torstai 19. huhtikuuta 2012

A world beyond your wildest screams; welcome to creature feature, number 13!

Edellisessä postauksessa keskityttiin aika lailla itse keikkaan ja se venyikin suht pitkäksi niin päätin kertoa erillisessä postauksessa keikka-lookista.

Tietenkin tämmöisille tärkeille päiville sattuu ne "Mitä helvettiä mä laitan päälle?!"-päivät, jolloin voi onneksi luottaa niihin vaatekaapin takuu varmoihin luotto-vaatteisiin.
Me värjättiin Kylien kanssa hiukset edellisenä viikonloppuna keikasta, eli perus-setti; juurikasvun blondaus, shokkiväri+hoitoaine-sörsseli sekoitus, mustalla hiusvärillä jotain yksityiskohtaa ja tällä kertaa erikoisuutena oli leopardi-kuvio undercutiin!
Loppujen lopuksi netistä googlettamalla ja luovuutta käyttämällä saatiin yllättävänkin helposti leopardi-kuvio tehtyä. Asiaa myös helpotti hieman se että pohja oli vaaleampi kuin leopardi-täplät, eli ei tarvinnut alkaa niin paljon säätämään kuin jos olisi halunnut mustaan pohjaan punaiset leopardi-täplät.
Ensiksi pitää leikata undercut ja värjätä pohja haluamallaan värillä. Suosittelen totisesti ajamaan tuon undercutin koneella, meillä ei ollut muuta kuin sakset jonka takia pohja oli epätasainen ja sen takia kuviosta ei tullut ihan niin hyvää kuin olisi voinut. Kun pohja on valmis, voidaan aloittaa täplien tekeminen. Me käytettiin täplien tekoon vanupuikkoa ja sitten etittiin netistä haluamani leopardi-kuvio ja siitä Kylie rupesi vain vapaalla kädellä sen kummempia sutimaan :)
Vaikka pohja oli epätasainen, sekä pituudeltaan että väriltään ( en tiedä miksi punainen ei siihen tarttunut vaikka blondasin hyvin ... ehkäpä juuri epätasaisuuden vuoksi ) niin tykkäsin siitä silti hyvin paljon ja voisi taas pian laittaa tuon uudestaan!


Scream baby scream! p.s. Miksi tää kuva vammaa ;___;

 Ja miten sitten päästään ylläolevan kuvan tulokseen? No, näin!

Meikkasin kotona valmiiksi, siitä lisää alempana. Hiukset laitoin tuttuun tyyliini; osio osiolta tupeerataan, edestä taaksepäin. Myös osio jaetaan osiin, koska se on sula mahdottomuus saada kestävä tukka ja hyvä tupeeraus ilman jaottelua, ja jokaisen jaon jälkeen lakkaa. Lopulta kun on osio valmis, lakkaa vielä siihen molemmista sivuista sekä 'päältä'. Sitten vain sama lopuille hiuksille ja lopputulos on kutakuinkin tämä;


Tupeeraan myös usein otsatukkani, jonka jälkeen siloitan ja kampaan sen suoraksi ja muotoilen lakalla. Semmosta tykyttiä tuo Proffsin Super Strong-hiuslakka että sillä saa jopa suoristettua hiukset, nimimerkillä kokemusta on!
Jotta saataisiin kypärä ( meidän keksimä termi tälle kampaukselle ) se harjataan pehmeällä harjalla, sen kummempia selvittämättä/repimättä kypärämäiseen muotoon, jonka jälkeen suihkutetaan aimo annos lakkaa hiusten päälle, pää alas ja pään heiluttelua + lisää hiuslakkaa, pää ylös ja taas harjataan hiukset kypärän muotoon jonka jälkeen lisää lakkaa ja kypärän muoto muotoillaan hiuslakalla ja omilla käsillä ja voilá! :D
Kampaus viimeistellään glitter-spraylla tai kiilto-suihkeella.

Näytän pissikseltä :D


Sitten meikki! Se on ihan perus mua, eli musta/valkoinen silmä-meikki, punaiset kulmat ja luonnolliset huulet.
Tällä kertaa pienen, erikoisen lisän toi alaluomen 'auki' oleva rajaus. Muuten perus kauraa, irtoripsiä myöten.


