keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

It’s moving in, right through the flesh down to the core!

Että voi raivostuttaa ... tällä kertaa nimittäin tuo taka-talvi. Voihan perkeleen perkele!!!
Olin niin innoissani sulaneista kaduista, lämpöisistä ilmoista ja ihanasta auringon paisteesta, mieli kohenee yllättävän paljon noinkin pienistä asioista. Mutta eiii, jotta varmasti  koetellaan hermoja ja jaksamaista lykätään 666cm lunta tänne, voi kiitos tästäkin. Toivottavasti tuo paska sulaa yhtä nopeaa kuin tulikin tai näätte pian mut tuolla ulkona hullun kiilto silmissä lapioimassa lunta paikkaan X, pois tieltä, pois silmistä, jne.Olisi hirveästi duuniakin tässä ... Taidan vain olla niin sadistinen luonne että jätän tahallani kaiken viime tippaan, sekä päätän pusertaa itsestäni irti kaiken mahdollisen mutta harvoin olen tyytyväinen lopputulokseen, tuntuu että aina olisi jotain korjattavaa.
Pari merkintää taaksepäin, jossa kerroin erään ihmisen paskamaisesta käytöksestä ( täältä voi lukea lisää jos haluaa vähän raivokasta tekstiä iltaansa sulostuttamaan! ) johtuen olen päättänyt nyt keskittyä täysillä kouluun, töihin, asioihin jotka tekevät mut onnelliseksi eli keikkoihin, musiikkiin, liikuntaan ja tietenkin ystäviin!
Josta päästäänkin koulu-juttuihin ... meidän pitää tehdä A3:n kokoista portfoliota töistämme/jaksoistamme, ja päätin juuri että teen uuteen uskoon koko viime jakson sivut. Ne nyt on vaan niin hajuttomia ja mauttomia, sekä täytyy myös tehdä sivut työharjoittelustani Antti Asplundilla, joten riittääpähän tekemistä pääsiäis-lomalla.
Olen myös hieman hämmentynyt että sain todella hyvät numerot sekä työharjoittelusta että viime jakson töistä, vaikka olin varma että etenkin nuo viime jakson työt ovat vähän ... njääh. Mutta kiva saada hyvää palautetta, saa paljon intoa ladata itselleen lisää tavoitteita eli toisin sanoen piiskata itsestään kaikki mehut pihalle :D
That's how I roll!
Myös eräs super-kiinnostava proggis etenee kuin haluankin sen etenevän, nyt pitää vain olla rohkea ja itsevarma eikä nyhväillä, I can do this.


Stam1nan keikka meni aivan mahtavasti lauantaina ( ja tietty torstainakin! ), siitä on tulossa eri postaus kuten muistakin keikka-matkoista. Näitäkin odotettavissa pääsiäis-lomalla enemmän, mulla on kuvat vähän sekaisin koneella niin järkkäilen niitä, sen takia näissäkin postauksissa on kestänyt ikä ja terveys, pitää varoa, tässähän muuttuu kohta fossiiliksi ...


