joskus, että ei se ole niin justiinsa!". Niin! Siinäs kuulitte :P
Lestatilla oli miesten versio mun jonotus-villapaidasta ( ei, ei se vihreä ... thank God! ) joka totisesti on jäänyt ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoilleni kummittelemaan ... tosin nykyään se oli musta ihan söötti. Harmi kun ei ole kuvaa :(

Ira, Tim, Simba and Ylva!

Johan och jag!


Jossain vaiheessa ollaan kömmitty takaisin festari-alueelle jossa ollaan törmätty SISTERin muihin tyyppeihin!
Ja jälleen kerran rakas ystäväni karpalolonkero+minttuviina-drinkit ovat vieneet aika kiitettävästi itseltäni muistin joten en muista .... no, melkein mitään mitä olen selittänyt. Mutta jotkut oikein kehittävät paasaukset on ollut, se on varmaan!
SISTERin tyypit on vaan niin hurjan mukavia ja pähkähulluja ( ja ei hullumman näkösiäkään ;> ) että niiden kanssa tulee luonnostaan juttuun.
Niinkin hyvin että poseeraa kameralle perse paljaana. Olen armollinen Rikkille enkä laita niitä kuvia tänne. Joku roti :P

Jauuuujaaaauuuujauuuuu!

Wtf is happening ....

Trying to say him that let's take photo! Obviously it's me who didn't get the idea :D

OMG wtf happened to my face ...

Ja näistä seuraavista poseerauksista voi sitten syyttää vain ja ainoastaan noita edellä mainittuja/nähtyjä jätkiä. Älkää missään nimessä kysykö että mitä ihmettä näissä tapahtuu koska en itsekkään tiedä, mutta se on varmaa että jotain hyyyyvinkin mielenkiintoista. Simba on tarkistanut Rejmyren nurmet ja voin kertoa että ne oli ihan mukavia :D

Jou määän!

The sexiest girl in Skogsröjet.

Tääl on bileet, kaikki sileexx.

Jälleen kerran ollaan palattu takaisin leirintään ja ryyppäämään ja ollaan paasattu Iran kanssa oikein olan takaa. Onneksi vain me kaksi tiedämme mistä paasattiin ja onneksi kumpikaan ei muista että mitä. Perfectoo!
Ilta meni mukavaakin mukavammassa seurassa, tosin se päättyi aika hauskasti ( nyt sille voi jo nauraa, silloin se ei naurattanut ) ja seuraavana aamuna heräsin aivan kohmeessa, aivan tiedottomana missä olen ja etsien kenkiäni yli kymmenen minuuttia koska piti päästä vessaan.
Siinä on sitten kiva huomata yhtäkkiä että ne kengät on jalassa ja hoippua kohti vessaa miettien samalla että mitä helvettiä eilen on tapahtunut :D

Lauantaina oli vuorossa mm. Pretty Boy Floyd, Hardcore Superstar, Baby Jane, Dirty Passion jne. sekä kaverin bändi Siphon Fuel jota ei keretty katsomaan kun piti meikata ja sammuttaa janoa. Shh, sitä ei tarvitse niille kertoa, haha!

Piizzaa.


Pullia :D

Ensimmäinen bändi mitä ehdittiin juuri ja juuri katsomaan oli Illfigure. Tai no, minä saatoin katsoa jotain muutakin kuin bändiä ;)
Bändi ei ollut lainkaan hassumpi, mulla tuli siitä jotenkin mieleen vanha Amoral ja Profane Omen. Olisin mennyt siihen hurjaan muutaman ihmisen moshpittiin jos olisin kyennyt mutta tyydyin vain tuijottamaan ... "bändiä". Hähää!Pretty iiimouuu :D

Pretty small moshpit, at least after what I saw in W:O:A :D

Keikan loppu puolella oli pakko lähteä pois koska siihen paistoi niin kuumasti aurinko että olin jo tuntevinani että liivini niitit/sirkat sulaa mun ihoon.

Siitä sulavasti mentiin varjoon viilentymään ja katsomaan Dirty Passionia!
Lauantai ei todellakaan ollut paras päivä kuvailujen suhteen joten vain suhailin jotain sinne päin.

Lauantaina myös sattui eräs astetta hauskempi juttu. Oltiin siinä katselemassa paitoja, ja sitten päädyttiin katselemaan SISTERin paitoja ja mallailtiin siinä niitä tovi jos toinenkin. Mitäänhän ei pitänyt ostaa mutta sanotaanko nyt näin että se ei ihan pitänyt *puppyface*.
Sen jälkeen jotain hehkutettiin semmoista flyeria toisillemme ja paitoja ja ilmeisesti olivat Rikki ja Carikin otettuja kun ostettiin viimeset vanhan mallin paidat, koska tottakai kyseiset henkilöt tulivat juuri silloin siihen oikein rehvakkaasti virnuillen ja moikaten ... olivat nähneet koko typerän episodin. Yritettiin siinä sitten esittää tosi coolia vaikka epäilen että ei oikein onnistuttu siinä :D

Party on!

