torstai 12. huhtikuuta 2012

Have you ever invited a stranger to come inside?

Nöyrimmät pahoitteluni blogin hiljaisuudesta. Koska hankin itselleni toivon mukaan duunia, olen viime päivät istunut naama kiinni koneessa tehden työhakemuksia, syöden suklaamunia, rehkinyt salilla tai naama kiinni kuosittelu-jutuissa koulussa etten ole valitettavasti ehtinyt paneutua blogiin.
Ja koska haluan juttujen tasojen säilyvän yhtä mahtavana ja fantastisena kuin aina ennenkin, niin en anna itseni postata tänne mitään lässynläätä paitsi olkoon tämä poikkeus.

Tämän päivän parhaita juttuja on Jatuli-merkkiset punaiset pvc-korvakorut jotka löysin siivotessani. Jatuli on Nina Jatulin oma merkki, vuodesta 2004 alkaen. TÄÄLTÄ voit lukea lisää mikäli kiinnostuit!


Sain nämä äidiltä ja isältä joululahjaksi joten en luonnollisestikkaan tiedä näiden hintaa :D
Ja näemmä tunkenut samantien hyvään piiloon kun löytyvät siivoamalla ... intresting, I would say, very intresting!

Nämä on kyllä todella kauniit ja pvc-materiaalina tuo näihin sopivasti asennetta ja mua, koska rusetit on juu ihan kivoja mutta ehkä vähän njääh yleisesti ottaen. Pidän niistä enemmän jos ovat jostain erikoisista materiaaleista ja massiivisia, teatraalisia ja muodoltaan ei niin perus rusetteja.

Sain myös juuri luotua sen 3. blogini, joka on tosiaan vaan kutsutuille lukijoille. Tässäpä blogin sisältöä suht hyvin pähkinän kuoressa;


Näiden tunteiden ja mielialojen pohjalta kirjoitan niin arjestani, liikunnasta, sekä pohdin niitä elämän suuria kysymyksiä ja tietenkin ruodin sitä miksi ihmiset ovat niin saatanan kusipäitä hah haa! Tietynlainen terapeuttinen tapa käsitellä asioita.
Kyllä, blogin kuvauksen varastin törkeästi Stam1nalta, yhyy kyynel.
Ja mikäli blogi kiinnostaa, ilmaise kiinnostuksesi kommenttina ja laita mukaan s-postisi tai ota yheyttä e-maililla :) Ei stalkkereille saatikka omaan elämäänsä kyllästyneille hoo uu oo ärr iii äll äll eee.

Palaillaan huomenna jonkun kunnon postauksen kera. Nyt jotain rotia meinaan tähän touhuun!
Sillä aikaa voitte kertoa mulle että kuinka helppoa on tilaaminen ReStyleltä, onnistuisikohan tämmöinen piilo-blondikin siinä?

14 kommenttia:

 1. Mullepa voi heittää tuosta uudesta blogista lisäinfoa :)
  broken.sa@gmail.com

  ReStylesta kuulee nykyään aika ristiriitaisia kommentteja. Se on kaiketi melko helppo ja vaatii PayPal-tilin. Edulliset hinnat kuitenkin kökköää, kun postarit nousevat sen mukaan mitä enemmän tilaa. Eli ne postarit voi nousta aika infernaalisiksi. Näin oon ymmärtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuttu on :)

   Okei, mäkin olen kuullut vähän ristiriitaista kommenttia ja en oikein tiedä mihin sitä uskoisi. Itseä sieltä kiinnostaa lähinnä muutama juttu vain mutta epäilen nälän kasvavan syödessä :D

   Poista
 2. Restylelta tilaaminen on tosi helppoa, onnistuu ihan kun missä tahansa muussakin nettikaupassa. :) Paketin postikulut näkee suoraan kun lisää tavaraa ostoskoriin joten sekin on plussaa. Ite oon hoitanut maksut aina paypalilla, joten paypal-tili kannattaa ehkä hankkia jos ei vielä ole! Kannattaa vaan muistaa että tavaroiden laatu ei ole sieltä parhaimmaista päästä, niinkun voi varmaan niistä hinnoista päätellä. :D Mutta mulla on kyllä pysynyt ihan ehjinä kaikki mitä oon ostanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hei kiitos paljon infosta! :)
   Juu, ei vissiin ihan priima-tavaraa ole mutta toivon mukaan ei ensimmäisellä kerralla hajoavaakaan.

   Poista
 3. Minuu uusi blogisi kiinnostaa!
  jaazu90@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Hei olen huora ja haluan stalkata sun blogii :D
  Terveisin; vilttitossu
  emma2003@jippii.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhahahah vai niin Mignon-munaseni XD
   Kutsuttu!

   Poista
 5. Olisin myöskin kiinnostunut tuosta sinun uudesta blogistasi, nimimerkillä samojen paskamaisten asioiden ja tuntemusten kanssa kamppaileva!!! s-posti: tiina.koski@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Olen ehkä vähän h-u-o-r-a ja aika paljonkin stalkkeri, mutta en tuomitse ja tykkään sun tavasta kirjottaa. Lisäksi koen, että meillä on paljon yhteistä (keikkahulluus, rakkaus vaatteisiin ja alkoholiin yms.). Uus blogi siis kiinnostaa. :)

  Terv.
  Milla/ millanmonroe@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha! Kiva kuulla että muitakin keikkahulluja on ja muuta yhteistä!
   Kutsuttu :)

   Poista
 7. Haluisin ehdottomasti lukea uutta blogias!!
  Noi ReStylen vaatteet on tosi upeita ja halpoja,mut tilaamisesta ei oo kokemusta. :)
  tiina.ryynanen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu upeita vaatteita, ja hinta-laatu suhde taitaa olla kans kohdillaan heh ... mutta ei sitä tiedä, joskus ne halvat vaatteetkin yllättää kestävyydellään!
   Kutsuttu :)

   Poista

Scream for me!