tiistai 6. syyskuuta 2011

Wacken Open Air, day 5 + shopping

Viimeisenä aamuna oli astetta mielenkiintoisempaa herätä.
Yöllä kun oli ollut kamalan kylmä niin tietenkin aamulla oli vastapainoksi painostavan kuuma, vaikkakin tuuli oli kylmä! Itse vitkuttelin heräämistä vaikka kuinka kauan, ihan kuin se lähtöä lykkäisi :(

Koko alue oli melkein yhtä isoa muta/ruoho-tannerta ja siellä oli hyvinkin "mukavaa" tallustella.
Mun hiukset oli menneet aivan hirveään kuntoon edellis iltaisen jätti-sateen ja sen jäätävän lakka-määrän takia, jota hiuksissa oli! Unohtamatta toki kolmea pullollista glitter-sprayta :)

Fresh kuin ... kuin ... ? Bussissa Wackenista rautikselle.

Matka jatkui kohti kotia samalla lailla kuin mennessäkin - ensin bussilla juna-asemalle josta kahdella eri junalla Hampurin päärautatieasemalle, jossa syötiin ja hengattiin ja sieltä S-bahnilla ( joku metro tms. :D ) lentokentälle. Loppujen lopuksi aika yksinkertaista, kunhan ottaa junat ensin Hampurista-Wackeniin selville, sekä katsoo tarkkaakin tarkempaan junat ja lippujen ostot. Selviää tämmöiset astetta vajaa älyisemmät suomalaiset kuten minä(kin) :D

S-bahnissa matkalla lentokentälle.

Lentokentällä erottiin Väpästä, Kripasta ja Miikasta, koska heidän lento lähti eri terminaalista kuin meidän ja eri aikaan.
Me mentiin sitten vessaan tuskailemaan kamojen kanssa koska niissä oli KIITETTÄVÄSTI ylipainoa. Ei muuta kuin kerrospukeutuminen ja parhaimmat vaatteiden tiivistäminen-niksit käyttöön. Ei pystytty raahaamaan kolmea pulloa Ouzoa kotiin, joten tuli vain kaksi :(
Ei vain oikein houkuttanut maksaa joka kilosta 10 euroa, heh heh.

Meitä tosin "onnisti" lentokentällä. Kun suurin piirtein koko laukun sisältö ( viinaa, haisevia vaatteita/kenkiä/makuupusseja ) oli lattialla levällään sikin sokin, kävelee harvinaisen tutun näköisiä tyyppejä ohitse.
Children Of Bodomin crewn jäseniähän ne siinä ... hetken päästä siitä kävelee Janne. Saatoin jopa yrittää piiloutua Ouzo-pullon taakse :D
Tätä ennenhän nähtiin varmasti lievästä humala-tilassa poikkuroiva Roope, onneksi joku muukin oli yhtä heikossa hapessa!
Jaskakin käveli jossain vaiheessa ohitse kun ähkittiin ja puhkittiin tavaroidemme kanssa. Lopulta saatiin nekin sitten laiteltua kasaan.

Ottaessamme rennosti penkeillä huomattiin tutunnäköinen pätkä kävelemässä. Oltiin jo aikaisemmin Iran kanssa päätetty että Allua mennään ihan moikkaamaan ( tai ketä muuta vaan ) jos ja kun tavarat on kasassa.
Sinänsä en tajua mitä ideaa siinä oli, koska tuskin tehtiin mikään maailman paras vaikutus juoksemalla paikalle, sönköttmällä jotain hirveetä paskaa ja etenkin haisemalla "kukkasilta".
Keskellä ei mitään, lehmän paskan keskellä, viisi päivää ILMAN SUIHKUA. Se on aitoa festari-meininkiä se ja luulempa että itse herra Alexi Laihokin sen haistoi!
Asiaa ei myöskään saattanut parantaa se että totesin sen käsien tärinän olevan suoraan helvetistä ja että kyseinen tapaaminen/keskustelu Allun kanssa oli ihan "vitun noloa", kuten asian ilmaisin :D
"Hahahahahah miten niin?" kysyi Allu. No mietippä sitä. Meikittömänä, paskaisena ja krapulaisena tuskin toivoo ensimmäiseksi juttu-toveriksi Alexi Laihoa.
Aivottomasta pääkopasta kärsii koko nainen, ensi kerralla muistakaamme vain liimautua siihen penkkiin kiinni ...

Jaujaujau. 666kg ehtaa, festareilla grillaantunutta ja marinoitua suomalaista lihhaa!