Piilomainontaa :O

Oltiin ensin päätetty että mennään jonottamaan Hardcore Superstaria mutta ei sitten jaksettu. Päätettiin sen sijaan avata skumppa ja mennä kerrankin vähän taaemmas bilettämään :D

Hassuja juttuja tapahtui myös ennen kuin päästiin itse festari-alueelle. Järjestyksenvalvoja halusi tutkia mun tukan samalla tavalla kuin vartalon, että onko siellä piilo-pulloja. Anteeksi mitä. MUN HIUKSET?!
Oikeasti, tuo on yksi niistä jutuista joita kerron sitten mummona lapsen lapsilleni. En olisi ikinä uskonut ettäö noin käy :D


Ennen HCSS:ää ehdittiin tsekkamaan Fatal Smile mikä ei ollut lainkaan hassumpi!Ja sitten oli vuoro Hardcore Superstarin! Sopivassa nousuhumalassa ei edes haitannut vaikka oli tyyliin 3. tai 4. rivissä vaan laitettiin jalalla oikein mukavasti koreaksi!
Keikka ei kyllä omiin henk.koht. top 3:n päässyt, musta Here Comes That Sick Bitch aina jotenkin latistaa tunnelman, se ei musta sovi festareille. Mutta olihan se keikka toki ihan paras, koska kerrankin pystyi keskittymään itse fiilikseen eikä siihen että yrittää repiä niitä käsiä pois kurkultas kun toiset yrittää tunkea eturiviin ja mm. Vic heitti kitaran yleisöön!
Tosin, koska keskityin enemmänkin keikasta nauttimiseen sen seurauksena sieltä lähti kotiin surkeimmat HCSS-kuvani ikinä. Noh, pikku vikoja :D


"Hey you, you wanna know about the sadistic girls?"

Jag heter Jocke och jag är gorilla.


Shake that ass hand for me!

Anyone?

HCSS:n jälkeen mentiin katsomaan hetkeksi Pretty Boy Floydia ja sieltä takaisin leirintään juomaan ja hakemaan lisää vaatetta!
Oli ihan sairaan kylmä vaikka viina virtasi ... senhän pitäisi lämmittää ...

Spurgu-mummo!

She got the eye(s) of a panther.

Immortal örrr örrr örrrr.

Mentiin takaisin alueelle juuri kun W.A.S.P. oli aloittelemassa! Oli muutes helvetin hyvä show, jälleen kerran!
Tällä kertaa me oltiin kaaaaaaukana eturivistä, aika takana, koska haluttiin nähdä Baby Jane eikä jaksettu sitten seilata sieltä keskeltä ihmis-joukkoa pois.
W.A.S.P.in keikka oli siitä erityisesti hyvä että noin joka toinen biisi oli hitti-biisi joten tunnelma pysyi katossa koko ajan. Siksi hyvä, että oli jotenkin äärimmäisen ärsyttävää katsoa keikkaa niin kylmässä säässä että tarvitsi jotain potkuja persiille :P

Lähdettiin hengailemaan siitä kohti Baby Janen lavaa ja törmättiin matkalla Baby Janen laulajaan kun norkoiltiin lavan takana semmnoisen lämpöisen lampun lähettyvillä :D
Saatiin tehtäväksi hankkia kaikki ihmiset W.A.S.P.in keikalta niiden keikalle. Voitte vaan arvata että yritettiinkö ... ei nyt sentään ihan tieten tahtoen turpaan haluta :D
Kun sille selvisi että ollaan Suomesta niin se heitti että ne soitti keikan vuos sitten Helsingissä. Kyllä, me tiedetään, Trash Festeillä 2010, me nähtiin teidän keikka. "OH REALLY?!" Oh yes, paitsi että kukaan meidän jengistä ei muista siitä mitään :DBaby Jane oli ihan sika hyvä ja ehdottomasti nostatti fiiliksen taas kattoon! Ihan huippu svengaavaa musaa, miksi oi miksi muistin että ne oli aika paskoja Trasheillä?! Onneksi totuus on toinen :P
Keikan jälkeen törmättiin vielä Rikkiinkin, hähää.

Sunnuntaina oli enemmän kuin haikeat tunnelmat vaikkakin oltiin aika väsyneitä. Onneksi oltiin otettu ilta-laiva vaikka siltikin meinasi tulla kiire :D
Tunnetustihan tuolta peräkyliltä ei busseja kulje koko ajan ...

This will be the cover of our DVD and book, what are telling about our touring life :DOutside the terminal. Buu buu buu.


Yes, I love you Sweden. But the game is still 6-1 ;)

Laivassa meillä oli, haikeasta tunnelmasta hyvin paljon hupia!
Innostuin vähän meikkailemaan lisää siinä vaiheessa kun päätin vähän leikkiä kajalilla. Lapset, kokeilkaa tätä toki vaikka heti!
Simban uusi look, inspired by SISTER ;D

All you need is some make-up ...

... attitude ...

... and insanity. Sooooo easy!

U got the idea? If not, it's 2 bad 4 u.

Mutta oli aivan mahtava festari kokonaisuudessaan, tosiaankin jokaisen sentin ja kruunun arvoinen!!!
Sen verta rupainen festari että sinne on ehkä ensi vuonna pakko lähteä ihan vain sen takia että se oli niin rupainen. Ja tietenkin siellä on ensi vuonna Crashdïet niin ei tuosta pääse eroon. Sanokaa mun sanoneen :P

4 kommenttia:

 1. En oo varma, oonko sanonu tätä jo aikasemmin, mutta sulla on aivan mahtava blogi (ja mahtava musamaku ;D ). Oon niin kateellinen, ku pääsitte tollee hengaa Sisterin tyyppien kaa. ARGGH :D

  VastaaPoista
 2. Wendy ; Hehe, kiitos paljon! ^_^
  Ne on ihan mahtavia tyyppejä! Mutta ovat tulossa Suomeen, ennemmin tai myöhemmin ... ;)

  VastaaPoista
 3. Tee joskus ruokapostaus. Ois kiva tietää, mitä ei saa syödä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi; Voi toki! :) Sä voisit vasta-palvelukseksi keksiä nimimerkin mutta ei taida kantti kestää :)

  VastaaPoista

Scream for me!