Tämä päivä on ollut ahdistava siitä asti kun olen tullut kotiin. Piti tehdä vaikka ja mitä mutta olen ollut ihanissa vatsakivuissa, voi jestas kun on ihanaa olla nainen joskus ... >___<
Piti mennä salille, piti siivota, mutta olen maannut vain sängyssä pohtien että kenelle testamenttaisin kenkäni jos kuolisin tähän paikkaan. Päädyin samaan tulokseen kuin rakas Heinähattuseni, eli ottaisin ne mukanani hautaan! Muahahahaa.
Tästä päästäänkin aasin sillan kautta asiaan Kesäkuntoon vuodeksi 3000, yllättävän paljon olen suht lyhyessä ajassa kaventunut, tosin veikkaan että se johtuu suurimmaksi osaksi vain siitä että en käy baareissa enää niin paljon :D
Tai no, kun rahaa ei ole tuhlattavaksi asti kun on köyhempi kuin Kreikka eikä edes saa EU:lta apua, perkele, niin sitä alkaa valikoimaan vain ne kiinnostavimmat illat ja jättää sen turhan baarissa hillumisen pois. En edes osaa olla baareissa ns. muuten vaan, tarvitsen jonkun syyn eli esimerkiksi keikan, synttärit tms. No mutta, kroppa kiittää!
Sitä paitsi ehtii sitä riekkua kesälläkin ja juuri tuli todettua Stam1nan Tavastian keikalla että ei sitä alkoholia periaatteessa tarvi sinänsä mihinkään, jos on sekopääksi syntynyt niin sitten on ja se on sama asia kuin normi-ihminen olisi 666 promille humalassa :D
Nyt vain pelottaa, että mitä jos tämä jämähtää tähän. Ei sillä, tiedän että on kausia jolloin paino tippuu helpommin ja vittu blaablaablaa, mutta silti! Ja kun on vielä tämmöinen kunnon emoangstviilviil-fiilis tiedätte kyllä minkä takia, niin avot, vittuakaan edes kiinnosta mennä salille.
Mutta, koska olen edelleen se sadistinen luonne, menen väkipakolla salille ja se on vain hyvä se, koska sieltä tullessa on aina niin hyvä fiilis.
Huomenna sitten vain jälleen kahdelle tunnille, ja jos sitä uskaltaisi ottaa tällä kertaa toisella niistä isommat painot :P
Se tunne kun voittaa itsensä jossain ... sitä tunnetta ei ole parempaa! :)

Loppukevennys / awesome posé by me;
You can see what happens to my face when I got a lot of lonkero haha.

Olenkin tässä pohtinut että alkaisin kirjoittaa vielä kolmatta blogia. Se käsittelisi enemmän minä-kuvaa, omaa itseä, liikuntaa - olisi siis paljon henkilökohtaisempi tietyllä tapaa kuin tämä blogi.
Ainakin aluksi aion laittaa sen näkyville vain kutsutuille lukijoille, eli mikäli kiinnostaa niin saa vinkata jos haluaa lukemaan lisää syvällisiä aivoituksiani!

Kuvat tarjosin minä, FME:n perjantai-look. Rökken rölliä ja sitä rataa ;)

p.s. Kirjoitin tekstin eilen, eli tiistaina. Tänään tosiaan menin salille ja tulipahan hyvä fiilis, tein vielä toisella tunnilla niillä isommilla painoilla. Oon mm. paras :D
p.p.s. Tiedän että toi eka kuva vammaa, ja oon sitä koittanu saada oikealle paikalleen tässä vittu parikymmentä minuuttia mutta ei niin vittu ei. Meni hermot joten antaa olle rrraaahhh >___<

Translation;


What'z up Simba?
Well ... I'm focusing to school, getting a job, making things what makes me happy; like gigs, meeting friends etc. and at the same time spending my days at the gym. Feels good to see results, it's give you more motivation to go forward in this project!


I'm also very happy cuz I got good numbers of my practical training by school in amazing finnish designer Antti Asplund ( he rule!!! ) and my trousers, from the last period.
Same thing what come to the losing weight-thing, good results give you more motivation to do your best.

Saturday's Stam1na-gig went more than well, I'm writing a post of that and all other gig-trips asap!
For example this weekend cuz I'm having a holiday -> long weekend cuz of Easter. So I'm gonna spend my holiday to give the best shotty posts to my readers and doing school things ... damn me!


Photos are from FME, my friday-look. Rock'n'roll chick hahah >;)

6 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa lukea henkilökohtasempiakin juttuja :) Ei silleen stalkkerimielessä, vaan kaverimielessä x) Että laitathan kutsua jos pykäät pystyyn sen blogin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ok ;)

   Juu, laitan sen kutsun heti kunhan saan tuon ulkoasun tms. sen näköiseksi kuin haluan :)
   Ja kun tajuan miten se tehdään hahah..

   Poista
 2. Miekin haluun lukee sitä uutta blogia! ;) kur!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva! :) Lykkään kutsua kun on sen aika! <3

   Poista
 3. Muakin kyllä kiinnostais se sun uus blogi. Sulla on niin hirnoja ajatuksia ja tykkään sun asenteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla :)
   Laitan sullekkin sitten kutsua kun on sen aika! :)

   Poista

Scream for me!