Lopulta meidänkin lento lähti, oltiin Riikassa, odotettiin kahdeksan tuntia, päästiin koneeseen ja oltiinkin sitten maanantai-aamuna takaisin Suomessa!
Kyllä se oma sänky tuommoisen reissun jälkeen on vaan paras. Vaikkakin olisin voinut olla siellä kepeästi pari päivää lisää ;)

Tähän väliin toinen otos, joka tuli löydettyä, meistä Crashdïetin eturivistä!

Kiinnostaa mm. ihan vitusti mikä siellä lavalla soittaa ... :D

Ja sitten niitä shoppailuja!

Rahaahan mulla ei shoppailuihin ollut varattuna kuin minimaalisesti MUTTA jotenkin kummasti tuli sieltä raahattua ihan kiitettävästi tavaraa.Random-kojusta X random merkkisiä irtoripsiä, 5,00 € / kpl.
Random-kojusta X nämäkin, Lip Servicen trikoo-toppi ja Queen Of Darknessin toppi!
Oon kuolaillu tota leopardi-toppia pienen ikuisuuden ja nyt oli vain pakko ostaa se omaksi. Ja rakastan sitä niiiin paljon! Pakko saada se toinen värikin tätä samaa mallia :)
Ja toi Lipparin toppi oli enemmän kuin vähän mua.
Nää oli yhteensä n. 30-40 €.

Ja sitten niihin löytöihin mitä tuli tehtyä X-tra-X:n kojusta!Aluksi hamstrasin vain punaiset leo-shortsit. Sen jälkeen pinkit. Sen jälkeen punaiset tähdelliset. Ai miksi? Täydellinen malli + täydellinen hinta eli 10 €/kpl! Shortsit merkkiä X.
Ja mites toi Lip Servicen vanhan Gangsta Pranksta-malliston toppi ... se samainen 10 €!!

Paljon oli vanhempaa Lipparia X-tra-X:lla alessa ja päätinkin että ens vuonna on kahisevaa PALJON mukana. Voi hankkia seuraavan vuoden vaatteet tuolta, hahahahaha!
Semmoista. Yhyhyhhyhyyy, saisiko elokuun takaisin ?!?

Mitä mieltä W:O:A-postauksista? Kiinnostaisiko jonkunlainen yhteenveto kyseisestä festarista?

Itselle jäi päällimmäisenä tämän(kin) vuoden W:O:A:sta paljon muistoja ja erittäin hyviä sellaisia, paitsi että vieläkin vähän kaivelee kun missattiin Airbourne ja Trivium :D Porukka on ihan paras millä sinne mennään ja se nyt vaan on ihan helvetin mahtavaa. Simply the best! Mitä sitä turhia jaarittelemaan :D
Mutta ensi vuonna vieläkin paremmin! Faster, harder and loooouuuuudeeeeerrr!

2 kommenttia:

 1. Nämä Wacken-postaukset oli kyllä hulvatonta luettavaa. Sä nyt vain sukellat pää edellä ja kohellat menemään, mitä tällainen hienohelmampi sipsuttaja ei voi kuin ihmetellä. :D Millaisella budjetilla muuten kannattaa alkaa suunnitella ulkomaiden festarireissuja, ja onko esim. Wackenin lähistöllä jotain vähän fiinimpää majoitusta kuin telttailu (hotelli, motelli tai vaikka koirankoppi, kunhan on katto! ;) )? Nämä kaukomatkailufestarit kun tuntuvat olevan aina jossain syrjäseuduilla tai ei ainakaan lähellä pääkaupunkeja...

  VastaaPoista
 2. Anna Gramm ; Kiitos, mukava kuulla että viihdytti! Oota vain Skogsröjet-postausta ;)
  No tuo on kyllä totta, en vain osaa oikein ajatella ennen kuin teen jotain, sitä vain mennään eikä meinata!

  Lennot kannattaa varata mahdollisimman ajoissa jos kaipaa halpoja lentoja. Lippukin kannattaa tilata ajoissa koska W:O:A saatetaan myydä helpostikkin loppuun.
  Tääkin on aika perseessä, mutta veikkaan että lähistöllä on kyllä hostelleja/hotelleja.
  Esimerkiksi tänä vuonna eräs kaverini tuli joka päivä Kielistä junalla, Hampurista menee joku tunti Wackeniin junalla.

  Myös alueelle on mahdollista tulla autolla/asuntoautolla/etc ja siellä on erinäisiä leirintä-alueita, en tiedä onko siellä mahdollisesti jotain mökkejäkin.
  Mutta ainakin Graspopissa on mahdollista ottaa mökki leirinnästä, se ei kyllä ole ihan niin vieressä itse festari-aluetta kuin perus-leirintä :)

  VastaaPoista

Scream for me!