perjantai 6. huhtikuuta 2012

You don't even want to know what I'm gonna do to You

En ole vähään aikaan ollut näin innostunut. Suoraan sanottuna paremmissakin pöllyissä hahah!

Tätä on odotettu tässä nyt vuosia, ja vihdoin se on käsillä. Alle kuukausi uuden levyn ilmestymiseen. Pari biisiä ja musavideo jo nähty/kuultu ja eilen julkaistiin uusin, No Reflection.
Arvaako jo joku kenestä puhun?!

No kenestä muustakaan kuin Marilyn Mansonista. Mua inspiroi tämä salamyhkäisyys ihan helvetisti mitä on tämän uuden levyn suhteen, odotan sitä kuin kuuta nousevaa!
Kuulostaa pitkästä aikaa kunnon Mansonilta ja olen tässä kuunnellut repeatilla tätä No Reflectionia sen videon julkaisusta kun se aikaisemmin toiminut linkki ei ole itsellä toiminut aaaikoihin ( prkl!!! ) ja töllöttänyt ruutua katsellen uutta musavideota. Ei ole ihan yhtä shokeeraava kuin edellinen, mutta mielestäni mielenkiintoinen ja siinä on se joku juju.
Plus että biisin lyriikat on aika mahtavat. Tule levy ulos jo, tule Manson Eurooppaan jo, tule lotto-voitto jo.Itse olen ainakin ihan pähkinöinä *_____*

p.s. Anteeksi kommentteihin vastaamattomuus, Blogger ei ole moista antanut tehdä. Kokeillaampa josko nyt ois parempi onni..

Translation;

New music-video from Marilyn Manson, No Reflection. Fucking love it!!!

4 kommenttia:

 1. Mansonkin alkaa jo vanhentua kun meikki alkaa vähetä. :D Ihan kivan kuuloinen kappale. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha näköjään! Musta se vois ajaa noi kulmakarvat taas pois, ne tekee siitä liian normaalin näköisen :D

   On juu, ja kiva kuulla että muillekkin toimii! Toivottavasti koko levy on yhtä antoisa :P

   Poista
 2. Olin tulossa sanomaan samaa kuin Lady Grotesca. Kyllähän tuo on shokeeraava video kun meikki on vähentynyt dramaattisesti. ;)

  VastaaPoista

Scream for me!