Pohjaan käytin Wet'N'Wildin palettia, jonka nimeä en muista mutta siinä on ihon pohjustukseen tarkoitetut neljä eri sävyä; kaksi eri ihonsävyä ( ns. valokynä ja peitevoide ) sekä vihreä ( punaisuuden peittoon ) ja hohtava vaalea ( korostamaan esimerkiksi kulmaluita, amorin kaarta jne. ). Suosittelen, hinta-laatu suhde kohdallaan!
Peitän sen vihreällä ja 'peitevoiteella' näpyt, 'valokynällä' tummat silmänaluset ja hohtoa sudin kulmaluille, keskelle nenää, amorinkaareen ja vähän leukaan. Tiedä sitten kuinka ammattimaista mutta ei se hullummalta, ainakaan omasta mielestäni, näytä :D
Sen jälkeen levitän päälle Lumenen Natural Coden vaaleimman meikkivoiteen ja saman sarjan puuterin. En koskaan meikkaa naaman 'ala-osaa' ennen kuin olen tehnyt silmä-meikin valmiiksi, koska en jaksa pestä puolta naamaa pois jos ja kun luomivärit varisee yms.

Silmä-meikki;


Pohjustan luomet meikkivoiteella ja puuterilla. Mustan luomivärin kohdalla laitan aina ensin mustan luomivärin osuuden ensin mustalla meikkikynällä ( kajal? ) jonka jälkeen levitän mustan luomivärin, näin saa pigmentin irti halpois-luomiväreistä joissa ei aina se pigmentti ole kaikista parhain. Kun olen levittänyt ns. perus luomivärit, laitan päälle glitter-luomivärit, ja sen jälkeen vasta teen rajauksen nestemäisellä kajalilla. Sama homma alaluomella.

Mustaa luomiväriä n. puolet yläluomesta, sekä alhaalla rajauksessa häivytetysti.
Valkoista luomiväriä silmän sisänurkassa, josta lähtee häivyttämään mustaa luomiväriä yläluomen 'loppu'-osassa sekä kulmaluulla/kulmakarvaan asti.
Harmaalla luomivärillä häivytän mustan ja valkoisen luomivärin kontrasteja, jolloin häivytyksestä tulee paremman näköinen eikä niin töks.

Kulmat piirrän aina vasta kun muu silmä-meikki on tehty, meikkivoide+puuteri pohjalle, jonka jälkeen levitän vielä vähän lisää valkoista luomiväriä kulmien läheisyyteen ja koska sitä usein menee kulmien päälle, tuputtelen tässä vaiheessa puuteria kulmien päälle ja lopuksi väritän kulmat vielä kertaalleen uudelleen. On ja pysyy!

Ja lopuksi vielä ripsiväriä ja irtoripset, sitten ollaankin valmiita baila baila!

Tässä näkyy hieman paremmin tuota leopardi-undercutia :)
Here you can see a bit better of my undercat which had leopard-print in it :)

Ja sitten asu! Se oli niiiiiiiiiiiiiin perus kuin olla ja voi jos on vaate-kriisi. Lempi-toppi, joku kiva hame, ja kivat sukkahousut/stay-upit ja siinäpä se. Paljon koruja ja niittivyö!

Keikka-asu / Gig outfit;

Korut / jewellery; Lindex, Seppälä, Backstreet etc.
Toppi / top; Queen Of Darkness
Nahkainen mini-hame / Leather mini-skirt; H&M
Vyö / belt; Saksasta / From Germany
Ketjut / chains; random
Sukkahousut+stay-upit / stockings+stay-up; random+Lindex
Maiharit / shoes; Trendi-Kenkä

Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan, tosin vie tuntikausia jos haluaa :D

Cheeseburger and Destiny.

Translation;


My look and outfit for Wednesday 13's gig! Pretty simple and basic me, but still takes time a LOT if you want so hah hah.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. (Miksköhän toi jättää ton kommentin "näkymään", vaikka poistin sen.. kirjotusvirhe nääs)

  Kyselin vaan, että ootko kokeillu piirtää kulmia aavistuksen alemmas? Vois näyttää kauniimmalta ja ehkä aavistuksen harmonisemmalta..? Mun mielipide vaan. :) Oot nätti kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, vähän tyhmä homma :/

   Hmm arkena ne tulee piirrettyä vähän maltillisemmin, ei niin drag queen-tyyliin :D
   Voisihan sitä joskus kokeilla miltä näyttää!
   Kiitokset :)

   Poista

Scream for me!