maanantai 30. huhtikuuta 2012

The truth is written between the lines

En pystynyt olla tekemättä tilausta H&M:lle. Katsoin uuden Fashion Against Aids-malliston läpi ja yksi mekoista oli niin hurmaava että tilattavahan se oli!
Pakettiin lähti tosin tällä kertaa jotain tarpeellistakin, nimittäin uudet shortsit sekä eräs villi kortti ( joka on myös FAA-mallistoa ) ;)


Fashion Against Aids-mekko. Olin taas myöhässä tämän malliston suhteen, vaikka blogeista ja H&M:n tiedotteista olenkin lukenut siitä ja jäljellä oli enää kokoa 38. Otin sen sitten :D
Mekko on trikoota joten uskon sen mahtuvan hyvin mutta mekoksi siitä ei ole koska pituus ei varmastikkaan riitä enkä ihan tällä kropalla lähtisi moista makkarankuorea edes sellaisenaan pitämään.


Shortsit on niin perus kuin olla ja voi. Mun vanhat ( myöskin H&M:n! ja ihan parhaat ) shortsit on aikansa elänyt ja ne on liian isot, tosin H&M:n shortseiksi kestävät ja hyvin palvelleet vaikka ovat vuosia vanhat. Nyt ne pääseekiin, kun vastaavanlaiset täydellisyydet löydän, ansaitulle eläkkeelle eli festari-käyttöön! :D


Villinä korttina tämmöinen naamio, myöskin Fashion Agains Aids-mallistoa. Rakastan maskeja ja naamioita, mutta jotenkin olen aina ajatellut etten osaa niitä pitää. Onko sillä edes niin väliä? Jos ei muuta, niin ne on kauniita koristeita! :D

Stam1nan keikka oli oikein hyvä, mitä nyt tuli vähän damagea otettua. Jänne taas vähän haljennut suusta, industrial repesi korvassa ihan kivasti jonka tuloksena korva aivan veressä, kylkiluut taas vaihteeksi vinksallaan, niskat kipeänä ja ympäri ämpäri kehoa mustelmia ja ruhjeita.
Kroppaa jomottaa myös kivasti saman päivän treenien takia. Kuka sanoi ettei muka räpätessä roisku? :D

Translation;

I just made a new order to H&M.
Dress and mask are from the newest Fashion Against Aids-collection, and shorts are from the basic spring/summer collection.

2 kommenttia:

  1. ei vitsi mä mietin kans tota mekkoo, mut sitten mä en jaksanu alkaa tekemään tilausta :D no onneksi saan ihastella sitä nyt siun päällä :)

    VastaaPoista
  2. Hahah! Ei munkaan aluks pitäny tehdä mutta sitten bongasin ton ja se oli musta niin hieno että pakkohan se oli! :D
    Juuu, jos se näyttää hyvältä ;)

    VastaaPoista

Scream for me!